Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 030
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • София, Младост
Аз мия съдовете и за да са истински чисти обичам да мия с гореща вода. Би ми се искало да има начин за постигане на отличен резултат и с по-хладка вода.

# 346
Вкъщи само аз мия съдовете. Всичко, което би ми спестило време и би ме улеснило, е добре дошло.

# 347
  • Бургас
У дома само аз мия съдовете.
Бих се радвала на вълшебен препарат,който сам да ги мие 🤗☺️

# 348
С мъжът ми, почти наравно мием съдовете - който е по-свободен. Определено ми се иска те сами да се мият.

# 349
И двамата с мъжа ми мием съдовете. По-бързо и по-лесно - пускаме съдомиялната.

# 350
Двамата с мъжа ми мием съдовете, според зависи кой кога е на работа.

# 351
Участвам с удоволствие!
В къщи основно и винаги ползвам Fairy и съм супер доволна от бърз и перфектен  резултат !
Успешни бъдете!🙏

# 352
Аз мия съдовете удома, бох искала по ефикасно да става

# 353
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Основно аз моя съдове у дома, но често ми помага дъщеря ми. Много искам да става по- лесно. Ето наскоро имах трудности при измиването на една тава, в която бях пекла баница.

# 354
Аз мия съдовете, повече от 10 години ползвам Fairy и нямам проблем с мръсните съдове.
Миенето е лесно и с перфектен резултат.

# 355
  • В Космоса
Имаме миялна, но всички мием съдове на ръка, ако се налага. Мен дори ме успокоява тази дейност.

# 356
Съдомиялната мие съдовете у дома. Само тези, които не стават за миялна ги мием на ръка, основно аз.

# 357
  • Пловдив
Основно аз мия съдовете у дома. Разбира се, че ми се иска това да става по-бързо и лесно.

# 358
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

Редуваме се с мъжа ми , общо взето който когато почива , той мие съдовете. Със сигурност ми се иска да става бързо и лесно , при нас вариант за съдомиялна не е възможен , поради липса на място за нея .

# 359
  • у нас
Редуваме се при миенето на съдове. Разбира се, че искам да става по-лесно и бързо миенето им, особено на силно замърсените съдове.

Общи условия

Активация на акаунт