Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 031
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Съдовете ги мие съдомиялната, която е една, от най-добрите ми "приятелки"(заедно с пералнята и сушилнята). За голяма "радост", след съпруга ми и двете малки деца - на 5 месеца и 2 години 2 месеца, остава огромно количество, и за моя милост.

# 331
Мие съдомиялната, но когато не са мазн или трябва само да се минат с гъбата ги мием на ръка с приятеля ми. Нямам топла вода в кухнята и затова искам да е по-лесно.

# 332
Съдовете в нашето семейство ги мием, както аз, така и съпругът ми. Бих искала да става по-бързо и по-лесно.

# 333
  • София
В кухнята ми няма място за съдомиялна и мия съдовете в мивката.За мен е важно препаратът за съдове да е ефикасен,да работи и при по-ниска температура и да се изплаква лесно .

# 334
Който е свободен- мие😁.
Да, иска ми се да става по- бързо миенето🤷

# 335
  • София
Основно аз ги мия, разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 336
В къщи аз си мия всичко. Много рядко ми помагат децата, но и това се случва в почивните дни

# 337
Предимно аз мия съдовете вкъщи, много рядко съпругът ми ги мие. Искаме да става бързо и лесно, но нямаме място за съдомиялна машина. Използваме Феъри и сме много доволни.

# 338
И двамата, със съпруга ми, мием и винаги има за миене Simple Smile Иска ми се да става бързо и лесно.

# 339
  • Sofia
И аз и съпруга ми мием съдове и от години мием само с Феъри, тъй като измива веднага упорити мазнини. Не съм пробвала новите продукти с дозатор, но бих пробвала ако този продукт наистина би спестил енергия и време.

# 340
  • Монтана
У дома основно аз мия съдове.Имам съдомиялна,но рядко я ползвам...

# 341
Аз мия съдовете в къщи.Понякога и съпругът ми се включва,но много рядко.То и аз не му давам,че за 3-4 чинии изхабява половината от препарата.Иска ми се миенето да става по-бързо и по-лесно.

# 342
Основно аз мия съдовете.  Разбира се, че искам да става по- бързо и лесно.

# 343
В къщи съдовете мие съдомиялната.Отвреме навреме и помагаме или аз,или съпруга ми. Но за упоритите мазнини ми се иска да става по-бързо и лесно.

# 344
Аз съм "шефа" на мивката Joy
Не ми тежи, не ми е досадно, не желая съдомиялна. Естествено, бих се радвала ако мога по-бързо и лесно да измия съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт