Частни училища - информативно-дискусионна тема - 59

• 49 112
  • 796
  •   1
Отговори
# 540
Не бях осъзнала, че тази година е първият 7ми клас. Значи ще следим с интерес. Благодаря за информацията, дано се включи още някой.

# 541
  • София
Тази година на Фюжън им е първа като лицензирано училище. Иначе са имали 7класници, но няма как да ги видите в класациите за НВО.

# 542
Да,вярно, че лиценз имат от скоро. А извън темата за НВО - резултатен ли е иноватовния подход, който прилагат? Какви са наблюденията ви? Каква е мотивацията на децата?

# 543
Здравейте, дали има някой впечатления от частно училище Френе в Бургас?

# 544
  • в страната на чудесата
Трябва да споделя за нац отбор по мат 8 клас Пчмг има три деца, Смг 1, две провинциални мг по 1. Респект за което...

# 545
А в националния отбор за Европейската олимпиада по физика, ПЧМГ има 2 деца, СМГ -2, МГ Варна -1.
Респект!

# 546
  • София
Респект. Аз не следя олимпиадите и нямам представа за националните отбори, но ако випускът на ПЧМГ, който е по-малък от този на СМГ (ако правилно си го представям) е дал участници в съотношение 3:1, това много говори за ПЧМГ.

# 547
Браво на математиците-състезатели от ПЧМГ.
Да не забравяме и кой преподавател води математиката в частната гимназия (в 8-ми клас) и кой в СМГ.
От голямо значение е.

# 548
Да не забравяме и кой преподавател води математиката в частната гимназия (в 8-ми клас) и кой в СМГ.
От голямо значение е.

И кой и кой?

# 549
  • в страната на чудесата
Разбира се, че има значение, голямо при това.

# 550
  • София
От голямо значение е.

Може ли да споделите за тези от нас, които още не са толкова навътре в нещата и не знаят кой преподавател къде е, както и какво е значението в случая? Т.е. разбира се, че преподавателят има значение, но като не ги познаваме, може да споделите информацията в стил - "в СМГ е този и той е такъв, а ПЧМГ е онзи и той е известен с...."

# 551
Сигурно се има предвид Иван Симеонов в ПЧМГ.

# 552
Сигурно се има предвид Иван Симеонов в ПЧМГ.
Според мен Иван Симеонов от години не е водил олимпиици. Петя Тодорова според мен води 8 клас на ПЧМГ. Фантастичен преподавател.
Мисля, че частните училища обраха каймака на пленяващите преподаватели.

# 553
  • в страната на чудесата
Петя Тодорова, добри Данков, Ирина Шаркова, екипът им е мн сериозен.

# 554
  • София
Мисля, че частните училища обраха каймака на пленяващите преподаватели.
Дори при равни условия на заплащане, е нормално да го направят - по-добра база, мотивирани деца, родители с възможности - цялата среда е друга. А и заплащането не е идентично, все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт