Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 746
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Мамзелче, ма от съ не радваш, все пак ще е боровинка по Мат., нема да е нар, нъл тъй. То убаво си го замислила, дано и да стане.

Нелсче, и вий ли душата, един кат изреве и всички след тях, кат мисирките сме - кажеш им здравейте войници и те пучват да съ обаждат.

Диването пък засякла г - жата по И, и вместо да каже, че не и е добре и няма да може днес да иде, взела, че казала да се упражняват, а г - жата и казала, че днес пък директорката щяла да мине на проверка. И май - май само диването ще е следобед при нея, другите дето се записаха, май няма да идат. Тъй ша е, дано да издържи, като я знам кво мрънкало е. До одеве съ оплакваше отново, че ги заключват, а не си взела кърпичките, тя отвън, раницата в стаята.

Пюрче, дано не е било горещо. Тя Вампирчето, ги знае тез неща, права е.

# 151

Vita,какво толкова успяхте да купите от Одрин?И моят иска да ходи,явно масово пътуват съученици и само за чорапи Nike говори🙂,така де,заслужава ли си изобщо?Обмислям го за дългите майски неучебни дни...
Децата си купуват основно спортни дрехи на Найк и Адидас, но имай на предвид, че размерите за дрехи им са леко умалени. Купуваме и маратонки, но имат много магазини с реплики и ако искате оригинал трябва да е задължително от магазин в МОЛ. По цената ще се ориентирате - реплика маратонки 50лв, същите оригинал в Турция -190лв., в България - 250лв. И да - чорапи задължително Satisfied

# 152
Днес е класното по БЕЛ на младежа. Вижда й се края на тази година. Почива ми се вече. 😋

И ММ се е впечатлил от разказите за Одрин, ама иска да ме праща аз да съм ходела. Казах му, да си вземе един ден и ще ходим заедно, аз сама Не! Аз искам в Истанбул, ама и на Одрин няма да откажа 😁

# 153
  • Пловдив
Доста често ходим в Турция, но аз просто я харесвам.
Има сметка да напазарувате там, но все пак не всичко. Френската козметика е по-скъпа отколкото тук. Лекарствата ги вдигнаха с30 процента и пак са по-евтини от тук. Сирене, кашкавал, масло определено са по евтини. Никога не пазарувайте от борси . Пазарувайте в супермаркетите. Същото е и за дрехите-само от мол ако искате сигурна стока. Определено ми идват скъпи спортните стоки в моловете. Предпочитам Амазон към момента. Има реплики по пазарите, но не съм пазарувала и не мога да изкажа мнение. Лично аз предпочитам да пазарувам в Чорлу,но всичко зависи от времето ,с което разполагаме. От Истанбул не пазарувам. Там винаги има какво да видя и не ходя по магазини.

# 154
  • София
Ние бяхме там преди 17 години. Дрехите, които купих от пазара - имитации, си бях със суперкачество. Дрехите за възрастни още са здрави, само леко цветовете вече са променени. А детските дрехи ги износиха и двете деца и не мръднаха. А цените им бяха такива, че нямаше съмнение, че са реплики.

# 155
Запазих места за набора и мен,ще пътуваме с автобус до Одрин.Ако нищо не си харесаме,поне ще се разходим,отдавна не сме имали време само за нас двамата.Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес и утре ще решава задачи за класното по мат.,а остава последен раздел,той бил за поправка и изпитване за повишаване на успех.
Вижда му се края,сякаш по-лежерно и спокойно се изниза учебната година!Ще изтърве за малко стипендията,ама здраве да е...

# 156
  • Бургас
Привет, момичета!
Мамзелче,честита да е Прекрасната! Здрава, щастлива и много успешна да бъде!
Болните да оздравяват!
Аз се позагубих,но имам здравословен проблем и затова.
Набора изобщо не му е до училище. Иска да работи детето 🤔😔
Искам да приключи успешно учебната година,най-накрая!

# 157
  • в очите на дъщеря ми
ДобрЮтро, девойки Sweat Smile
karzz, бързо да се оправяш, да минава и да заминава!
Офффф, айде да се свършва таз година, уж лека и лежерна  ма....... девойката ми обяснява, че ходила на училище да се "образова".....ще видим колко образована ще да е...
Искам и аз на Одрин........
Обмислям да я запиша на някакъв интензивен курс по англ. език поне за 1 месец, да не се щура цяло лято като "муха без глава"...още не съм събрала смелост да и го съобщя....Sweat Smile...като чуете чутовни крясъци и писъци...не се стряскайте....прекрасната е....мдаммм..
Много тъжно и страшно ми става като чета за тези зловещи катастрофи, и си мисля, че само след 3/4 години и нашите деца ще са шофьори, а и сега са пешеходци....Вчера и на протеста ходих...... Господ да ги пази......
ra, Рени, как сте, мисля Ви?

# 158
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ДоброЮтро
Карзче надявам се бързо да отминават проблемите.

Аз честно казано не съм напълно сигурна, че искам да приключва годината. Набора не бих казала, че усещам, че е ученик. По-скоро се натоварвам от голямата, на която й предстой 12 клас. То са от сега капаро за ресторант, за родата, за дискотека... Пък кандидатстване, учебни програми...Бърррр. Иска ми се да е лято, че тази зима ми омръзна, но знам, че идва и другата учебна година.

Набора нали разучава лостовете из София, та и почна и по-настрани да гледа. В петък ходиха до Требич. Grin След това го хванах да обикаляме 4 часа за маратонки. Е не намерихме, че номера е 40-41 и мАаалко е капризен, но поне установихме за двете любими марки какъв е номера. Ще се поръчва от нета, но пък минавайки през детския магазин в МОЛ-а го бъзикам иска ли играчка, а отговора беше "Може ли пъзел?". Това го бяхме забравили в последно време покрай проблемите, но веднага се сдобихме с най-големия, който се побира на бюрото на сестра му - 2000 части. Grin Това е голямо забавление за двама ни - уплътни ни уикенда.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 16:25 от ninanb

# 159
Здравейте момичета, голяма борба водя с елктронната карта за градски транспорт в София.
Имам спомен че веднъж я заредих онлайн през https://webportal.sofiatraffic.bg/, но сега не знам къде да видя до кога съм я заредила, за да я презаредя (къде ли не цъках - няма такава информация, пък преди 1/2 година сякаш виждах таква опция).
Някой ако може да помогне, моля!

# 160
Здравейте момичета, голяма борба водя с елктронната карта за градски транспорт в София.
Имам спомен че веднъж я заредих онлайн през https://webportal.sofiatraffic.bg/, но сега не знам къде да видя до кога съм я заредила, за да я презаредя (къде ли не цъках - няма такава информация, пък преди 1/2 година сякаш виждах таква опция).
Някой ако може да помогне, моля!
             Като си влезеш в профила и в ляво им опция - История на покупки.След Моите карти и Лични данни
              ПП. Пропуснах да ти обясня,че като влезеш в сайта и в профила си кликваш върху снимката най-горе в дясно и така влизаш в описаното по-горе

# 161
             Като си влезеш в профила и в ляво им опция - История на покупки.След Моите карти и Лични данни
              ПП. Пропуснах да ти обясня,че като влезеш в сайта и в профила си кликваш върху снимката най-горе в дясно и така влизаш в описаното по-горе
И там влязох но е празно (няма история на покупки) и никъде не намерих информация до кога съм я заредила. А помня че преди 6 месеца гледах таква информация. Да не би сайта им да е почупен днес.

# 162
Сайтът  си работи .При мен има всичко.

# 163
Попитах ги по телефона, изтекла е на 7 затова не виждам. А имаше нещо за компенсация на надвзети суми заради намаление на цената на ученическите карти. Това кога се прави или сме изпуснали?

# 164
  • София
Не би следвало да е изпуснато, но се ходи на каса в билетен център. Добре,  че ме подсети, че и ние имаме да вземаме 20 лева. Бях казала на синковеца да отиде, но си нареди ушите.

karzz, да се оправяш бързо! Ако има и други болни и на тях бързо възстановяване.

При нас нищо интересно. За сега нямам информация за класните. Както винаги все нещо не е разбрал и чул. Понякога се чудя ще дойде ли момента да е чул и разбрал всичко казано от учителите.
Сега е на екскурзия от училището за 3 нощувки. От класа са 7 момчета. Другите 20 чинно си учат, ама моето да не би да изтърве забавата и разбира се не ученето. Joy
Вашите деца, кото са с интензивен изик ще ходят ли на изпит за езиково ниво? Аз мисля да го запиша, макар, че няма да му послужи за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт