Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря, момичета!

И аз искам вече ляяято, без валежи!

Ние сме на висок етаж и тъкмо измия прозорците, пак ги намокри и спрях.😄

Иначе за НЕ и аз разправям да не се втелясва толкова, ама полза няма, много страшна госпожа и това си е. 🙃 И това ще мине!

Честит празник на всички именици - Елена и Константин!

# 226
  • София
Дени, Краси, честити да са ви момчетата! Да са здрави, щастливи, късметлии и с лекота да постигат успехи.
Дени, днес времето беше с вас, така че празнуването е минало по план. Kissing Heart
Следващата седмица ще вземат да преучат децата. Чак им завиждам за почивката, при нас май ще е 3 дни. Joy Дано само не е дъждовно, че да става за излизане с колела.

# 227
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дени, Краси, да са ви живи и здрави децата!
Ирка, много гадно така с децата. Имам няколко познати в тази ситуация и е неприятно.
Дени, к'ви прозорци бе душа с тоз сахарски дъжд. Аз чакам да прецъфтят и боровете в началото на юни и тогава. 😁
У наше село страдам от ниски температури. Не е честно на 14 май в парник да измръзнат доматите. 😟

# 228
  • София
Въй,  Нинче, лоша работа това с доматите. Но тогава наистина беше много студено тук в града, пък камо ли при вас в планината. Спомням си, онази сутрин съжалих, че не съм си сложила ръкавиците.
Много студена пролет, тази година .... и все вали, чак депресията ме хваща.
Дано поне следващите дни е така топло и да няма дъжд, че на абитуриентките ще им отидат роклите и прическите.

# 229
  • София
Честити да са ви 15-годишните юбиляри, Дени и Краси! Да са разумни, щастливи, сговорчиви и най-вече здрави!

Моята утре е на училище. Имат някаква среща на 23 (вторник) със стария клас, големи уговорки, големи уточнения и молитви за хубаво време. Но междувременно установила, че някои нямало да учат утре. Не знам защо, но факт и сега е сърдита и онеправдана. А тя като е сърдита, най-лесно е аз да съм виновна. Батко ѝ пък е кълбо от нерви тези дни. Да ми беше казал някой, че ще се стресира, гипсира , депресира покрай матурите, щях да го обявя за луд. Играе го непукист обикновено, но сега напрежението изби. Стиснете едни палци във вторник, че той яко се е сдухал.

# 230
  • Майничка
Честито на рождениците!💐🍀

Мандаринка, нашият кмет се изхвърли с ваканция за утре.

# 231
Нашите ще имат някакъв спортен полуден утре. В петък ще са с нормална програма.

# 232
  • София
Честити рожденици, здрави и щастливи!
8 класниците ще са лежерни идната седмица, за 12 класниците ще е матурно-абитуриентска, а за за нас родителите - двойно стресова. Мандаринка, ще си стискаме заедно палци на 23.05., щом твоят младеж приема толкоз сериозно математиката, ще му се получи, пожелавам му 100 ца!
Щерката е на училище утре и после чак петък, а пловдивчани цяла седмица, браво!

# 233
  • Майничка
Ние ще ходим на театър в петък, но щерката ще учат.

# 234
Мандарика, ще има палци от мен твоят син!
И моят син се беше много сдухал миналата година на кандидат-судентските изпити. Не го показваше, но беше видно за мен...

# 235
  • в очите на дъщеря ми
Дени, да е жив и здрав и твоя рожденик!
Понеже, съм руса и нали не е ясно какво помня, ще стискам палци през цялата седмица...мдамм...
Прекрасната е на училище чак в петък, утре имат спортен празник,  ще ходят на поход, близо до София уведомиме, че нямало да върви, нямало уреден транспорт и условия за ходене до WC...мдамммм мисли си, че е благородничка 😄😄, та се обади на леля си и си изпроси бележка от петък...сега си прави творчески планове...за да безделничи...

# 236
  • София
Да са ви честити рождениците!
Честито и на имениците - Ели и Косьо! Да са ви здрави, успешни и много щастливи и с гордост да си носят имената!

Късмет и успех на зрелостниците във вторник и весело изкарване на баловете след това!

# 237
Моята пък я накарах да пише на класната, с молба до четвъртък да я освободи, чак в петък да иде. Ми утре - спортен празник, вторник - късмет на матурата по Мат., в сряда - почивен ден, четвъртък - неучебен, но присъствен, чак петък ще е на уч - ще, емиии, от да ходи на туй време, да мята грива под дъжда. Я да си седи у дома, и без това развява байряците. Другата седмица, първите два дни пък, ще е втора смяна, да видим тогава дали ще и хареса, че и градския хич го няма от лани, та да видим как ще се прибира. Сто про нема да и хареса.

Дени, то на който и етаж да си,все тая. Нашата тераса остъклена, ма донякъде е добре, но за миенето им, трябва да си алпинист. Къде с тоз вестибулар ша съ чеперя аз, я дъждът да ги мие, хем вода нема да хабя.

Цяла седмица още ша трябва да трая тоз киселяк, всичко и е криво, и като няма на кого, все на мен ми съ сопка, иде ми да му отвия един здрав, че да го преспя тоз звяр. И все пак поне ще е вкъщи, иначе пък щеше телефона да гръмне от нейните оплаквания.

# 238
  • София
Да пожелая и аз успех на утрешната матура! Да изкарат по една пълна, добре закръглена стотица ! Имат силно стиснати палци 2×10! Успех и късмет! Heart

# 239
  • София
И РДто на тийна наближава. Питах го как иска да го празнува и той каза "еърсофт". Може. Но РДто е през седмицата, учебен и тренировъчен ден. Събота и неделя е зает и ще може да празнува със съученици 10на дена след РДто си. Навит е.
По-миналата година на РДто си беше в чужбина (с отбора). Бях му купила торта у дома, но не искаше да духа свещички. Тортата я изядохме де Simple Smile

Не се усетих, че мога да го освободя от училище в петък. Но пък и нищо не можем да планираме (пътуване), защото им предстои тежко състезание и тренират всеки ден.
В събота участва в спортният празник на бившото си у-ще. Клубът им е там. Радваха им се хората.

Правят някакви проекти като за последно.
По Предприемачество трябвало да правят бизнес план за поликлиника. Те направиха за аптека Simple Smile Изобщо не знам къде се е прекъснала нишката. Трябвало и сайт да направят. Та направиха за поликлиника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт