Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 283
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Варна
Айлин нищо ли не каза, кой е инициирал връщането след изпидуркването й, защото след като разговора три часа и е бил досаден каква е логиката да се връща за още.
За гащите разбрахме, че ще я убият с камъни, за ухапаното не я ли питаха?

Това не е сценарий. Ирка си е такава, предоверява се на хората и ще пати от това.
Да, да изключително кротка и доверчива. Горкото момиче..

# 1 981
Скрит текст:
Колкото до участничките - според мен има повече прилики, отколкото разлики между Валерия и Елена. Но там, където започват разликите, Елена ме печели, а Валерия - губи. А в началото харесвах и двете...

Например - сигурна съм че Елена не би се присмяла на ничии чувства, изразени в текст. Може да свие уста, може да не й стане приятно от конкуренцията, може дори да изкоментира качествата на текста. Но подобна подигравка и тотална липса на емпатия... ами - не. Повечето момичета бяха доста разчувствани (ясно е, че чувствата са смесени и т.н.), някои дори се разплакаха и припознаха в изразеното.
Интересно е тя защо не го стори.

Все същото дразнещо качество, което под една или друга форма се проявява от момента, в който стана първата целуната. Запечатал ми се е един образ (а до този момент и аз я харесвах, макар и да ме разочарова сухарското ѝ поведение на първата среща ), как стои с двете си приближени до камината и се държи като кралица с поданиците си, която приема овации и се оглежда кой как реагира на триумфа ѝ. Почна да говори на Евгени от първите моменти на внимание към нея, как щели да я изядат сега, преди дори момичетата да научат за писмата и целувките. За тази нейна самодоволна надменност говориха толкова много момичета, че няма как да е само от монтажа на продукцията. И никой не може да ме убеди, че това е, защото всички ѝ завиждат и са настроени срещу нея заради вниманието на ергена. Валерия не е Александра по много причини, включително и защото тазгодишният каст е от много по-нормални и симпатични участнички, които нито в един момент не са се превърнали в глутницата от миналата година.

Може да си мисли, че участва в конкурс за красота Simple Smile
Въпросното високомерие и самодоволство е толкова явно, че си мисля как крие жестока неувереност.
Тази година няма глутница, но тя вече е вълк единак.
Това ми напомня за начина, по който се подхилкваше Елена, когато Айлин не получи роза. Ааа при Елена по-добре да не отваряме темата за неувереността. 😁

# 1 982
извинете за Off topica-a, но какво значи това изпидуркване?Изгонване?

# 1 983
  • софия
извинете за Off topica-a, но какво значи това изпидуркване?Изгонване?
Остана фраза от миналотодишния ерген. Както сега разврат на събитията. Капитонова го употребяваше за изгонване.
 Добрутроооо! Обещаното кафе с кроасани е сервирано. Каничката с мляко е в дясно. За всички има и за познали и за непознали. За манипулирани и неподдаващи се. 😀
 Мерси за резюмето на подкаста с Айлин и се извинявам, че не дочаках инфото за това, че и Пам е била в тази група. Бързах да дойда да снеса новината. Което значи, че Пам е била наясно с начина и на изказване още преди предаването. Спорих с някой, че там я е чула.
 Ирина има още много да работи по себе си за да намери покой. Важното е, че е осъзнала от къде идва проблема и работи в тази посока.
 Хубав жест беше,  че момичетата определиха Мика за победител в писмата.  Сякаш на нея най-зле и се отрази това, че трябва публично да изкаже мислите си. Или поне на нея най  и пролича. Добро дете е.
 Знам, че е за сеира,  но беше тъпо да показват Боряна как плаче, много обидена беше. Представям си какво и е било, виждайки и преживявайки пак това.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 07:44 от СлаБе

# 1 984
  • софия
Opossum и моят телевизор предава същото за Айлин. Аз слушах от тук от там. Каза, че спортът и е дал хубаво тяло и самодисциплина, но не била доволна, че трябвало да върви по стъпките на баща си. Защото нямала време за дискотеки, гаджета и т.н. Попитаха я за Пирдоп, какъв град е. Отговорът, не е точен цитат, карам по памет: Едно кафе, една дискотека, скучна работа.😀 От 5 години не тренира, но ходи по състезания, защото са платени и така си помага да се издържа.

# 1 985
чак сега го прочетох тоя чат, боже колко е противен Confounded
Не си представям Евгени с такава жена

Ако нарочно са го “изпуснали” от БТВ определено си е постигнал целта , сега я виждам в съвсем друга светлина
Особено това с колегата на майка й….

Иначе за разголените снимки, то според мен повечето моделки все ще имат някоя, на нея имиджа й като цяло е по-скоро секси а не стилна и елегантна красавица

# 1 986
Чата е смешен и неподходящ за пускане, косъма е скъсан...Пам все пак не беше права, постъпи грозно.
Целия коктейл ми се видя презаснет. Първо Ирина, разказа в нищото, Елена. После Боряна само ревеше, все едно знаеше. И т.н. Малко нелепо беше всичко.

# 1 987
  • София
Тръгнах да гледам подкаста на Айлин, но нямах време. Като цяло ми прави положително впечатление, говори артикулирано, открито, умерена е в мненията си за другите участници и ми се струва положителен човек. Не съм фен на историите с чичковци, но в крайна сметка си е нейна работа. Подкрепям Опосум, че не беше открита с Евгени, шикалкавеше за някои неща, вероятно с цел да се задържи по-дълги и дори да спечели. Той е грубиянин, факт, но ако му беше казала дирекно нагласите си, вероятно нямаше да я притиска 3 часа. Друга тема, че някой като увърта 1 час, не ти трябват още 2 за да разбереш защо. Като цяло обаче оставам с положително впечатление от нея, че в началото яко ме дразнеше Joy

Пам ли е пуснала чата в публичното пространство, не разбрах?

# 1 988
  • София
В началото харесвах Елена. Явно покрай всички кокоши истории и напънати разговори нейните ми звучаха по-съдържателни. От историята с колието се пренави и... не спря да се пренавива.
...
Валерия пък съвсем не я харесах в началото. Тъъъъкмо да ми се издигне в класацията и... гледах вчерашния епизод. Хубава среща, държи се много по-естествено с него - явно като има целия ден и не очаква прекъсване на диванчето, се отпуска. От него видях и чух взаимност. Няма какво да си кривя душата. Нооо е повърхностна.
Валерия: Много се радвам, че се случва в такава нестандартна обстановка. Ако се получи, ще е много по-истинско.
Евгени: А как би било вкъщи, в България?
Валерия: В нашето вкъщи? Ами представям си...
Не, Валерия, той не пита това по ангелите!
Подписвам се с две ръце под тия коментари.
Сетих се за Мони и нейната забележка към Габи, че е евтина, пък онази скочи да си изброява марките.
Пренавита Елена, от което на моменти е нелепа, и посредствена Валерия, което в комбинация със сприхавостта и наглостта я прави много неприятна.

Благодарности за резюмето. Много некоректна и грозна  постъпка на Пам . За Айлин едва ли някой се е съмнявал , че може да влезе в подобни диалози , но даването на публичност  на чата определено е имало за цел да урони имиджа и и да и навреди.
Коя е грозната и некоректна постъпка на Пам? Как се появи извод, че Пам е дала публичност на чата?

Това, че са били в една група само доказва, че всъщност въпросът ѝ не е бил самоцел, а зад него стои факта, че Пам знае що за поведение и отношение има Айлин в действителност. Друг е въпросът дали трябваше по този начин да го задава, слизайки на нивото ѝ. Но пък такива момиченца може би само така биха разбрали.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 08:21 от Илит

# 1 989
Много съжалявам, че Евгени отнася толкова негативи от участието си в предаването. Във всяка от срещите си с момичетата, той е на нейното ниво. И най-доброто от себе си е показал в срещите с Елена. Защото тя е най-доброто, което този каст показва. Може би той може да даде още много, което така и няма да видим. И със сигурност - никоя от момичетата в предаването не може да му даде повече от Елена.
Със сигурност никоя не може да му даде повече високопарни хвалебствия и самоунижения.

Генчо прилича на задръстено момче, което е естествено привлечено от красивиците, но им мъсти за самочувствието. На Боряна също отбеляза веднага дългите крака, лекото общуване и след натискане я “захвърли”. Почувства се и той веднъж “мачо”. Мисли си, че натрива носа на някой. Комплекси. В това отношение Елена е точната жена за неговия първи брак.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 08:23 от Linda*kiss

# 1 990
Благодаря за резюмето за Айлин, след него и след признанието, че онзи вулгарен и циничен чат е нейн много рязко ми опротивя. Оправяла се сама, нещо за каратето каза ли?? Жалко за красотата й, че разни тлъсти чичковци ще се ползват от нея.

# 1 991
  • софия
Илит, пак няма да разберат подобни "момиченца" При тях мантрата е "завиждат ми, защото съм красива" и другото, което оправдава всяка постъпка е "това съм аз".

# 1 992
Това не е бил чат само между Айлин и Пам, а с много хора, който и да е го е пуснал ... тя е знаела, че го пише в социални мрежи, не го споделя пред лекар или свещеник. След като той не я притеснява и не отрече, тогава защо беше така силно възмутена от въпроса на Пам? Баща й няма ли социални мрежи, няма ли да види чата?
Ами явно Пам е била права, не я оправдава за целенасочената й постъпката, но когато го правиш не е лошо, но ако ти го кажат в очите вече не било правилно.

Наистина жалко за Айлин. Погнусих се. Явно и аз съм като мъжете привличам се първо от външния вид 😂 , очаквайки в някаква степен калокагатия и отражение на душата в тялото. Е, как може толкова красиво момиче с чичовците? Баща няма ли, брат няма ли, чичовци, вуйчовци, на никого ли не му пука за нея ?  Нали беше на един косъм, какво значи това? Или всичко е ок, ако й дават пари, проблемът е, ако се прави на въпрос, че е неморално.

# 1 993
Не си спомням чата, но според мен, без значение какво пише в него, не е работа на Пам да превъзпитава колежките си. В това е сбъркала. По начало месенето и завирането в живота на хората с превъзпитателна цел или от обида, че не си говорят с теб и не те защитават, е проява на липса на зрялост. Така съм се чувствала - че някой ми дължи обяснения и определено отношение - последно в 8-9 клас. От там нататък, когато виждам, че някой и поведението му не ми изнасят, просто плавно и без излишна агресия се изтеглям надалече и ограничавам комуникацията.

# 1 994
Не вярвам Пам да го е пуснала. Ако беше тя, щеше да го направи още в началото. А и разправията им в предаването сто процента е преекспонирана.
Нищо чудно точно продукцията, знаейки за чата, да е подбутнала леко Пам да свърши мръсната работа и да стане скандал после.

Общи условия

Активация на акаунт