Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 510
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна

Не е близалка. Joy
Скрит текст:

# 961
  • Някъде там...
Аз пък мисля, че точно Елена печели. Все по-сигурна ставам. Не е спойлер, извод въз основа на едита й в последно време, на монтажа, на линията на историята. Борбата за любов на умната жена, която няма физическите дадености на модел и е принудена да отстоява и да заявява себе си, да се надскача на много нива, защото всички първо сме привлечени от видимата, физическа красота, и чак тогава, постепенно, крачка по крачка откриваме и вътрешната красота на отсрещния човек. Мое лично мнение, ще видим дали ще позная.

Съгласна съм с написаното от Вас, но според мен нишката ще е обратната-жената,която се бори за това,което иска, опитавайки се да го спечели с всички усилия, успявайки да привлече вниманието му-извоювано, но в противовес с любовта от пръв поглед ,тази която просто се случва, въпреки всичко и различията и т.н.

Затова и няма да гледам последната серия. Няма да понеса срива на Елена, ако се случи това. Да не говорим каква подигравка ще е с нея... не че не е в стил на продукцията точно това де.

# 962

Не е близалка. Joy
Скрит текст:
Даже не и с хартиена еко дръжка! Ето това е голямо разочарование!

Уф, сега си мисля за целувките и си е гадничко.

# 963
  • Луната
Е, и Елена се снима с огърлицата.
Говорим за тази, която Евгени е избрал накрая.Нямам съмнения, че  е Валерия.
Елена се снима с огърлицата след епизода от индивидуалната им среща.
Може пък да има сватба с нея все пак. Ако не са се получили нещата с Вал.
Ако  предположим, че линията е Вал печели, но после с Елена е сватбата.

Мен лично ми е по-интересно дали наистина ще има сватба и с коя?

# 964
Защо да е подигравка с нея?! Никой не ѝ е обещавал, че ще успее да грабне ергена. Продукцията не е длъжна да валидира собствените ѝ внушения. Още повече, че се предполага, че Евгени избира. Това, че оценява уменията ѝ съвсем не означава, че са му по-важни от всичко останало в момичетата. Само тя си го интерпретира така.

# 965
  • Варна
Защо да е подигравка с нея?! Никой не ѝ е обещавал, че ще успее да грабне ергена. Продукцията не е длъжна да валидира собствените ѝ внушения. Още повече, че се предполага, че Евгени избира. Това, че оценява уменията ѝ съвсем не означава, че са му по-важни от всичко останало в момичетата. Само тя си го интерпретира така.
Защото беше умишлено подведена.

# 966
  • Някъде там...
Абсолютно, защото умишлено е подведена. Сериозно подведена. А тя е жестоко хлътнала. И не е от хората, които пускат лесно. Ще страда, адски много ще страда. Още повече, че има нагласата да рови, да анализира, да търси, да преживява отново. Ще бъде гавра направо...

Валерия не я мисля толкова, тя доказа, че не взима нещата толкова навътре. Не че няма да е кофти и за нея, но ще го преживее по-лесно.

# 967
Защото беше умишлено подведена.
Не мисля. Сама се подведе с натиска, който упражни върху ергена. Той доста време ѝ даваше сигнали, че не му е важна, тя напористо нападаше, увлече се човекът, но не достатъчно, за да пренебрегне чувствата си.

# 968
Ее, айде сега, Елена виновна, че Ергени се увлякъл по нея. Моля ви се... Laughing

# 969
  • Варна
Не мисля. Сама се подведе с натиска, който упражни върху ергена. Той доста време ѝ даваше сигнали, че не му е важна, тя напористо нападаше, увлече се човекът, но не достатъчно, за да пренебрегне чувствата си.
Точно заради условията на изолация и възможната грешна преценка, тя задаваше въпросите на Генчо в прав текст.
Не знам дали Генчо лично или под диктовката на продукцията до последно подхранваше надеждите й, въпреки очевидното и хлътване.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 18:21 от Хексе

# 970
  • Някъде там...
Абсолютно, няма по-директна от нея там. Тя не шикалкави, а си казва всичко в прав текст.
Ясно, че като си влязъл в такова предаване, си подписал договор с Дявола и може да очакваш да те смачкат и употребят за целите им, но все пак е грозно. Много.

Пък и аз сигнали, че не му е важна, не виждам. Точно обратното. Отговори с такива на всичките й запитвания. Подстрекава я да продължава да се бори.

# 971
Аз пък мисля, че точно Елена печели. Все по-сигурна ставам. Не е спойлер, извод въз основа на едита й в последно време, на монтажа, на линията на историята. Борбата за любов на умната жена, която няма физическите дадености на модел и е принудена да отстоява и да заявява себе си, да се надскача на много нива, защото всички първо сме привлечени от видимата, физическа красота, и чак тогава, постепенно, крачка по крачка откриваме и вътрешната красота на отсрещния човек. Мое лично мнение, ще видим дали ще позная.

И аз мисля, че Елена печели. Нещата много се обърнаха в последните епизоди, а и съдя от постовете й в инста. През последните седмици Елена е в София, където няколко пъти е бил забелязан и Евгени. В надкаста скоро обаче е заявила, че ще се мести в Пловдив, което съвпада и със заявеното от нея намерение след излизане от предаването.

# 972
  • Луната
Точно заради условията на изолация и възможната грешна преценка, тя задаваше въпросите на Генчо в прав текст.
Не знам дали Генчо лично или под диктовката на продукцията до последно подхранваше надеждите й, въпреки, очевидното и хлътване.
Може би и Генчо, и продукцията.
Но тя сама се постави като резервен вариант с това, което заяви, че ако не се получат нещата с тази, с която Генчо си тръгне - тя ще е там и ще чака.

# 973
  • Разпиляна във въображението
Евгени с мартеница ли е още?

# 974
Ее, айде сега, Елена виновна, че Ергени се увлякъл по нея. Моля ви се... Laughing
В последния излъчван епизод на срещата след баниците той си я подведе и още как. След тази среща тя е абсолютно уверена, че ще победи. Кой не би бил? Но.. Уви!
Валерия печели и не, защото тяхната любов е тъй силна, а защото тя просто има по-здравословен подход. Може да е незряла, но смело си отстоява позицията и не се връзва на тестчетата на Евгени. Елена, колкото и да е истинска и дълбока, се връзва на неговите глупости и той вижда, че много лесно ще я манипулира емоционално. Не му е интересна, но я лъже и е кофти, много кофти. Непукизмът на Валерия го очарова, интересна му е, може да му се изплъзне и няма да му угажда на всички прищявки. Не е любов, а проста психология.

Общи условия

Активация на акаунт