Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 236
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 115
Начинът, по който Айлин се изрази в синхрона беше, че там се е шегувала с това.
За мен лично, подобни шеги са едно, съвсем различно е да пишеш в социалните мрежи подобно нещо. И все пак е приемам, че е грешка на младостта да се изразяваш по този начин.
Самата постъпка, обаче, обира лаврите. Не знам. Ако е истина - да си правят сметката всички мъже, които се залавят с такива момичета. Не че го жаля онзи.

# 2 116
Тази история на Айлин е толкова противно и вулгарно написана, направо не мога да си представя, че жена може да напише такова нещо. И мнението ми, че е изключително просто момиче се потвърждава! Как може да пишеш такива неща и то от личния си профил във фейсбук?! Всяко нещо написано в интернет от който и да е в един момент би могло да стане публично, било то ФБ или форум. Историята помни и Ирина (на Иван от Иван и Андрей), която бяха изловили тук във форума преди години. И пак едно е да пишеш във форум, друго е от личния си ФБ, при положение, че си от малък град, всички познават теб и баща ти. Ама куха лейка. И да всички правим секс, но такива “шегички” и разкази са ми прекалени!

# 2 117
  • София
Сега гледам надкаста с Пам. Въпросът й бил в отговор на синхрон на Айлин, в който Айлин коментира, че й е скучно и ще започне да се оглежда в епика. И как Пам е видяла синхрона на Айлин, та после да й задава въпроси заради него? Няма какво повече да коментирам твърдения на Пам. Освен фейк е и лъжкиня.

Иначе разбирам, че коментарът на Айлин не блести със стил и класа, но определено смятам, че се преекспонира. Не е символ на женската еманципация да се изразяваш по този начин, но определено съдът, на който е подлагана заради този коментар, напомня на едни доста по-мрачни времена. Пак казвам - изказала се вулгарно, голямата работа. Цялата й личност не се изчерпва с един коментар. И какво, ако е признала, че фейква чувства? Първо, аз не го разбрах точно така - тя каза, че в тази среда, човек доста лесно да почувства неща. Второ, там много фейкваха, някои си признаха, други не. Цялото предаване е такова. Почти на никоя на чувствата не вярвам.

# 2 118
Пам нищо не е направила, който трябва сам си го е свършил. Дори и тя да е показала чата. Всеки носи отговорност за действията си.

# 2 119
От къде Мика и Пам знаят гръцки?

Мисля, че на Мика майка й има последващ брак с грък.

# 2 120
  • # супернатурална #
Да, всеки носи отговорност за действията си, и всеки за себе си решава дали са направили нещо (лошо) - Пам и/или Айлин, или не. Дори да се излага с този чат, Айлийн излага само себе си. Пам излага друг човек. Подло и низко е, според мен.
Така и така и ядем д-то на Айлин, прочетох и аз чата. Отлагах досега, не защото ме беше страх да не се изчервя, а защото написаното не е предназначено за мен. Само думата с "х" ми дойде в повече. Другото сме си го говорили с приятелки. Добре, че не е имало социални мрежи тогава 😁
Ммого по-неловко се почувствах, когато Пам заговори за секс пред момичета и ергенин, които познава от два-три дни. И пред цялата телевизионна аудитория. Естествено, пак в контекста на това, че го прави по-добре от другите, защото...как беше..искала да доставя удоволствие. Алтруистично, демек 😁
Пам нищо не е направила, който трябва сам си го е свършил. Дори и тя да е показала чата. Всеки носи отговорност за действията си.

# 2 121
  • Варна
Дори да се излага с този чат, Айлийн излага само себе си.
Всъщност излага и 37 годишния колега на майка си, както и оня с "мравояда".

# 2 122
ЧалгаДжия беше днес в Търново, ми тя прилича на 13 годишно дете...

# 2 123
  • # супернатурална #
Излага ги този, кокто е направил чата публичен. Не, че им дължи нещо, разбира се. Но е аналог на "казах на една приятелка, тя на сестра си, сестра и на гаджето и сега знае цело село". Това беше по наше време.
И айде моля ви се, излагала ги. А кога ядоха девтнайсет годишни...кюфтета, не реваха.

# 2 124

Странно е, но темата е доказателство как хората не вярват в това. Айлин е привлекателна и млада, затова не е виновна, че има крайно повърхностно отношение към секса и истината като цяло. Валерия е млада, затова може да няма интереси към нищо извън ежедневието си. Поли е образована строго профилирано, затова е окей да е безхарактерна и без интереси. За Виктория дори нямам какво да кажа - да отричаш миналото, което сам си избирал, така яростно, е смешно. Да, хората се променят, но не и така бързо, и не толкова повърхностно абсурдно. Пам е самоуверена в социалните мрежи, но не смее да застане след думите си, когато нараняват. Елена иска да очарова с мисъл, която е най-важна за нея, но не може да се примири, че само това ще харесат в нея.

# 2 125
  • Варна
Скрит текст:
Излага ги този, кокто е направил чата публичен. Не, че им дължи нещо, разбира се. Но е аналог на "казах на една приятелка, тя на сестра си, сестра и на гаджето и сега знае цело село". Това беше по наше време.
И айде моля ви се, излагала ги. А кога ядоха девтнайсет годишни...кюфтета, не реваха.
Ами не, излага ги тази, която ги е обрисувала.

# 2 126
Вулгарния чат на Айлин просто доказ(в)а, че за нея няма нищо свято. Използва любовта и секса за постигане на целите си, готова е да лъже до откат, гледайки човек в очите и в това определено има нещо психопатско.

По-голямата излагация беше в предаването, където се преструваше на влюбена, историята с чата просто по-лесно буди омерзение. Според личното ми мнение е прекалено циничен и вулгарен за жена, без значение млада или стара. Но някак когато подобни думи излизат от млада жена е по-гадно.

Иначе сравнението с мравояда е забавно Simple Smile

# 2 127
  • София
Това не е от чат, а е от група, в чат не изглеждат така съобщенията. Пам говореше, че още от преди предаването са с Айлин в някаква затворена женска група, може да е от нея. Точно на споделяне с други жени прилича. Само, че като не е само с твои познати, има голям риск да излезе наяве.

# 2 128
Сега гледам надкаста с Пам. Въпросът й бил в отговор на синхрон на Айлин, в който Айлин коментира, че й е скучно и ще започне да се оглежда в епика. И как Пам е видяла синхрона на Айлин, та после да й задава въпроси заради него? Няма какво повече да коментирам твърдения на Пам. Освен фейк е и лъжкиня.
Тя не каза, че заради този синхрон я е попитала, а че този синхрон обяснява накратко поведението, което Пам е визирала.
Иначе лафът на Пам за цАцата според мен е перифразирано от един стар лаф, който е циничен, но ще преразкажа - че при пълна жена, където и да пипнеш, все е ц*ца. Не съм гледала стенд ъп комеди с Пам, това е мое разсъждение.

Аз не намирам нищо нередно в поведението на Айлин или скрийншота, но не виждам защо тя се обижда, когато ѝ го посочат. Поне успя да се аргументира добре в разговора с Пам (макар и за мен изтъкването на отношенията с баща си не са аргумент, а опит за манипулация, но поне не беше само това), а Пам изобщо не успя да си защити позицията.

# 2 129
  • София
Гледам Айлин в комеди клуб. Ядяла луканка пред Валерия, казва, че тя никога не би й направила проблем за това. Толкова за фанатизма и човекомразтвото.

Айлин познавала Пам от онази група (в която е пуснат коментарът), доколкото разбрах. Групата била за писане на простотии. Коментарът й бил в отговор на въпрос с коя зодия бил най-кофти сексът. Бая брутални коментари имало в групата.

Какво да кажа... Човек никога да не може да се отпусне и да каже нещо "невъзвишено". За мен това приключва темата. Който се възмущава на това, да се възмущава Joy Между другото каза, че е щяла да има връзка с Евгени, ако я беше избрал.

Клаудед, каза "това, заради която я захапвам директно". Ако друго е имала предвид, изобщо не се е изразила адекватно. А и не гледала предаването, после цитира сума синхрони и епизоди. И други такива имаше. Тотално несъответствие между това, което демонстрира и показаното като реакции в предаването. Слаби са й оправданията. Какво да я коментарирам повече.

Общи условия

Активация на акаунт