Станах лошата

• 15 881
  • 259
  •   1
Отговори
# 120
Почвам да не ти вярвам. С чуждите езици и някои други неща ме загуби.
Пиша на ЛС, защото започвам да се ядосвам на всяко мнение, че е пързалка.

На мен не ми пиши на лично. Не ти вярвам просто. За 2 години от продавачка, се изучи и няколко езика дори, че и перфектната работа случайно намери..... (абе, ние от село доматите с колците не ги ядем....)

# 121
Почвам да не ти вярвам. С чуждите езици и някои други неща ме загуби.
Пиша на ЛС, защото започвам да се ядосвам на всяко мнение, че е пързалка.

На мен не ми пиши на лично. Не ти вярвам просто. За 2 години от продавачка, се изучи и няколко езика дори, че и перфектната работа случайно намери..... (абе, ние от село доматите с колците не ги ядем....)

Отговорила съм на който е попитал.
Започнах да съжалявам, че години наред споделям тук и не съм предполагала, че ще получа нападки.
Преди във форума не беше така. Щом тук скачат така върху мен, как да не ме е страх какво ще стане в офиса ми в женски колектив.

# 122
Хахах, ти на това "скачане" ли му викаш? Какво точно очакваш от нас? С каква цел пусна темата, щом не искаш да чуеш истината, която смяташ за нападки. Ми, троши си главата, бе, жена. На 33 години си, носи си кръста!!!

ПС: И пак казвам, историята ти не звучи правдоподобно. Може и да преувеличаваш, може и да послъгваш, но как за 2 години се "издигна" от продавачка до добреплатена работа и то без връзки? Не ми казвай как си научила езици и си изкарала висше. Не става за 2 години, че и за 5 даже е трудно.

# 123
  • София
Всъщност, както написах, ти и сега си им в устите и то по доста по кофти начин, вярвай ми.
А и ти плащаш данък обществено мнение, не коментиращите те. Но пък още не съм чула жена да говори лошо за друга жена, която се е отървала от кофти връзка, докато тези, които си налягат парцалите от финансов интерес, хич не са долюбвани.

Соул, то и гаджето за 2 г. завърши във Великобритания и пое семейния бизнес. Баш през Брекзита и ковида.

# 124
И какъв е тоя неземен Бог, дето е под 30, с влияние на Зевс, това, което описваш е в главата ти. Нищо не му дължиш, щом е искал, давал ти е.
Имаш проблем със самооценката и самочувствието, прекъсни връзка с този бизнесмен.

# 125

Започнах да съжалявам, че години наред споделям тук и не съм предполагала, че ще получа нападки.
Преди във форума не беше така.

Нима? Този форум е бил замислен като форум за взаимопомощ и главната му цел винаги е била такава. А не тип „Лична драма“.
Погледнах ти и аз старите теми. То освен драма и завоалирани хвалби друго няма. Ти кога, на кого и как помогна в този форум през годините, та да имаш претенции?

# 126
  • София
Това е типичното мислене на жена с комплекси. Преувеличава дребните неща, за да ги вижда самата тя като значими и много иска хората (колеги, съседи, роднини) да я виждат като успяла, богата, обгрижена. Затова е и този страх колежките да не разберат, че приказките за Великия мъж са в нейната глава и истината е в шамарите и психическото насилие. Тя сама си е най-големият враг.
Сигурна съм, че редовно разказва на околните за невероятните му жестове към нея и затова не смее да обърне палачинката, защото не той ще я изложи, а самата тя ще се покаже в друга светлина.

# 127
Ако авторката беше разказала така историята: "Преди две години докато работех като продавачка срещнах едно няколко години по-малко от мен момче, в което се влюбих. В началото всичко беше много хубаво, той се държеше прекрасно, води ме по интересни места, от заможно семейство е и с много добри финансови възможности, накара ме да уча, започнах хубава работа, оправих външния си вид и се чувствах невероятно с него. Проблема е, че той не иска деца и дори преди няколко месеца при един скандал за това ми удари шамар. Когато след това му казах, че искам да се разделим, защото вече съм на 33 и държа да имам деца ми заяви, че ще ми съсипе живота. Движим се в една среда, включително и професионална и много се притеснявам какво може да измисли по мой адрес, ако го зарежа, а и му дължа пари за един ремонт. Какво да правя?"
Съмнения за достоверност нямаше да има, но съветите пак щяха да са да се маха.

# 128
Не е нужно много да се е издигнала в работата за да взема такива пари, ако е в сферата която каза. Езиците се ценят, а и не е нужно да са на нещо повече от прилично работно ниво за разговор по мейл или телефон.
Ако е попаднала на прилично място с възможности да прави сделки, всичко е въпрос на нейните усилия колко точно ще си докара.

Момъка в същата област ли работи?

# 129

Преди във форума не беше така.

Нима? Този форум е бил замислен като форум за взаимопомощ и главната му цел винаги е била такава. А не тип „Лична драма“.
Погледнах ти и аз старите теми. То освен драма и завоалирани хвалби друго няма. Ти кога, на кого и как помогна в този форум през годините, та да имаш претенции?

Единствено претендирам, че не е пързалка. Другото са лични впечатления.
Ако можех да помогна с нещо, бих го направила. Това с което помагам, не е във форума. От моите доходи съм давала за помощ на пенсионери в нужда, на хора на легло след инсулт и т.н. не е задължително да е тук във форума.
Говоря за това, че всичко се посреща с мнителност и не разбирам защо.

# 130
Това е типичното мислене на жена с комплекси. Преувеличава дребните неща, за да ги вижда самата тя като значими и много иска хората (колеги, съседи, роднини) да я виждат като успяла, богата, обгрижена. Затова е и този страх колежките да не разберат, че приказките за Великия мъж са в нейната глава и истината е в шамарите и психическото насилие. Тя сама си е най-големият враг.
Сигурна съм, че редовно разказва на околните за невероятните му жестове към нея и затова не смее да обърне палачинката, защото не той ще я изложи, а самата тя ще се покаже в друга светлина.
Е, прави жестове, но не иска дете. Всеки ще я разбере и без да го очерня. Като причина е достатъчно да се мотивира една раздяла и никой да не пита повече.

# 131
Обичм да давам примери с автомобили.
Купил съм си БМВ. Наточил съм го джанти, гуми, яки фарове, спойлери... И някой да ми каже - Ма що не му закачиш едно ремарке.

# 132
  • София
Не съм казала да го очерня.
Но тя сигурно вече е казала как планират да се развият и да поживеят, а после дете. Как да каже, че тези планове не са нейни!?
Има такива хора. Представят всичко само в розово с панделки и ги е страх да не стане ясно, че не е такова. Затова повтаря тази мантра с реномето.
Иначе дори не е нужно да обяснява защо се е разделила, че и да трябва да се мотивира. Искала, направила го. Нито брак имат, нито деца, нито са подписвали клетви да са заедно, още по-малко пък да се обясняват на колеги.
Когато навремето работех в офис, изобщо не ме вълнуваше личния живот на колежките ми, че и обяснения да им искам.
Дори е непрофесионално да се обсъждат в офиса гаджета, събирания, раздели, планове за деца и подобни.

# 133
Умрял от клюки още няма, най-много да ѝ се появят нови обожатели.

# 134
Авторке, не знам защо си толкова обсебена от това какво ще си помислят хората, какво ще кажат. Това ли е по-важно - ти да се тровиш, а хората, които дори не са ти близки да са доволни? На 33 г отдавна вече не си заблудена тийнка, хайде малко по-сериозно, а? И тези 10 к не са такава непосилна сума предвид заплатата ти. Ще се ограничиш, толкова ли е трудно? Или вашите (които се радват на момчето с парите) са ти набивали в главата как трябва да се хванеш за богат мъж и да не го пускаш?

Общи условия

Активация на акаунт