Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 431
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 200
Генчо в промото каза, че се чувства себе си в компанията на Елена, но това е така защото я чувства като приятелка, не любима. Същото беше и с Дениз и Виктор. Честно казано си мисля, че даже е по-силно привлечен от Мика отколкото от Валерия, но продуцентите имат друга идея явно, по-драматична....и по-жалка, ако се изгаврят така с Елена. Някой писа, че Гената ги е избирал, но не вярвам той да е избрал Мони, Габисавета, че дори Пам! Яко прозира продукцията от всеки ъгъл. Аз искам да видя реакцията на майка му за момичетата, въпреки, че ще е режисирана и няма да видим това което реално се е случило. Но за 100хил да си съсипваш така репутацията, не знам...в Игри на волята да беше отишъл, колко се взеха от там!
На много месета писаха, че хонорара на Гената е 300 хил и аз съм склонна да вярвам-все пак се разголваш така пред цяла Бълария, не ми се вярва да се е навил срещу 100.
Dina64- Отношенията между Валерия и Елена са такива, защото нито едната, нито другата, искат с поведението си да направят другата Александра...незнам дали се разбра това Simple Smile Simple Smile
Мислъта ми е че те се пазят от много директни нападки към другата, макар Елена вече да се изпуска, от страх да не се превърнат в нападател, а другата да излезе Пепеляшка.
За това всичко е горе долу уж на майтап и добронамерени свади.
И аз съм на мнение, че в лицето на Елена Гената вижда добра приятелка, а и тя сама го усети, но се постараха да я убедят в другото, за целите на предаването според мен ,което и аз бих квалифицирала като гавра с нея.

# 1 201
Валерия няма как да е жертвата в този сезон, защото още от началото е агресор и не е преставена като положителен образ.

Жертва може да е само в очите на Ергени. 

# 1 202
Валерия няма как да е жертвата в този сезон, защото още от началото е агресор и не е преставена като положителен образ.

Жертва може да е само в очите на Ергени. 

Целта на продукцията за мен този сезон е двете фаворитки да си сменят напрекъснато образа на лошия и добрия герой, поздравления за което,защото аз мисля, че им се получи.

# 1 203
Определено много лепен епизод. Дори накрая последната роза беше поне три пъти сменена - или е презаснемано, или е от монтаж, но колкото пъти влезе в кадър, толкова пъти беше с различни листа.
Та малко нещо такова и със "скандала".

Поли явно все пак остава четвърта. Нямам търпение за нейните интервюта. Едва ли ще ми е лесно да я слушам, но ми е много интересно да разкрие какво я задържа в предаването до този етап.

# 1 204
Усмивчицата на Валерия е доста забавна, да. Определено е по-слаба актриса от Елена, съответно ролята й е по-семпла. Елена много по-пламенно се вживява. При нея пък има едно смущение и следене на камерата, което е много забавно, особено на срещите. Като не уцели реплика или поза, едно нервно смяхче Simple Smile.
Иначе някак Евгени сякаш наистина е по спокоен с Елена, дали защото тя плямпа и играе повече, дали по друга причина, не знам.

# 1 205
Гледахте ли Виктория в Надкаста на Туджаров?
Това беше такъв спойлер и припокрива моите впечатления.

1.Каза, че Мика не харесва Евгени.
2.Каза, че Евгени има чувства единствено към Валерия. Дори ония двамата се опитаха да я заглушат като изстреляха "и към Елена" и веднага преминаха към следващата тема.

Не виждам начин друг да е победител освен Валерия.

# 1 206
Една седмица до победата на Валерия и нервния срив на Елена.Grinning
Голяма радост и смях  и това го повтаряте и в тази и другата тема. До какво ли не водят тези риалити формати.

Аз по-скоро се чудя дали това е продиктувано от неприязън към Елена или е наистина някакъв реален спойлер. Щото и аз не харесвам Ленчето, но не пиша с такава неистова убеденост за евентуална нейна загуба.
Попитах и пишештият няколко пъти, но няма подсказка. Само този рефрен се върти, постоянно и без точни аргументи.

не помня от къде дойде това мнение за - нервния срив, но при коментарите някак се оформи идеята, че се изключва това да е Валерия. Първо, защото би овладяла евентуален емоционален срив и не би показала такава ранимост и уязвимост като Елена, второ тя е пределно наясно, че каквото и внимание да има от страна на Евгени финалът не и е предопределен. Съвсем съзнателно допуска вариант да не спечели и го подчерта и снощи, че няма как да е спокойна и сигурна за победата си на финала. Тази и жълта лампичка я държи нащрек и ако отпадне, това няма да я застигне така неподготвена, недоумяваща и разбита за разлика от конкурентката й.

за мен най-добрият спойлер за отпадането на Валерия беше едно момиче от НБУ, което твърдеше, че тя не печели. За съжаление не съм я срещала повече да пише или поне не я познах.

# 1 207

2.Каза, че Евгени има чувства единствено към Валерия. Дори ония двамата се опитаха да я заглушат като изстреляха "и към Елена" и веднага преминаха към следващата тема.

От това, което видяхме вчера, стана ясно, че определено има чувства и към Елена. Никой мъж няма да почне връщолеви как си представя техните деца, ако наистина не го мисли. Или пък да говори за "моето Ети".

Разбира сe, при Евгени логика няма, така че като нищо да избере Валерия.

# 1 208
  • Вестерос
След срещата им от вчера не мисля как ще спечели Валерия

# 1 209
Последният епизод беше толкова нескопосано рязан и наслагван, че от километри личи. Оставиха Валерия сама, за да я съжалим, все пак победителката трябва да бъде жертва този път. Някак не ми се връзва 3 момичета отиват на фризьор, Ергенчо взима Елена на среща и Валерия е изоставена като мръсно куче, а после му пише любовно писмо. Логика никаква. Този епизод си беше конструиран около това тя да е жертвата и го извъртяха така сякаш Елена я напада, изрязвали, напасвали, беше очевАдно. Аз не знам защо хората продължават да си мислят, че тя не печели. Та нейното куче Бъди беше в сторито на Теа от излъчването на 1 епизод. Не знам защо го забравихте този спойлер.

не сме, но дали имаше този медальон Stuck Out Tongue и дали със сигурност е Бъди не се доказа
Скрит текст:

# 1 210

От това, което видяхме вчера, стана ясно, че определено има чувства и към Елена. Никой мъж няма да почне връщолеви как си представя техните деца, ако наистина не го мисли. Или пък да говори за "моето Ети".

Разбира сe, при Евгени логика няма, така че като нищо да избере Валерия.

Признавам си, че не съм гледала последния епизод. Обаче твърде безинтересно ще е, ако продукцията остави да си мислим, че Валерия е единствена. Всичко за мен е един сценарий, дори и чувствата му към Валерия. Но към Елена досега (без последния епизод, който не съм гледала) не показва да има чувства, а просто че му е хубаво да е с нея като на приятел.

# 1 211
След срещата им от вчера не мисля как ще спечели Валерия

Добре, де. Ти нали си кралицата на спойлера, според вс тук. Пусни спойлер за финала...не играй на дребно!

Какви приятелства между Евгени и Елена, слепи ли сте, вчера имаха наистина страстна среща,предишния епизод- пак. Инициативата за физическото между тях идваше всеки път от него. Имаха и химия, и емоционално свръзване и комуникация. С Валерия не показа нищо от изброените в посл епизод. Ако спечели Валерия, което за мен е сигурно, това означава, че нарочно Евгени го е играл това спрямо Елена, с цел изкуствено изненадващ финал и сриване на Елена. Никакви приятелски чувства не показа той към нея, напротив.

Кучето при Тушев от първия епизод е сто про това на Валерия, с идентични шарки на гърба.

# 1 212
Ако гледаме логично, Евгени трябва да си избере неговото Ети, което в последните епизоди не спира да ухажва. Но съдейки от гледна точка на риалити и тв подход, най-големият спойлер е, че Елена е убедена в победата си, т.е. няма да спечели тя. Сигурно ви прави впечатление как винаги не получава роза тази, която на синхрон говори как е убедена, че ще остане, както вчера Ирина.
Според мен вчерашната среща е била 100% сценарий, все пак Елена имаше рожден ден. Абсурдно беше да не покани нея.

# 1 213
Финалистките трябва да имат по 2 срещи. Сашка и Питона миналата година имаха по 2 индивидуални с Виктор. Не е никак странно, че Елена има втора среща и то на рождения си ден, щеше да е странно ако покани Валя тогава. Все пак другата седмица е финала, време не остава!

# 1 214
За ХК има ли нови спойлери? Последно като писах тук някой каза, че Станислав печели. А някъде из другата тема четох, че Виолета била с връзки и работела в ресторанта на шеф Светла...
Скрит текст:
Само дано Кристиан не спечели, че не го понасям!

Общи условия

Активация на акаунт