Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 764
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Ан, не му съ карай на дятето. Туй е само оценка. Виж, лошо му е било на детето.

И моето диване не е цъфнало и вързало, но кот такоа, разбрала съм, че и да се ядосвам, и да крещя, и да вия, толкоз си може, след препятсвието НВО от лани. При нея с натиск нещата не се случват, като неглежирам, поне успява да се справи прилично.
Като се замисля, то много не остана, и нашият ред наближава. До тогава ще се променят, живота ще ги зграбчи, както и те него, ще влезнат в машинката за мелене. Ся е момента да им се радваме, докато все още са малки, макар и да си мислим, че са пораснали, те все пак са малките ни отрочета.

Имсче, то за биене, нема да ги бия, но поне съ забавляваме. Не съм толкоз добра, но и не съм пък и тотал щета, средна убост.

# 211
Горгонзолче, дано не сте се изплашили много! Радвам се, че сте живи и здрави!

# 212
  • София
Горгонзолче, да бяга от теб тоз карък! Много кофти период!

Фрешче, аз бях така миналата година. Вторият път не е по-леко от първия път. Седмокласникът го мислех много повече от брат му.
Зрелостникът изобщо не ми беше проблем. През септември го попитах на какви курсове да го запиша и платих; през март му казах, че трябва да му купим костюм и на следващия ден в обедната почивка свършихме и тази работа; и няколко предварителни изпита му платих. С две думи 12-класникът не е проблем, а само разход. Е, ако си с момиче е мого по-голям разход, но само разход.

# 213
Момичета, днес е щастлив ден в моето семейство. Наборът стана на 15 г.

# 214
Красиии, честит да е набора🥳🥳🥳
Хубав да ви е деня!
Довечера ще го полеем и ние 🍸🍸🍸
Ида от Кауфланд, всичкото алкохол на прИмоция... Оставих 250 пари😱
Похвалвам се, че си купихме билети за Гънс в Букурещ 🤩 Предвидена е и наборката, ако не я утрепя преди това 😈

# 215
Краси, честит да е, само хуави неща да му се случват. Приятно да си изкарате. Скоро може и гардже да ти домъкне.

Ирче, ма стига ся и ти, от ша я трепеш, тя е толкоз кротка и послушна. Виж, да е моето диване, хич няма да сбъркаш когато и да е, ама твоето си е супер. Я си налей от ся адно, па кот доди.

# 216
Тони, отворих един сайер🤪
Ще я утрепя щото е гаднярка спрямо брат си🤕🤕🤕
Пришки ми излязоха на езика... Наистина се държи гадно и ме боли, и за двамата...

# 217
  • в очите на дъщеря ми
Краси, да иляди набора!
Ирчик, няма да я трепеш, щото утре е неделя, т.е. празник е..😅😅😅

# 218
Ирче, позната история е туй, войната между двете деца. Ако може един не поискан съвет, смени тактиката с приказването. Разделяй ги за дълъг период от време, единия го изритваш навън от сутрин до вечер, другия го къткаш до теб, като този до теб ( виновника ) му даваш някакви задължения, ако не е виновника, просто ангажираш с нещо.
Аз със брат ми, никога не сме били близки, рядко и за кратко се е случвало да сме на едно място заедно. Вече поотраснали, той реши да се ерчи за пореден път, макар и по - големия от нас двамата, тъй му се изрепчих, че после чак не можах да се позная, имало е др. подобни случки след тази, но първия път си беше решаващ.
Ако не стигат до там, че да се бият, няма страшно, винаги има начин да се потушат изблиците.
Но дано в такива моменти си все покрай тях, за да си в позиция защитник на невинния. Чакай да съ запра, че влизам в режим....., а ти си ги познаваш най - добре.

Аз пък хич не съм у ред в главата, ко ми трябваше да си правя тоз бъркоч с чесън, тъй откъртих, добре, че поне има оцелели плочки у дома. Още малко остана от бъркоча, изявам го и повече нищо де има чесън, нема да хапна.

# 219
krasi, честит да бъде рожденика ти!Здраве, щастие и много късмет да има в живота му!

# 220
  • Mars Hotel
Краси, честит рожденик! Да постига успехи с лекота и да е много щастлив!

# 221
  • София
Краси,честит рожденик! Да е здрав, щастлив и да сбъдне всичките си мечти!

И моето "теленце" на 16.05 стана на 15 г и днес ще ходи да празнува с приятели! Стискайте палци да не вали или поне не много!

Иначе при нас няма кой знае какво - чакаме почивката, но юни ще е много тежък месец - класно по немски, писмен и устен изпит по немски, класно по математика....От месец му треперят панталоните за немския....Да минава и да си почиват децата вече!

# 222
Дени, и на вашето "теленце" желаем здраве, късмет и постигане на целите🥳
Нашите ги освободили до 29.05...що да се разхождат до училището, като нищо не учат🤪
Тони, пробвах всякакви тактики... Разликата им е 6 години, но се дракат като еднополови близнаци🤯

# 223
Дени, и на твоето отроче, много щастие и сбъднати мечти.
НЕ ааа, тоз пусти НЕ, кажи му много да не съ впряга, колкото толкова, ама ха, ся зарад един език нема да си скапва настроението я.

Ирче, лоша работа, нашата е горе - долу 4 год., но виж за 6 год. разлика, би трябвало да е по - различно. То хубаво си пробвала всякакви, но явно не са всички, измисли нещо ново, или ги остави да се сбият едно хубаво, да им олекне, пъ после кот стане. Изтрай още някоя годинка, като поотраснат още малко, нещата ще се наместят.

Омръзна ми от тоз дъжд, как съ не спря поне за ден. Накрая ша взема шампоана и ша излезна да съ окъпя. Добре, че не мия прозорци от доста време, че имаше период бях маниячка на тема чисти прозорци. Ся позабърсвам едно ъгълче, колкото да ми е хубава гледката, другото да си седи мръсно.

# 224
Дени живо и здраво да ви е детенцето! Много късмет и успехи му желая!

Общи условия

Активация на акаунт