Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 33 099
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Да са здрави,щастливи,успешни рождениците !Много радости и усмивки да ви носят!🎂🎂🍰
Успех на предстоящите матури,стискам палци и на краката!!!!
Моето днес си е на у-ще,в петък съм го
освободила,заради шопинга.Тези дни направи 2проекта и списък на желаните покупки🙃,покара колело из квартала и реши,че живота му е хубав,докато не се наложи да си подреди кочинката......

# 241
Момичета, стискам палци на големите ви деца🥰🥰🥰

# 242
Мацки, днес моят младеж става на 15. Почерпете се виртуално, а аз продължавам да работя. Имам чувството, че днес, предпразнично, хората са полудели.
Скрит текст:

# 243
  • София, в момента в любимото ми село Железница
nells да е жив и здрав младежа!

# 244
  • София
Да е жив и здрав младежът и от мен! Хубав празник!

# 245
  • в очите на дъщеря ми
Честит празник nells, много късмет и здраве на младежа!

# 246
  • София
Да ти е честит рожденика, nells!

# 247
Нелсче, да е жив и здрав, много щастлив, само хубави неща да го сполитат.

# 248
Nells, да ти е живо и здраво детенцето! Flowers Four Leaf CloverCakeCandyChampagne

# 249
Жив и здрав да е рожденика!

# 250
  • София
Nells, да е жив и здрав младежът! Да има късмет, добри и верни приятели. Нека постига целите си с лекота. Хубав празник днес!

# 251
  • Пловдив
nells, да е жив и здрав рожденика!
При нас е голямата ваканция. Почивен ден от кмета за вчера, а в петък - спортен празник. И понеже нашия клас се води под карантина (варицела), са освободени от манифестацията на 24 май и спортния празник в петък. Иначе миналата седмица пак имаха варицела в класа, но си ходеха на училище. Но сега официално не трябва да се смесват с другите. Не че по цял ден не са навън и се срещат с кого ли не.

# 252
  • София
И понеже нашия клас се води под карантина (варицела)
Ама тази карантина, като онази ли е? В смисъл децата трябва ли да седят затворени вкъщи и да не ходят по мероприятия (състезания, молове, балове и т.п.)?

# 253
  • Пловдив
Нямам представа. Класната обяви, че ученик от класа е с варицела, да наблюдаваме децата, но да си ходят на училище. Но има предписание, защото сега около масовите събития, нашия клас да е освободен.

# 254
  • София
Нелс, честит да е младежът! Здрав, умен, щастлив! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт