Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 753
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Направо ме разбихте,няма да се оплаквам от моя заплес☺.Мандаринка с подранялото закъснение ми е фаворит⚘
Тони се губи,надявам се всичко да е наред!

# 181
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Като ви чета, колко са отвеяни наборите се успокоявам малко и за моя заплес. Smile

# 182
Преди две седмици някъде имаха контролно по математика. Младежът доволен, с единствената шестица, нито една грешка. Обаче имало и доста двойки и учителката решила да направят ново контролно за поправка. Беше в петък, първи час. Тогава хич не беше доволен младежът, според думите му оплескал всички, което може да се оплеска, добре че учителката нямало да пише оценката, ако е по-ниска от тази на първото контролно. Вчера са им върнали поправката. Гледам, гледам, писал, все едно за първи път вижда задачи по математика. Буквално е спал. Отбелязал някакъв общ знаменател, верен, след това умножавал с някакви изрази дето да се чудиш откъде ги е видял. Знаци и числа си сменят стойностите на случаен принцип. То бива да спиш и да си разсеян, ама чак толкова.

# 183
Знаци и числа си сменят стойностите на случаен принцип. То бива да спиш и да си разсеян, ама чак толкова.
Сякаш говориш за моето дете, дори числата при него без проблем стават букви. Да решиш задачата и да не определиш правилно корените, защото не си видял минусовия знак. То па бива разсеяност...

# 184
Ооо аз за класните питам и разпитвам от един месец! 😂😂😂Записала съм си ги в календара. И на РС ги бяха казали.

Предстои ни една седмица почивка, но моя младеж днес е болен. 😭 А аз си правих планове къде и кога да ходим. То не, че времето се е оправило, но на мен не ми се стои вкъщи вечеееее.

# 185
Привет! Аз май нямам с какво да се похваля. Класните са юни месец,  родителска среща и тя, като е обявена, че ще е онлайн още в началото на годината.  Набора почти няма оценки. Има една по мат, по английски няколко по бел , но по информатика и информационни  нито една за втори срок. А то време не остана. Болни са и двете ми деца , с хрема и зачервено гърло а аз съм със жесток цистит и от утре започвам антибиотици.  Такова нещо никога не ми се е случвало.  Имала съм много отдавна,  но за 2-3 дни минаваше,  имала съм и радиационен след лъчетерапията,  но такова чудо...не бях преживявала.  Но, и това ще мине. В неделя малкия е именник а на 26 половинката е рожденник та доста се беше депресирал (50г.) Две седмици трябваше да се боря с депресията му. Накрая вече ми идеше да му плесна два шамара да се стегне 🤭🤷‍♀️  Хич не ми е скучно.😁

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 17:16 от tatatuni

# 186
  • София
Ей... остаряха ми наборите!

tatatuni, бързо да оздравявате, че да отбележите празника подобаващо!

# 187
  • София
Наскоро се шегувах, че чакам с нетърпение да стана на 50. Защо - ами защото ако стане дума на колко съм и кажа - "амии, само на 50" хората да викат - 50?? НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕЕЕ, не ти ги давам, сигурна ли си, акъла ти е останал на 20...и такива ми ти реплики. Stuck Out Tongue Winking Eye Ама верно акъла ми не е догонил достолепната ми възраст все още. Не знам дали някога ще успее.
tatatuni, бързо оздравяване и весел празник!

# 188
И аз ще правя 50 скоро, на акъл се имам за 20 годишна. Така се и чувствам, само огледалото ме опровергава, затова не го поглеждам много. Наборчето понякога ми вика "Мамо, ти вече си стара". Ама с усмивка го казва, така че се разминава със задвратника.

# 189
  • София
Моят синковец е от тези "любезните", дето небрежно вмята по някоя реплика за възрастта, ама така, че да не можеш да му се разсърдиш. И съм 100% сигурна, че ако ме има за остаряла или докачлива няма да си позволи подобни помятания. Но редовно ме праща далеч във времето.
В топ 10 са ми няколко. Примерно, принтерът ме саботира и се ядосвам колко съм зависима от техниката, при което той казва "Що, Вавилонските градини като сте ги чертали на ръка на пергамент по-лесно ли е, намокриш чертежа и айде наново. А сега може да си разпечаташ нов". Или, фучи тук, че имал да пише по философия отговор на някое от писмата на Луцилий към Сенека и аз казвам - ъ, че те запазени ли са тези писма, не са ли някакви отделни изречения/абзаци. Той ме глеееда невярващо, че съм ги чувала тези хора, при което се окопитва и заявява "ами да, все забравям, че си тичкала в двора с малкия Нерончо и Сенека ви е учил на латински". А преди години наборката ме пита къде съм учила в първи клас и аз казвам "ами, мами, в едно училище на Плиска, 119, не го знаеш". Тя ме гледа ококорена и вика "Мамо, ти си учила в Плиска!" А брат ѝ заявява "Дааа, лично Борис я е покристил, тя го помни".
Та така, често ме пращат назад в историята, ама как да им се разсърдиш, бе, гледат те с любов и се кефят на себе си колко са находчиви.

# 190
  • София
Първо да напиша за какво специално влизам в групата, пък после другото

Пожелавам късмет, творческа мисъл и вдъхновение на матурата утре за всички зрелостници. Bora, мандаринка, Skiorche и други мами, за които не се сещам сега, стискаме палци на големите ви деца!

За възрастта, и аз тичам към кръглата цифра, още две лета и съм ги чукнала. Синковеца е тактичен, нищо не казва за възрастта ми, явно младея Joy Виж за килцата ми, много се тревожи. Ама какво да правя като обичам да угаждам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мандаринка,  ама много ги умее приказките твоя син. Grinning
За класните още нищо не знам, колкото да питам и той не знаел .... Ако по БЕЛ им даде есе за класно, моят няма да се справи. Хич го няма по писането.
Вече по-малко си забравя нещата (лични вещи), но това не включва учебници и тетрадки.

Зайче, Татуни, да оздравявате всички у дома!

И аз да се "провикна" за Тони. Дано всичко е наред!

# 191
Късмет и успех на зрелостниците утре!

# 192
  • София
Успех на зрелостниците ви!
И да си носят лична карта, бележката и черен химикал!

# 193
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мандаринкеее, Ша ма убият твоЕте дЯца. 😁 Успех утре...
Аз не смея да коментирам годините...🙄
На всички големи успех и чакаме любими теми! 🍀🤞
Тони, само харесваш, не е нормално да не пишеш!?! Надявам се, че всичко е наред?

# 194
  • София
Аз юбилярствах през април, какво да се прави, засега добре ми понася половинвековието, ама си започва борбата с неуморния ход на времето! 
Благодаря от името и на останалите зрелостници, заедно с моя вкъщи, за стиснатите палци и пожеланията за успех! Има си вълнение и в 12 клас, по скоро тая година зорът ми е да се чекнат като взети матурите, първата по БЕЛ колкото толкова, но не по малко от санитарния минимум, втората, ако може малко повече, ще трябва за кандидатстването.
Щерката лежерна тая седмица, върна се от екскурзия, доволна, един ден на училище и хоп утре матура и свободен ден! Много спи и пак й се спи после през деня, какво е това чудо, сигурно недостиг на витамини или други елементи! Последно беше с нисък витамин Д и желязо, да идва слънце да събираме по естествен път витамина, желязото - пиеше билкова кръв известно време.

Общи условия

Активация на акаунт