Станах лошата

• 15 887
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
Не разбрах ти какво му хареса на младежа, че започна връзка с него? ...парите? ....друго? ....щото отношението му със сигурност не е приятно!

Ето примерно на това не си отговорила..... Не, че много ме интересува, де. Отговори си на себе си, ако не искаш на другите. Понеже на повече ни е ясен отговора.

Каква е тази работа в провинцията за 2400 лв.? Че аз в София, с 20+ години стаж по специалността, магистратури и курсове една камара, не мога да докарам толкова..... Ако ми кажеш и, че си я намерила през джобса, а не с връзки, съвсем като пързалка ще дойде.....

# 106
  • София
Т.е. с 2400 ти е трудно да върнеш 3000 лв. или колкото са за ремонта?
Не мисли, че сега не те клюкарят колежките. Само дето сега вероятно те смятат за безгласна държанка. Поне има шанс да те смятат за жена със собствено мнение и отстояваща себе си срещу истеричния скандалджия.

Ти и с предните гаджета си се страхувала от скандали след скъсване. Реализираха ли се тези ти страхове?

# 107
2400 лв ама този я издържа и плаща всичко. Поне така разбрах аз. Т.е. всичките може да си ги спестява. Айде 400 за джобни за кафе и цигари, ама остават едни 24к за годината. Чак смешно ми става как жена дето я издържат и работи няма 3к в сметката.
Плюс наема от нейния апартамент забравих. Поне 300 лв са там за областен град.

# 108
С няколко чужди езика е абсолютно нормално такова заплащане, има и месеци, в които изкарвам повече. Работя в сферата на логистиката и съм дала не малко от себе си, за да науча езиците и не, никой не ме е уреждал с връзки, затова и ми е толкова ценна точно тази позиция.

Когато една жена е ядосана, рядко й се пише за хубавите неща, защото лошите взимат превес и само за тях мисля. Имахме няколко хубави години с него в разбирателство и живеехме спокойно, преди да сложа на масата въпроса за дете с точен срок.
На първо място чувствата между нас, беше любов от пръв поглед, защитавал ме е пред неговите роднини многократно, харесвам в него колко е борбен и амбициозен, завърши във Великобритания и пое бизнеса на техните и се справя отлично, има бърза мисъл и е начетен и ерудиран, мога да говоря с него за всичко, всякакви теми. Като се запознахме бях спряла в развитието си, но той ме побутна да уча и да се развивам, както каза една съфорумка той ми беше моторчето, но не само за външния вид, a и доста израстнах интелектуално. Покрай него започнах да чета повече, да се интересувам от света, от политика, пътуванията с него ми показаха свят, който мечтаех да видя, не е било да ходим в Дубай за да си печем дто.
Имаше и любов, много любов и грижа един за друг, както той за мен така и аз за него. Той ми даде идеята за жилището, за да си имам нещо мое, давал ми е свобода дори да започна свой бизнес, но не исках. Никога не ме е спирал за нищо, никога не се е държал зле преди да тропна на масата за дете.
Любовта му съм я усещала всеки ден, както и аз го обичах много,  но това намалява всеки изминал ден след онзи разговор и шамара.
Лошото е, че все ме подреждаше за деца и аз го чаках, даваше ми срокове 1-2г, които минаха и нищо.
Може би избирам грешен модел, такава ми е психиката изглежда. Но не съм била с него за пари, нито защото е млад и т.н., дори не е красавец, имахме си хубава любов, но сгреших с това да искам дете от толкова млад мъж.

Едит:
Не знам кой си измисли 3к за ремонт. 10к са и ги нямам, защото плащам банката, разходи по колата, помагам на нашите и другото остава за мен.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:31 от Sally123

# 109
Не си сгрешила да искаш дете . Няма значение дали е по-млад или по-стар.
Ако е било всичко така както казваш, определено си живяла в илюзорен свят. Щото тоя мъж не иска да ти даде всичко

# 110
  • Далечният изток
Е как да ѝ даде нещо, което не иска. И аз не давам всичко.
На различни етапи са. Разминават се по един изключително сериозен въпрос, това е.
Авторке, отношенията вече са счупени, не вярвам че могат да се залепят и да са същите като в началото. Щом той не ти дава това, от което имаш нужда, довиждане и следващият.

# 111
Значи ти си "лошата" а той "колко е борбен и амбициозен, завърши във Великобритания и пое бизнеса на техните". Simple Smile Само дето вече има шамар в картинката с тоз борбен мъж. Няма как в началото на връзката да те удари и това да е за добро.

# 112
  • София
Вие не сте ли заедно от април 2021-ва?
Пишеш все едно сте заедно от 10 години.
Иначе и 10хил. с 2400 заплата и собствено жилище спокойно можеш да изплатиш за година с малко стягане на колана. Вашите и те да не чакат на теб няколко месеца. Ако им пука за теб, а не за златната кокошка.

# 113
Кога успяхте да направите тези неща за 2 години (нали от толкова сте заедно).

Вие не сте ли заедно от април 2021-ва?
Пишеш все едно сте заедно от 10 години.

Изпревари ме...

# 114
Значи ти си "лошата" а той "колко е борбен и амбициозен, завърши във Великобритания и пое бизнеса на техните". Simple Smile Само дето вече има шамар в картинката с тоз борбен мъж. Няма как в началото на връзката да те удари и това да е за добро.

Попитахте ме какво съм обичала в него и отговарям. Скандалът за дете и шамарът бяха преди 6 месеца, заедно сме от 2021г.
За тези 6 месеца видях и неприятната му страна, която преди това изглежда е прикривал.

Едит и за последните питащи.
Като се запознахме бях с недобро ниво на езиците, учени в гимназията и университета. За година промених това, промених визията си и начина си на мислене към по-добро. Когато имаш до себе си човек, който те мотивира, имаш криле. Ако беше поискал дете, щях и с това да се справя.
Вече имам мотивация само да се махна, за нищо друго нямам желание и света ми е сив.

# 115
Ох, много наивно разсъждаваш за 33те си години.

# 116
Аз сега прочитам, че имало шамари...
Тръгваш си след шамар. Просто си тръгваш. Независимо 2-5-10-30 години. Независимо от деца, имоти, колежките, лелите и стринките. Там, веднага, на момента.

# 117
Почвам да не ти вярвам. С чуждите езици и някои други неща ме загуби.

# 118
Почвам да не ти вярвам. С чуждите езици и някои други неща ме загуби.
Пиша на ЛС, защото започвам да се ядосвам на всяко мнение, че е пързалка.

# 119
  • София
Щом за 2 г си се развила толкова, не би трябвало да те притеснява едно късане.
От тези 2 г. излиза, че четвърт от времето си била нещастна.
И аз като Фрау почнах да губя нишката.
Но пък имам позната, която е със същото мислене, а е на 45. Преувеличава, драматизира, няколкомесечни връзки ги изживява после с години. За мен това са типични признаци на драма куин. Затова още вярвам на написаното, но се чудя как може някой да се самоубие дава в глупости и сам да се тика в блатото.

Общи условия

Активация на акаунт