Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 831
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 335
Тифани пусна два спойлера - първият по-отдавна, че трите финалистки са Валерия, Елена и Мика, а преди няколко дни писа и, че Мика завършва на трето място.

# 1 336
И за Фермата също.

Misi_36, това, което си прочела от мен в старата тема, не се е потвърдило после, напротив. Верните ми спойлери са били само, че Камелия е била на срещата с близки на Елена, съответно Елена финалист; също за Милица, че отпада в епизода на 8.03 и друг май нямам верен.
Спойлерът ми за Цвети редакторката в гръб на снимката - ще разберем със сигурност след финала дали е била тя.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:25 от Mama xxl

# 1 337
От къде знаем кои са последните две? Възможно ли е Елена да излиза следващата сряда?
Не би трябвало Елена да излиза в сряда, ама не съм 100 % сигурна.
В промото от финала тя /разконспирирахме нейните ръце/ е в официална рокля през ДЕНЯ. Миналата година така беше с последните две.
Третата трябваше да отпадне на вечерна церемония на розата /когато Александра върна розата/. 
От друга страна Наум вчера май каза, че това била последната церемония. Така че не знам тази година как и по кое време на деня ще отстранят третата.

Колкото до това кои са последните две - повечето тук предполагахме, че са Елена и Валерия, заради ръцете на Елена във въпросното промо и заради спойлерите, че печели Валерия.

# 1 338
  • Луната
На Тиф спойлера е верен! Мика е трета!
Появява се с коменттар в ИГ на пост на Боряна Коментарът й е от 3.11.22 г.
Финалът е на 4 или 5.11.22. От 5.11.22 от 17 часа има пост на екипа, че са приключили със снимките
В темата се заговори за Мика като финалист, когато майките на Елена и Мика коментираха дъщерите си в пост във ФБ страницата на майката на Елена под снимката на Елена с колието. От където се предположи, че са се запознали в Бодрум.

В следващия епизод са срещите с роднините
За Валерия - майка й и приятелката й Ивона
За Елена - майка й и приятелката й Камелия
За Мика - майка й и втория й баща
Мика си тръгва.
На финал са Елена и Валерия

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:50 от Woman^In^White

# 1 339
  • София
Не съм изчела темата и не знам дали е споменавано, но на мен две неща ми направиха впечатление, когато слушах Надкаста.
В епизода с гост Камелия, Неделчо я попита дали няма да се мести в Пловдив и тя му отговори, че се е объркал и явно е говорил с Елена (значи ли това, че тя ще се мести в Пловдив?!)
И второто е, че в надкаста с Айлин, тя разказваше за приятелството си с Джия и Валерия и каза, че повече обича Валерия, но е по-близка с Джия, понеже е в София, докато Валерия си е в Плевен и не се виждат често.
Тези две неща ме навеждат на мисълта, че може би Елена печели, но това са си мои разсъждения.

# 1 340
Дами Комеди клуб е на живо и според мен казаха едно към едно ,че Валерия печели.
През цяото време казват, че ще разкрият коя е, на което аз не повярвах, но Иван каза ето даваме първият жокер:
"Една от участничките ни каза , че още от самото начало е тръгнала една линия, продукцията много се е  опитала да отмести вниманието, но не успя."

# 1 341
Появява се с коменттар в ИГ на пост на Боряна Постът й е от 3.11.22 г.
Финалът е на 4 или 5.11.22. От 5.11.22 от 17 часа има пост на екипа

Мика има коментар и под пост на Боряна от 01.11.2022

# 1 342
  • Варна
Скрит текст:
Не съм изчела темата и не знам дали е споменавано, но на мен две неща ми направиха впечатление, когато слушах Надкаста.
В епизода с гост Камелия, Неделчо я попита дали няма да се мести в Пловдив и тя му отговори, че се е объркал и явно е говорил с Елена (значи ли това, че тя ще се мести в Пловдив?!)
И второто е, че в надкаста с Айлин, тя разказваше за приятелството си с Джия и Валерия и каза, че повече обича Валерия, но е по-близка с Джия, понеже е в София, докато Валерия си е в Плевен и не се виждат често.
Тези две неща ме навеждат на мисълта, че може би Елена печели, но това са си мои разсъждения.
Ако все още са във връзка Валерия няма право да се мести при Генчо, докато не свърши предаването.
Това важи и за Елена.
Елена обяви във ИГ си, че ще се мести в Пловдив, но тя си е от Пловдив и баща й живее там. Предполагам, ще иска да направи някаква драстична промяна в живота си, ако наистина се е сринала психически, когато Евгени е избрал Валерия.

# 1 343
Скрит текст:
Ако все още са във връзка Валерия няма право да се мести при Генчо, докато не свърши предаването.
Това важи и за Елена.
Елена обяви във ИГ си, че ще се мести в Пловдив, но тя си е от Пловдив и баща й живее там. Предполагам, ще иска да направи някаква драстична промяна в живота си, ако наистина се е сринала психически, когато Евгени е избрал Валерия.
или пък отива да "провери дали е щастлив и да се бори за него", както се закани

# 1 344
  • Луната
Появява се с коменттар в ИГ на пост на Боряна Постът й е от 3.11.22 г.
Финалът е на 4 или 5.11.22. От 5.11.22 от 17 часа има пост на екипа

Мика има коментар и под пост на Боряна от 01.11.2022
Да, но поправих не пост, а че Мика има коментар точно на този пост на Боряна от 1.11.22 от 3.11.22 /датата на коментара й/

# 1 345
Мисля, че Елена наистина се премести, но не в Пловдив, а в София. Вероятно е блъфирала за Пловдив, за да я мислим за победителка. Помним и Карабаджак как яхна вълната със спойлера. От такъв ход печелят внимание и последователи.

# 1 346
  • Варна
Закани се и Евгени може вече да се надява да го провери, но ако е преминала през всички фази на разбитото сърце, абсурд е да го търси.

# 1 347
Закани се и Евгени може вече да се надява да го провери, но ако е преминала през всички фази на разбитото сърце, абсурд е да го търси.
Много ясно, че абсурд, изобщо не смятам, че като излезе и отрезнее ще продължи да е толкова обсебена.
Аз честно казано мисля, че е спечелила, но вече е вазирала от тая връзка и двамата са сингъл в момента (поне Евгени)

# 1 348
Не приемайте всичко за чиста монета. В предаването се иска всяка да покаже колко много го харесва и как го иска. В началото е ясно, че има образи-клоуни (Габисавет и подобни), които няма да докарат до финал. Само Поли е прецедент. Иначе всяка трябва да показва, че го иска и ще се бори, че има нещо между тях. Такива като Виктория, колебливи или Айлин, си заминават.
Съответно Елена се възползва от това да се прави, че е готова на всичко, за да го има. Освен това нека сме честни, финал не значи нищо. Тези хора не са прекарали сами 1 ден, дори на срещите им е пълно с екип, камери и тн. Много ясно, че и след финала може да не им се получи. В такъв смисъл "пробването" на Елена след финала не звучи толкова странно и грозно. Ми ако Валя печели и не е с нея, какво странно има други участнички да го потърсят. Не го гледайте чак толкова емоционално... все пак това е телевизия, не живия живот.

# 1 349
в live подкаста на Комеди клуба Иван повтаря, че знаят коя е победителката и след малко ще кажат коя е и някак си магически нещо се случи и подкаста блокира. От продукцията са като хрътки

Общи условия

Активация на акаунт