Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 758
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Вече се притеснявам за Тони. Някой има ли личен контакт с нея?

# 196
Пожелавам успех на ДЗИто по БЕЛ днес! Да се справят успешно големите батковци и каки!

Аз съм зарината от работа. Времето ме депресира. Тийнът покрай хилядите почивни дни се разконцентрира здраво и започва да ме ядосва. Тепърва предстоят класните, а той го удари на уволнение. Искам хубаво време, отпуска и ваканция някъде на море!

Хубав ден!

# 197
Пожелавам успех на всички зрелостници днес, да дадат най - доброто от себе си, този випуск са най - най - добрите. Да им се падне това което им харесва. И не на последно място, квесторите да им са готини.

Аааа, яяя съ спрете бре народе. Един път реших да го раздам мързеливо, и виййй съ не спирате, мое ли тъй. Нъл съм казвала, че черен голаган съ не губи. То толкоз мноу съ загубиха и съ не мяркат, вий за мен ревете.
Ама наистина е готино само да надничаш от балконя, и да съ кефиш на семейството.

Нинка,надявам се при теб разкрасителната процедура да е подействала, дано вече няма проблеми с онуй.

На болничките да оздравяват, на здравичките, да си останат здрави.

Тататунче, утре и на 26 - ти, да си изкарате прекрасно, на дятето успех и късмет в живота, на таткото, много да го не мисли, на колкото и да станем, по душа и акъл, все ша сме млади.

Я мъ виж мен, на дърти години, играя с дятето игри когато съм добре, сърдя се като малките деца и псувам кат дърт каруцар. Като сме с други бг играчи в отбор, чак неудобно ми става да кажа, че съм по - дърта от тях, те пък съ кефят и си говорят с мен, най - вече пък като се изцепя с някоя глупост. Тъй чеее, хич да не му дреми.

Тогедърче, споко, то за имането, има, но не се включват много, трудно ша стане връзката.

Момичета - кокичета, чета само убави неща, не знам от съ оплаквате толкоз от вашето наследство, като на края все с хубави успехи съ представят.
От следващата година, диването ша го закъса яко, таз я кара лежерно. В уч - ще, емоциите са на макс, оценките тоже, валят та пушек се вдига. Чакаме да проверят класното по Мат., до тогава сигурно по БЕЛ вече ще е минало. Ся ще има два дена, в които ще е втора смяна, много ще ми е интересно впечатленията какви ще и са, много искаше да разбере, какво е да ходиш на уч - ще втора смяна, ся и се дава тая възможност.
Имах малко здравословни проблеми, които очаквам скоро отново да ги получа от диването, и обичайните заподозрени - зъбите. Две седмици съ боря, тамън едното да мине и другото съ вясне, застъпваха се, все едно не съм била болна никога. Та от последното втрисане, сега ми е едно вяло, вяло, само на сън ме избива.

Да си знайте, ако въ лайквам, значи все още ритам, да съ не притеснявате за мен. Па кът ми доди музъна, ша съ включвам.
Ей го на, уж за малко и за кратко, па си сторих романчика, малко разпилян, но пък напълно в мой стил. Хай до нови срещи, а вий си пишете, аз ша си чета. Мандаринка и нейните мандаринчета мноу мъ кефят, все тъй да са, да я държат в течение за годинките, та да не забравя, че е от динозаврите.

Ай, аз отивам да си включвам играта, ша тренирам докът са събуди диването, че левъла ми е мноу зле, а има доста за убиване.

# 198
  • София
Благодаря, момичета, за стиснатите палци и положителните вибрации, които изпращате на големите ни отрочета. И тук да пожелая на батковците и каките, които днес ще борят ДЗИ БЕЛ - много късмет с въпроси, които знаят и с автори, които харесват!
Бора го е казала чудесно, и моят отговаря на това описание:
Има си вълнение и в 12 клас, по скоро тая година зорът ми е да се чекнат като взети матурите, първата по БЕЛ колкото толкова, но не по малко от санитарния минимум, втората, ако може малко повече, ще трябва за кандидатстването.
С уточнението, че санитарният минимум със сигурност започва с "много добър...и ако може числото да е над 5...ама само ако може..." Stuck Out Tongue Winking Eye
Втората ДЗИ, обаче, е балообразуваща и изискванията са по-високи, ама да сме живи и здрави!

# 199
  • в очите на дъщеря ми
Момичета, късмет и успех на децата Ви!

# 200
Успех на всички зрелостници!

# 201
Късмет и успех на зрелостниците!

# 202
  • София
Успех днес на всички деца! Да се справят отлично!

# 203
  • София
С уточнението, че санитарният минимум със сигурност започва с "много добър...и ако може числото да е над 5...ама само ако може..." Stuck Out Tongue Winking Eye
Втората ДЗИ, обаче, е балообразуваща и изискванията са по-високи, ама да сме живи и здрави!
Точно така за БЕЛ-а, завишен "санитарен минимум". Пожелаваме им от сърце, минимум пет и петдесе (5.50)! Даже и рима се получи,  значи ще се случи. Kissing Heart
Щом втората матура е по-важна там ще включим и палците на краката!
А бе, късмет да имат децата!

Тони, виждаш ли колко ни липсваш! Ние какво ли не си помислих ме, че нещо не е наред, че си болна (да не те стигат тези мисли). Много се радвам,  че сте добре всички у дома! Хайде, забавлявай се с игрите и гледай да ги биеш. Kissing Heart

# 204
  • София
Успех на зрелостниците и от мен! Успешно представяне и спокойствие!

Имахме тежка седмица. Стратрира се с една катастрофа, при която ни изтряскаха яко отзад. Под яко разбирайте, че шофьорът отзад като видял, че рязко спираме (на пътя изскочи баба пешеходка) се паникьосал и вместо спирачката натиснал газта. Как става туй не знам, но добре, че бяхме всички маймуни в колата, та не успя да ни подмести и да ударим бабето.

Втора серия драми - наборът на ортодонт. Зайченце, така какато разправях, че носи на болка...опровергаха ми се всички теории. Явно много го е боляло, защото бяха крясъци, викове, отказване от лечението, напускане на къщата, призив да го оставим на мира (така и не разбрах какво точно включва това), декларация че оттук нататък само двойки ще изкарва защото от тази болка не можел да мисли... Абе 24 часа по-късно звънях на пожар на ортодонта да го погледне отново, да не би нещо да не е както трябва и след като жената ни вмести на следващия ден - на него му беше попреминало, а тя каза че всичко е нормално и следващия път да му дам ибупрофен ако толкова го боли.

Трета серия - щерката се преуморила от учене - ти да видиш. Пак драми, сълзи, сополи как не си доспивала, как никой не я разбирал, колко преуморена била... айде един ден по домашни причини да се наспи и да поеме въздух, че за моите днес си е учебен ден.

Тази сутрин и двамата си тананикат нещо сутринта ... алилуя... и слънцето изгря да получат малко серотонин.
Синът си облича на дебелото яке.
 "Да ти дам дънково яке, днес ще е 20 градуса" му подмятам.
Изръмжава НЕЕЕ.
Дъщерята по тениска: "Аз да си взимам ли изобщо дънковото яке днес?" Почвам да се смея изтерично, а тя: "Ми какво днес ще е 20 градуса".
Синът пак бучейки: "Звездите ли ви ги говорят тези глупосто за 20-те градуса"
Щерката: "Метеорологичната служба ни ги говори" - последното казано на английски
Двамата изпаднаха в див кикот и излязоха. Хепи енд, засега.

# 205
  • Mars Hotel
Gorgonzola, дано няма повече такива отрицателни емоции и добре, че само колата е пострадала.

Успех и от мен на зрелостниците!

Мандаринка, с глас се смях на историите със сина ти. Grinning Весело е при вас.

# 206
Моят синковец е от тези "любезните", дето небрежно вмята по някоя реплика за възрастта, ама така, че да не можеш да му се разсърдиш. И съм 100% сигурна, че ако ме има за остаряла или докачлива няма да си позволи подобни помятания. Но редовно ме праща далеч във времето.
В топ 10 са ми няколко. Примерно, принтерът ме саботира и се ядосвам колко съм зависима от техниката, при което той казва "Що, Вавилонските градини като сте ги чертали на ръка на пергамент по-лесно ли е, намокриш чертежа и айде наново. А сега може да си разпечаташ нов".

LaughingLaughingLaughing това е от най-смешните неща, които съм чувала напоследък Satisfied
Определено няма как да се ядоса човек! Smile

Успех на дванайсетокласниците и от мен! След години ме чака комбинация ДЗИ 12 клас и НВО 7 клас ... дано дотогава се възстановя след миналогодишното НВО Smile

# 207
Оххх беее, Горгонзолче, най - малкото дяволче е било, но наистина в такива ситуации, човек може да обърка педалите. Ама пък се смях на себе си с туй бабе, от дъл съм умна, та го прочетох първия път бебе. Взех да съ чудя, какво прай туй бебе само по улиците, па и ходещо, ужас. За втората серия, добре е, че всичко е минало, наистина се иска време докато поотминат болежките, не е било безболезнено. Дано ся вече нещата се наредят и повече да не посещавате зъболекари.

Имсче, споко бре моме, нема съ плашите. Успокой се, то ако имаше нещо лошо, щеше да съ чуе, нали лошите вести са винаги бързи и първи. Дала съм инструктаж на диването, то знай ко дъ прай в лошите моменти.
От нея нямам скрито - покрито, но пък и тя, хич съ не рови в моя тел или комп, не наднича тайно там дето съм аз. Ама то е, щот и позволявам, а тя от своя страна даже няма мераци да го прави, ако и споделя нещо, ще ме изслуша и до там. Същото е и при мен, няма нужда да надзъртам, за да знам какво се случва, сама си показва и дава да чета нейните неща. Та с две думи, има ли нещо, тя ша съ включи от мое име.

Фрешче, определено ша съ се възстановила до тогава, нема съ плашиш, само не забравяй да си зареждаш бара, винаги да ти е пълен.

# 208
  • София
Gorg0nzola,  късмет сте има ли! Макар, че сега пък ще имате разправии по застраховка и ремонти. Добре, че набора и каката нещата са се оправили и вече и ти можеш да си отдъхнеш.
FreshBreeze, е не ти завиждам след 4 години! Ще трябва да тренираш от рано нерви и търпение. Grinning Може пък набора да те изненада до тогава и да стане организиран и гонещ целите си! Пожелавам си го от сърце, както и на себе си и всички нас!

# 209
  • София
Късмет на децата днес. Ама то вече свършила матурата.

Кога ли моят ще стигне до там.
Скапа ми вчера настроението с 2ка на класното по математика.
Карах му се. И той по едно време ревна "моля те не ми викай, писнаха ми ушите". Високо кръвно. Преди това беше ял шоколад.
В у-ще му го бяха мерили (бил с главоболие), тогава бил с ниско. Сестрата му дала шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт