Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 283
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Мюнхен
"А какво, ако си тръгне под ръка с някоя от вас и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя!" - Лена отново с нулево самоуважение...Rolling Eyes
Остави това, тя в прав текст си казва, че ще се занимава с обвързан мъж. 👏

Ама иначе останалите са неморални, плоски, не допускат мъжете до себе си, бла-бла. За едно е права Елена - дълбока е. Като Марианската падина Simple Smile

# 1 696
Казали са му "Откажи розата на Валерия, за да го сложим в спойлера за следващия епизод". После ще има нещо от рода на "Шегувам се! Твоята роза най-много я приемам" и така...

# 1 697
Елена каза, че би продължила да се бори за Евгени, дори той да се тръгне с друга жена. Знаех си, че няма капка морал тази жена, но се учудвам как още е сама, при все колко много е напориста.

Мразя да се изказвам крайно, но мисля, че е лепка и не я слуша главата понякога. Сега, ако се е съгласила на подобен сценарий, не й прави чест, защото човек заради едното добро име живее в крайна сметка.

# 1 698
Елена що за същество е? Сега я гледам, защото са ми я пльоснали по телевизията, в реалния живот обаче изобщо не бих я забелязала на улицата. Ужасно нещо е тя. Дребнаво, завистливо и способно да ти скапа настроението, все едно е енергиен вампир, натоварващо същество.

Как, що за същество? На първо място човешко същество! После е хубава жена, дива по добрия начин, цветна, жива, вдъхновяваща! Тя е уникален пример за едно подобно предаване, защото внася различен поглед към живота, много по-съдържателен и смислен. Валерия не може да формулира и една десета от мислите, които Елена споделя с Евгени и с другите момичета. Нейната мисловна дейност е тотално ограничена и не се простира извън хоризонта Айлин-Джия.

Понякога се чудя дали гледаме едно и също предаване Sad

# 1 699
Ергени изпидурква всички и на финал се обяснява в любов на Поли. После ни излъчват 5 състояли се срещи между двамата, много мляс и романтика, една реклама на цикатридина и всичко си идва на мястото 😁

Мда, вече и аз започвам да си представям този филм на ужасите.. Защото би бил именно такъв. Да не покажеш абсолютно нищо през цял един сезон, да няма нито една макар и малка интимност от рода на целувка или милване, и накрая да ни направят ретроспекция, как всъщност тя през цялото време си е имала тайни срещи с него и всъщност тя е избранницата. Хахахахаха. Представяте ли си, хахахаха?
Не ме кефи това нещо, Поли да остане до такъв напреднал етап, а примерно Боряна, която вече имаше приятни моменти с него да я махнат ?
Прекалено изкуствена и нагласена ми изгежда работата, знам ли за едни луканки, сладолед Фамилия и някакво си кремче да бутат персонаж, от който не сме видяли нищо?
Малко ми идва това туу мътч...

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 00:07 от BlackCat12

# 1 700
  • София
Елена яко провокира. Ако не момите вътре, то сеирджиите вън. Това нейното е чиста проба провокация. Нищо повече, нищо по-малко.

# 1 701
Елена е срам за женското съсловие! Тази жена е събрала в едно всички най-омразни качества за мен - злоба, болна амбиция, липса на себеуважение, нахалство, изкуствено самочувствие в дъното на което стоят комплекси, нездраво любопитство и липса на такт, пошлост. Сигурна съм, че пропускам нещо.
Да, че това е просто едно шоу, снимано за 20-30 дни, а ни го излъчват 3 месеца. Не са там да са приятелки, а да се борят една срещу друга за внимание на един мъж.
Силно се съмнявам извън формата някоя да действа така, както се представя тук.

# 1 702
Мисля, че Боряна си тръгна заради историята със женения. Евгени измрънка нещо да не позволявала повече да злоупотребяват с добротата ѝ.

# 1 703
От всичко досега научих, че промота не е добре да се коментират. Никога не изглеждат така нещата, когато се ги видим после.
Не ми беше ок, когато Елена слушаше разговора на Ирина и Евгени, но те самите очевидно не го приеха зле. Иначе, това, че в епизода с дългоочакваната истинска среща на Валето, се коментира отново предимно Елена, не е никаква изненада Simple Smile

# 1 704
Елена каза, че би продължила да се бори за Евгени, дори той да се тръгне с друга жена. Знаех си, че няма капка морал тази жена, но се учудвам как още е сама, при все колко много е напориста.

Мразя да се изказвам крайно, но мисля, че е лепка и не я слуша главата понякога. Сега, ако се е съгласила на подобен сценарий, не й прави чест, защото човек заради едното добро име живее в крайна сметка.

Някои живеят заради последователи в Инста

# 1 705
Има някакъв садизъм в Елена, очевидно изпитва удоволствие да пуска мухи на момичетата там, да им разваля настроението, когато е добро и да се радва някак гротескно, когато другите не са никак на кеф. Не знам, все по-сбъркана ми се вижда с всеки епизод. Няма дори да коментирам глупостите, които дрънка с напудрени думички и всички я смятат за много "интелигентна". Хора, само защото някой може да върже две изречения, при все че това уж й е работа, това не го прави интелигентен. Истински интелигентните хора нямат нужда от валидация 24/7, не са болно амбициозни и не мачкат околните, за да се покажат като повече.

# 1 706
Натресе се на срещата, стоя като слон в стаята, докато Ирина разказваше толкова лични, съкровени моменти и накрая заяви, че ще се бори да отмъкне Ергени, докато е обвързан. Е, кажи честно.

Ей това е точно глиганско поведение. Минаваме през всичко, с всички средства. Пък после нека феновете й тук въртят колко е интелигентна. Интелигентността, изглежда, хич не й помага.

# 1 707
Прави ми впечатление, че момичетата спазват добрия тон, няма скандали, няма грубости. Може и продукцията да контролира това, може и да се стараят.
Или им дават някакви лекарства.
Имаше една приказка - Животът е хубаво нещо, стига да улучиш правилните лекарства.

# 1 708
Срещата между Валето и Евгени беше като от романтичен филм, много запленяваща и вълшебна..

# 1 709
  • # супернатурална #
Е, наистина ли се учудваш 😁

Общи условия

Активация на акаунт