Краят на годината наближава ОСМОКЛАСНИК със съучениците си се сближава

• 32 745
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
При нас редовно ги дават стипендиите - всеки месец. Само септември и октомври има забавяне. Ама наборът не отива да си я вземе. Не били сложили часа, така че на него да му е удобно. А нали знаете, че светът се върти около него!

# 121
  • в очите на дъщеря ми

Девойки, черпя Ви, прекрасната порастна! Да ми е жива и здрава!

# 122
  • Сф
Е, мамзел Нитуш, да е жива и здрава!
Добре сте се опънали, да не ви мисля 🍸😉
Миналата година по това време друга треска ни тресеше 🤣🤣🤣. Заслужена почивка и празник!

# 123
  • София
Честита да е рожденичката! Много здраве и късмет желая!

# 124
Мамзелче, нека е честита момата🥳
Ние се търкаляме като бременни хлебарки... Празници ли бяха, чудо ли беше. А довечера идва брат ми от чужбинско и мама ще се постарае оооще💃💃💃

# 125
Мамзелче, да ти е честита. Много убава почерпка, благодаря. Твоята прекрасна, да е все тъй прекрасна и още по - по - прекрасна да става.

Ирка, добро посрещане ще е, да пристигне жив и здрав, ако е семеен и семейството му също.

При нас е както винаги, имаше големи емоции, голямо нещо. Валяха оценки, имаше заключване на стаята, наказани да седят отвън, но не защото те са виновни, а заради други беляджии. От четвъртък се оплакваше, че не и е добре, от петък вечерта почна да се разболява. От събота сутрин вече е болна, с гърлобол, температура и разни болежки. И то точно когато тази седмица, трябва да е задължително на училище. Утре ще имат класно по АЕ, в сряда още от петък, учителката по И и ИТ, им писа в групата и после на всеки поотделно звъня, щяло да има проверка и присъствието им е задължително. Проверката ще е заради проекта по компютри  който имат следобед. В четвъртък пък им е патронния празник, уч - ката по БЕЛ им раздала на някои деца, вкл. и моето, да си напишат имената, на кирилица, глаголица и латиница. Добре, че поне, макар и болна, успях да я накарам в събота, да си напише плана по Лит., че беше както винаги дълъг, направо роман. Сигурно 4 - 5 стр. написа, добре е, че пише ситно и сбито, иначе тетрадката можеше да не и стигне.

Вампи, оправихте ли се? Оздравяхте ли вече?

Ако има и други боледуващи, бързо да оздравявате.
Дано от днес поне да се пооправя и диването, че ич не знам как ша изкара седмицата.

И малко със закъснение.
Честити да са всички празнуващи.

# 126
Мамазел, честита да бъде рожденичката! Желая ѝ здраве и много сбъднати мечти!

Ние добре разпуснахме тези дни, отскочихме до Одрин и наборката направи голям шопинг. Сега стои в стаята си и хич не ѝ се учи...

# 127
  • Mars Hotel
Мамзелче, честита да е Прекрасната! Много успехи и щастие на всички ви.

Ние се прибрахме от много приятна почивка в Берлин и както винаги след почивни дни нямаме никаква настройка за училище и работа. А утре предстоят тестове по история и физика. Мдаааам...

# 128
Мамзел, да е жива, здрава и още по-прекрасна Прекрасната! Много успехи й желая, а на близките й - да се гордеят с нея!

# 129
  • София
Мамазел, да е честита прекрасната! Здрава, умна, щастлива, сговорчива Wink За радост и гордост на всички! Весел празник!

# 130
Мамазел, да ви е жива и здрава прекрасната! Да е щастлива и да сбъдва мечтите си!

# 131
  • София
Мамзелче, да ти е честита Прекрасната, да е здрава и успешна!

Тони, при нас се поразмина. Във вторник започна като болки в гърлото. В сряда по обед гърлото вече мина, но започна хрема. Само хрема, ама в петък вече си беше гадна като всяка хрема. Гадното беше само в събота, когато от хремата вече всичко се задръсти - нос, глава, гърло, даже температура 37+… всичко. Антибиотичните капки при мен не помагаха. За десет минути поотпушва и после пак. Но ксило_метазолин взех. Зная че е много гаден, но отпуши всичко. От вчера вече само доизкашлям където каквото се е стекло. Но аз по принцип си имам проблем с дробовете. На практика само ден съм била извън строя
Дано при твоето да мине още по-бързо и да си ходи на мероприятията.
Така погледнато една хрема, а колко мрънкане измрънках. А и откъде се взе такава прилепчива. В работата половината се изпонатръшкахме. Ще видим другата седмица дали и останалите ще минат отред. И при всички само хрема и всички разкиснати за по ден два.

# 132
Честит рожден ден на Прекрасната! Да е жива и здрава!

Светлица, сами ли  си организирахте пътуванията до Истанбул и Берлин или с някоя агенция?

# 133
Честит рожден ден и от мен на нашата прекрасна! Да е жива, здрава и много обичана! 🍀

# 134
Оооххх Вампи, при детето ти екстра бързо, при теб дано още до тази вечер да няма и помен.
Ксилометазолина при диването не е помагал никога. Сега само от търлото се оплака сутринта като стана, ееее, беше си по, около обед като се събуди де.
Поне температурата отмина, за гърлото ефизол и взех този път, защото последния път мрънкаше за него, и аз ко дъ прая, купувам, дано и помогне.

Някои от вас, добре сте разпуснали. Важното е, че на децата им е харесало, кой мисли, че от утре пак ще се почва с уроците.

Общи условия

Активация на акаунт