Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 744
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Майничка
Мамзел, честита да е рожденичката, здрава, щастлива и още по-прекрасна!

Размазахме се тези дни и ние, но и работа посвършихме, та съм доволна.

# 136
  • София
Мамзелче, честита да е рожденичката! Здрава, щастлива, късметлийка и още по-прекрасна! Хубав празник! Коктейлите изглеждат много съблазнителни.
На болните бързо възстановяване!
Аман вече от вируси, като ви чета ми се вижда бързо прихващащо.

# 137
  • София
Мамзел, честит рожден ден на Прекрасната! Да ти е жива и здрава!
Щерката само щъка нагоре надолу - не я свърта вкъщи, почивните дни ходи до Шумен с влак, сега цял ден ходи да се обучава да превързва и разни ситуации от първа помощ, кръстосва София, само я мисля къде и какво прави, кога ще се прибере, аз съм от свръх тревожните майки и ако не ми вдигнат телефон или отговорят на съобщение, изпадам в паника. Пораснаха децата и все повече ще се мотаят навън. За ден и тя имаше гърлобол и отпадналост, остана си вкъщи, уж бързо се пооправи и тръгна по пътищата.
Не знам дали ще успее да се класира за стипендии, освен че оценките не са ясни, си има бая закъснения, които образуват няколко отсъствия, а това при нас има значение. Срокът на документите е до 15.05. сигурно чак лятото ще ги дават.

# 138
Мамзел, честита да ти е Прекрасната! Жиива и здрава да е, щастлива и успешна! 🍸🍹

Какви вируси ви налазиха пак? 😭 На мен все ми се ще да идва лятото и да сме здрави. Теди дни слънцето ни подлъга, но май, май пак на дъжд го докарва навън. Мрън!

# 139
  • София
Мамзелче, честита рожденичка! Да е здрава и с много късмет!

И нас ни хвана някакъв вирус, но това не ми попречи да измия днес прозорците. Лошото е, че дъждът след малко ще ги върне в предното състояние.😔
Наборът почива усилено, има-няма още 2 месеца останаха.
Бързо оздравяване на всички!

# 140
  • София
Честит рожден ден на Прекрасната и честито пораснало момиче на мама!
Чакам щерката да се върне от рождения ден и да разкаже как е минал празника!

# 141
  • Mars Hotel
Честит рожден ден на Прекрасната! Да е жива и здрава!

Светлица, сами ли  си организирахте пътуванията до Истанбул и Берлин или с някоя агенция?
Блу, Берлин ни е така да се каже втори дом - ММ е берлинчанин. Ходим там да ни глези свеки, общо взето.
А за Истанбул - понеже бяхме голяма група, организирахме транспорта, хотела и на място екскурзовод от агенция. Помогна ни много човекът - и време, и пари ни спести със съветите си.

Bora, много е смела твоята госпожица. Моята сама не би тръгнала никъде.

# 142
  • София
А, Светлица не е ходила съвсем сама, с група и организация от училище, но из града се разходила за час два сама.
Самостоятелно (говоря без възрастен) май досега е ходила до Банкя и между други два близки града в провинцията, но с няколко приятелки. Много се радват на такива пътувания, а аз им треперя.
Май ще е лежерен, тая седмица училищен концерт годишнина, после изпращане на 12 класниците, после матурите, 24 -25 май и ей го юни, а и тогава матури две, само като си спомня юнските матури и въздъхвам облекчено, че са назад. За 12 класника засега ми е важно да иде и да ги чекне като валидни, пък колкото сабя покаже.  Не може да се сравни със 7 класната сага, макар че усещам пак някаква тръпка, по скоро и че това са последни учебни дни.

# 143
  • София
Да, 12-класната сага не може да се сравни със 7-класната. А при момчетата е още по-лесно, че и балът не е на грижа.

А какви са тези стипендии, за които кандидатствате на 15.05? Ако някой разчита на тези пари, ще му се изчака чакалото. Представете си какво ще стане ако НОИ (или по-точно Ной) реши да изплати “деЦките” на някои малцинства, с три месеца закъснение.

# 144
  • Майничка
Вероятно става дума за някое училище с по-големи разходи. Нали няма гласуван бюджет, училищата получават пари по заявка за всяко плащане и гледат да приоритизират.
Есента се запознах с една колежка, тяхната директорка ги предупредила, че докато не осигури дърва за отопление за зимата, няма да има никакви допълнителни плащания.

# 145
Честито на Прекрасната ни!Нека е здрава,щастлива,успешна и още по-прекрасна🎁Честито и на всички именици-много късмет!
Vita,какво толкова успяхте да купите от Одрин?И моят иска да ходи,явно масово пътуват съученици и само за чорапи Nike говори🙂,така де,заслужава ли си изобщо?Обмислям го за дългите майски неучебни дни...
И ние в кюпа болни-гърло,хрема,темп.,кашлица,всички екстри.Изредихме се всички,много е неприятно.
Опитахме се да учим и по БЕЛ за класно,молитвите,дано са чути🙏

# 146
Гери, благодарско за инфото. Ей ся ми стана интересно, в една община, като нашата, как в три уч - ща, имат различни суми за стипендията. Също така и за броя на портиерите. Но по пътя на логиката ( по това което каза ), бързо може да се стигне до отговора.

Бобси, и вие ли? Дано поне се представи добре, пък колкото толкова, простено ще му е ако не е хубава оценката.

Оказа се, че не уч - ката по БЕЛ, а класната им ги дала онези листове, също така пък класното по АЕ е било утре. Отиде на уч - ще, да изкара и часът по Мат. пък после да каже на класната да я освободи. И без това при друг учител нямат днес. Оплака се, че е зле, и най - интересното е, нейното определение - лошо ми е, носът ме боли, гърлото също, искам вкъщи, имам чувството, че ще експлодирам и ще стане мърсолива експлозия.
Болна, пък кви ги мъдри. И мен май се мъчи да ме прихване, дано се размина.
Аман от тия болести вече, целогодишно ни хващат, няма грам спокойствие.
От класа им има едно момче като нея болно, а друго пък отсъства, явно е някакъв вирус туй.

# 147
Мамзелче, честит рожден ден на Прекрасната! Желая и здраве, щастие и късмет!

И ние сме в отбора на болните, дори и половинката се разболя, а той се държеше цяла зима.

# 148
  • в очите на дъщеря ми
Многооо благодаря от името на прекрасната... Sweat Smile
Болните да оздравяват...ама веднЪг.....
При нас е лежерно...АЕ девойката е заформила твърдо 5, нооо по математика си е направо плашещо....все по - голяма е вероятността да има 5-ца за срока и годината.........Sweat Smile Sweat Smile
Аз съм замислила едно ранно море в началото на юни, да видим дали ще ме огрее.

# 149
  • Сф
Да, 12-класната сага не може да се сравни със 7-класната. А при момчетата е още по-лесно, че и балът не е на грижа.

А какви са тези стипендии, за които кандидатствате на 15.05? Ако някой разчита на тези пари, ще му се изчака чакалото. Представете си какво ще стане ако НОИ (или по-точно Ной) реши да изплати “деЦките” на някои малцинства, с три месеца закъснение.
Ох, как ме разсмя! ❤️Плиснах кафето 🤣

Общи условия

Активация на акаунт