Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 837
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 305
Наум: Последната роза на лятото.
Елена: Бих искала да я бях взела аз.
Не звучи ли ясно?
Благодаря ти,Елена!:purple_heart:

Звучи като съжаление, че не е взела първата роза. Нарочно са го монтирали така.

# 1 306
  • Разпиляна във въображението
То вече есента трудно рози. Това са последните рози на лятото, според сезоноброенето на Наум. Елена няма да получи първата роза както се е надявала. Просто ще вземе втората Simple Smile

# 1 307
Според мен Елена казва, че е искала да вземе първата роза, ама я е дал на валерия, а на Елена втората.

# 1 308
Да, няма начин да го показват, ако печели тя. Но вече има 100 спойлера, потвърждаващи едно и също -- печели Валерия, а Елена страда. Това съвпада и с режисурата на последните епизоди. Така, че финалът е предизвестен.
Наум: Последната роза на лятото.
Елена: Много ми се иска да я бях взела аз.
От тук на финал остават Мика и Валерия.
Благодаря ти,Елена!

Ами, едва ли. И аз го гледах повторно. На прима виста се разбира, че Елена напуска. Но като знаем как всеки път промото няма общо с реалните събития, си мисля че е подвеждащ жокер. Съспенс да има.

# 1 309
Във фейсбук твърдят, че в промото на сезона  Евгени слага пръстен на жена с френски маникюр, тоест Елена.
Това че е нейният силует в едното промо е ясно, обаче къде е тази сцена със пръстена? Някой виждал ли я е ?

# 1 310
# 1 311
Във фейсбук твърдят, че в промото на сезона  Евгени слага пръстен на жена с френски маникюр, тоест Елена.
Това че е нейният силует в едното промо е ясно, обаче къде е тази сцена със пръстена? Някой виждал ли я е ?

Няма такава сцена. ФБ е най-големият развъдник на лъжи, по отношение на предаването.

# 1 312
  • Разпиляна във въображението
В промото мисля, че липсват ръцете на Елена. Там е само роклята, която се влачи по земята и дават Евгени с пръстена. Може и да бъркам

# 1 313
В промото мисля, че липсват ръцете на Елена. Там е само роклята, която се влачи по земята и дават Евгени с пръстена. Може и да бъркам
Не бъркаш. Знам го на сън да ме бутнеш 🤣

# 1 314
Здравейте, може и да сте коментирали думите на Евгени от промото, когато дава пръстена и казва: "Това е като "Сън в лятна нощ". Не съм чела произведението, но виждам, че там има героиня Елена, но от фабулата не ми става ясно каква е нейната роля там и какво може да визира Евгени. Но едва ли е случайна препратката. Ако някой е наясно ще се радвам да сподели Simple Smile

# 1 315
Ъъм, интересно, само прегледах набързо в wiki и има елена, която е влюбена в някакъв, но той е влюбен в друга и отблъсква грубо елена ....
После го омагьосват и се влюбва в елена. След това развалят магията, но той все още си остава влюбен в елена .... интересно, интересно.

Но дали евгени е чааак толкова дълбок да вложи такъв смисъл, не знам.

ПП пак гледах промото, не ми се струва да го казва той с много чувство и вложен смисъл, честно казано.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 02:43 от NoraSimeonova

# 1 316
Тука трият верните спойлери, така че най-вероятно спойлера на съседите на Генчо да е верен.

# 1 317
Аз пък не вярвам на спойлера за съседите на Генчака, и мисля, че той е за да се отвлече вниманието, тъй каот на повечето хора им стана ясен финалът.

# 1 318
Пръстените дали са еднакви:
Скрит текст:

# 1 319
На мен ми изглеждат съвсем различни. Годежният пръстен е от бяло злато с издаден неголям квадратен камък диамант. Пръстенът на Мика е от жълто злато и е май с повече камъчета, с много по-голям квадрат. На Мика пръстенът е доста по-грубоват.

Аз също съм с годежен пръстен на Алтънбаш, но този на Ергенът не е мой тип.

Общи условия

Активация на акаунт