Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 752
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ims май наборите явно предпочитат пътешествието пред класната стая Laughing Иначе за изпита да ходят, да видят до къде са я докарали с немския, да си сверят часовника, но мисля, че при езиковите гимназии не практикуват подобно явяване на изпит за езиково ниво - там си е включен май в програмата на самата гимназия накрая при завършването. Това при нас си е местна идея на училището (по точно на преподавателите по езика), не е лоша идеята,  и е по  желание, нашата госпожа им препоръчва. Полезно би било и с оглед и свикването с явяване на подобни изпити по нататък, например ако решат да се явяват за сертификат.

# 166
Болничките да се оправят... А ако не могат сами, да свиркат... Ще помагаме както можем🤗🤗🤗
Карзче, специално към теб 🤗🤗🤗
Ние продължаваме с купоните и плюскането, че и пиьенье🤪
Тази събота ходихме на Queen tribute с една приятелка и взехме наборката🙈🙉🙊 Беше супер и чакаме октомври и ноември пак🍸🍸🍸
Мъжовете бяха с малките деца😈 Бяха ги приспали навреме и после продължихме и с тях 🍸🍸🍸

# 167
  • София
Мисля,че няма да връщат пари за уч. карти, ще ги удължат с 1 месец нещо такова...

# 168
  • София
Аз моето за сертификат няма да го пращам, само ако то се присети нещо. Ходи си на олимпиада, за да си свери часовника и това засега ми стига.
Показах му какво съм заредила като помагала за лятото, прие ги съвсем спокойно. Надявам се да ги е приело, а не да е решило, че е поредната ми приумица. Ама кот-такоа.

# 169
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!
Набора и той ми каза да се стягам,че му трябвам! 🤗🥰

# 170
Karzz,бързо да минава!Много мило изказване от  набора.💗
При нас 5ца на класното по БЕЛ и по англ.език,очаква толкова и по мат.Очертава се приятна  и спокойна майска почивка.
Благодаря ви,момичета!
Набора и той ми каза да се стягам,че му трябвам! 🤗🥰

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:10 от bobsi81

# 171
При нас нищо интересно. В четвъртък ще има класно по БЕЛ. Ще бъде само върху есе. Спукана ни е работата. 😟Не вярвам да се справи. Половината клас по БЕЛ ИУЧ имат 2 от изненадващо контролно. Нито ги изпитва, нито там им пише оценки от контролните. Ццц, какво ли е намислила... Време не остана. Май и тоя срок ще се размине със стипендията.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 11:39 от krasi78

# 172
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Като казвате за класни, реших да попитам младежа кога са неговите. Отговора беше меко казано вял "По МАТ ще е на 1 или 2 юЛи, а по БЕЛ нямало да има класно, а само изходно на материала по БЕ от 7 клас." Flushed Това с БЕЛ малко ме втрещи, но така или иначе няма как да го накарам да прочете нещо допълнително. Квот такоа.

Тони, къдеееее си Тони?

# 173
  • София
И при нас е така - като го попитам за класно или контролно, отговорът винаги е: "То беше вчера". Така че няма проблеми.

И аз повдигам! Тониии!

# 174
  • Майничка
Само по БЕЛ мина класното на девойката, другите са след празниците. При нас минаха вече БЕЛ и първи чужд език.

# 175
Не знам как са вашите деца, но наборката е супер разсеяна. Днес ми звъни от училище от телефона на приятелка, че си е загубила телефона. Прибирам се преди малко и я питам какво е станало и дали го е намерила. Намерила го била - в джоба си.😤

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 19:12 от Vita

# 176
  • Mars Hotel
Ох, Вита, позната история. Една сутрин я карам на училище и точно преди да слезе от колата ми казва "Забравих си телефона". Прикипя ми. Същия днес трябваше да ходим някъде след училище и беше важно да сме в контакт, за да се уговорим. Оставих ѝ моя телефон, с инструктаж да ми пише във Вайбър, а аз ще го следя на лаптопа. Отивам на работа оттам и 10 минути по-късно получавам съобщение "Намерих си телефона, в мен е". Rolling Eyes А аз цял ден без телефон. Не знам колко пъти тръгва без ключ - добре, че честичко работя от вкъщи. Картата за транспорт също...

# 177
  • София
Хора, не се оплаквайте от децата. Аз в понеделник прекосих София в най-голямото задръстване, бързайки за преглед. Влетях нервно на регистратурата, закъсняла и гръмко заявих за кой лекар съм. Ами, днес не бил на работа. Как така, бе? Оказа се, че часът ми е за другия понеделник. Не съм била закъсняла, подранила съм с 1 седмица. Голям срам брах!  Flushed

# 178
И друг случай имаше наборката на контролно по математика... Решила задачите, но на листа за отговорите забравила да отбележи отговора на едната задача... Та издирва учителка и я моли да я признае. Разбрана излезе учителката...

# 179
  • Пловдив
И ние имахме малко стрес около класното по литература. И по-точно -  оправя си раницата малко преди да излезе за училище, отваря небрежно тетрадката по литература да погледне дали имат домашно и да прецени по време на кое междучасие да го прави, и изведнъж вижда в ъгъла на тетрадката - класна работа на същия ден Scream И дадени 6 есета, върху които да се подготвят. Голям стрес! Абсурд да има време да мисли върху темите. Мъжът ми ѝ дал една таблетка менга, глог и валериан, казал ѝ две думи да я успокои и тръгнала, каквото сабя покаже. Вечерта я питам как мина класното - О, супер! Добре че не си губих времето уикенда да пиша 6 есета. Едно на момента ми е достатъчно Joy

Общи условия

Активация на акаунт