Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 837
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 350
в live подкаста на Комеди клуба Иван повтаря, че знаят коя е победителката и след малко ще кажат коя е и някак си магически нещо се случи и подкаста блокира. От продукцията са като хрътки

Няма да кажат. Не е от продукцията. Комеди клуба сами си свалиха и подкаста с Блага, няма как бтв да им го свали от YT.

# 1 351
в live подкаста на Комеди клуба Иван повтаря, че знаят коя е победителката и след малко ще кажат коя е и някак си магически нещо се случи и подкаста блокира. От продукцията са като хрътки

Няма да кажат. Не е от продукцията. Комеди клуба сами си свалиха и подкаста с Блага, няма как бтв да им го свали от YT.
Просто заби живото излъчване според мен.
Аз като цяло не мисля, че знаят. Мисля, че си мислят, че знаят, защото някоя от участничките, които им гостуваха им е казала нещо. Но съм сигурна, че която и да е, ги е подхлъзнала. А също така си мисля и, че не всички от бившите участнички реално знаят коя е победителката. Техните изказвания никога не съм ги приемала за спойлери.

# 1 352
На Тиф спойлера е верен! Мика е трета!
Появява се с коменттар в ИГ на пост на Боряна Постът й е от 3.11.22 г.
Финалът е на 4 или 5.11.22. От 5.11.22 от 17 часа има пост на екипа

Мика има коментар и под пост на Боряна от 01.11.2022
Да, но поправих не пост, а че Мика има коментар точно на този пост на Боряна от 1.11.22 от 3.11.22 /датата на коментара й/
Няма дата на коментара на Микаела, или пък аз не виждам такава - излиза ми, че е написан преди 27 седмици.

# 1 353
Няма дата на коментара на Микаела, или пък аз не виждам такава - излиза ми, че е написан преди 27 седмици.
Ако гледаш през компютър има, на телефон не ги показва. От 3 ноември e.

Комеди клуба имат право да разкрият колкото си искат спойлери в предаване, проблемът със свалените подкасти беше, че Блага и Александра си нарушаваха договорите и искаха да ги глобят - махнаха ги, за да не плащат глоба.

# 1 354
  • Вестерос
Само ще кажа ,че историята с моториста и Елена от уикенда е достоверна ( самата истина) не желая на този етап да споделям повече от лични съображения.
Евгени ли е бил?

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:41 от Tiffany А

# 1 355
Само ще кажа ,че историята с моториста и Елена от уикенда е достоверна ( самата истина) не желая на този етап да споделям повече от лични съображения.
Евгени ли е бил?
същата дама е написала през Февруари, че знае със сигурност, че Айлин е сред 3-те финалистки, така че не бих приемала написаното на сериозно.

# 1 356
  • Вестерос
Да, после го видях. И на мен ми е по-интересно дали е с някоя сега.

# 1 357
  • Луната
Скрит текст:
На Тиф спойлера е верен! Мика е трета!
Появява се с коменттар в ИГ на пост на Боряна Постът й е от 3.11.22 г.
Финалът е на 4 или 5.11.22. От 5.11.22 от 17 часа има пост на екипа

Мика има коментар и под пост на Боряна от 01.11.2022
Да, но поправих не пост, а че Мика има коментар точно на този пост на Боряна от 1.11.22 от 3.11.22 /датата на коментара й/

През компютъра ми ясно се вижда датата:
Скрит текст:

# 1 358
Скрит текст:
Не съм изчела темата и не знам дали е споменавано, но на мен две неща ми направиха впечатление, когато слушах Надкаста.
В епизода с гост Камелия, Неделчо я попита дали няма да се мести в Пловдив и тя му отговори, че се е объркал и явно е говорил с Елена (значи ли това, че тя ще се мести в Пловдив?!)
И второто е, че в надкаста с Айлин, тя разказваше за приятелството си с Джия и Валерия и каза, че повече обича Валерия, но е по-близка с Джия, понеже е в София, докато Валерия си е в Плевен и не се виждат често.
Тези две неща ме навеждат на мисълта, че може би Елена печели, но това са си мои разсъждения.
Ако все още са във връзка Валерия няма право да се мести при Генчо, докато не свърши предаването.
Това важи и за Елена.
Елена обяви във ИГ си, че ще се мести в Пловдив, но тя си е от Пловдив и баща й живее там. Предполагам, ще иска да направи някаква драстична промяна в живота си, ако наистина се е сринала психически, когато Евгени е избрал Валерия.

Може да се мести в Пловдив, за да столкова Grinning

# 1 359
Пръстените дали са еднакви:
Скрит текст:

# 1 360
Мисля, че Елена наистина се премести, но не в Пловдив, а в София. Вероятно е блъфирала за Пловдив, за да я мислим за победителка. Помним и Карабаджак как яхна вълната със спойлера. От такъв ход печелят внимание и последователи.

Не мисля, че е блъф. Елена заявява, че ще се мести в Пловдив още в първия пост след края на предаването, сега го е потвърдила пред Туджаров и Неделчо. Ако моята версия е вярна, ще се премести в Пловдив след края на излъчването. Дотогава е временно в София, където често е виждан и Ергенчето. Всички тези конспирации обаче само в случай, че Елена печели. Хипотеза, от която аз още не съм се отказала.

# 1 361
От известно време ви чета и посоката ви на мислене е малко отчайваща. Хрумват ви откровено абсурдни неща.
Наминавам единствено да ви кажа, от 100% сигурен източник от продукцията на Ергенът - Евгени е заедно с избраницата си и много се обичали до ден днешен. Не можеха да кажат коя е победителката обаче, поради ясни причини. В четвъртък ще разберем.

# 1 362
  • От Луната
За ме голям спойлер е последната роза на Елена. Тя винаги след последна роза става първа ...
Не вярвам да фаворизират победителката толкова явно и да няма уловка. Нали търсим обрат... Ето го.

# 1 363
Според мен  Валерия /Айлин са си  гласени победителки от началото, а  и Ергенът  си ги хареса. Силната емоционалност на Елена , откритостта и и донякъде самонавиването  в затворена среда дадоха силен коз на продукцията. Типично в стил Тушев и Щерева ще я изцедят , като образ до финала  и ще заложат на драмата. Така или иначе за всяко една от финалистките няма да е приятно избирането на другата, но ми се струва че Елена ще бъде съкрушена.
Но аз се чудя какви са тея 100 процента спойлери, че са заедно с финалистката, при условиие ,че по договор нямат право да се виждат. Или циркът ще продължи , за да се напълнят концертите на Евгени, че засега интерасът е  много слаб.

# 1 364
От известно време ви чета и посоката ви на мислене е малко отчайваща. Хрумват ви откровено абсурдни неща.
Наминавам единствено да ви кажа, от 100% сигурен източник от продукцията на Ергенът - Евгени е заедно с избраницата си и много се обичали до ден днешен. Не можеха да кажат коя е победителката обаче, поради ясни причини. В четвъртък ще разберем.

Аз също имам такава информация, а и в Комеди клуба го казаха.
Някой има ли представа какво стана вчера с епизода?
Имаше реплика на Иван, за това, че отпаднала участничка им е казала, че от самото начало едва ли не Евгени си е избрал жената и от продукцията са се опитали да ги извъртят нещата, ама не станало.
Тази репика я няма в сега качения подкаст.
Само не разбирам защо от Комеди клуба искаха да кажат кой печели?
Блъф ли беше или какво -много старнно прекъсна, а и тази реплика я няма.....
Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт