Станах лошата

• 15 896
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
Цялата тема е глупости на търкалета. Ако изобщо има нещо вярно, а не ни пързалят, то авторката си търси оправдания. Жена на тези години и с такова мислене - жалко, много жалко.

# 91
Аз пък не можах да разбера кое е това върховно реноме, над което авторката толкова бди и го брани като Балканджи Йово Яна? Хиалурона в устните й ли? Колата, която й е купил ли? Славата на фльорца (моля да не се обижда), забила млад и вървежен дребнобуржоазен индивид ли? Айде, за работата й донякъде я разбирам, готино е да работиш нещо, което ти харесва, за което си се потрудил да ти се случи и което ти дава известна независимост и самочувствие. Но и това не е нещо непрежалимо, все пак не е лекар, учител, пожарникар и пр. А и не вярвам тя (работата) изобщо да пострада от евентуалните изпълнения на пръдльото, всяко чудо за три дни.
Абе не е пързалка май темата, попрегледах предишните й дискусии, баш-баш си е...

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 18:36 от Мила Атова

# 92
Дори да е пързалка, яко комплекси прозират в реала...

# 93
  • СИ
...
Абе не е пързалка май темата, попрегледах предишните й дискусии, баш-баш си е...

Това не е точно от най-простите и евтини пързалки. Това е пързалка с предистория.             Smile

# 94
Видях предишните теми. Всякакви съвети са излишни. Животът на авторката е хаос и сама си е виновна.

# 95
  • София
Аз ако бях сама, имах апартамент и взимах 2.5 х, щях отдавна да съм избягала накъдето ми видят очите.
По отношение на работата - хората сменят работа от днес за утре. СВто си е твое, не е негово!!

# 96
Има нещо премълчано. Насилниците не искат жените до тях да се развиват и да печелят пари. При цените на жилищата в момента едва ли мъжото ще е толкова тъп да смята, че след като е дал 3000 за ремонт, има права над него. Със сигурност не иска деца от тази жена, така че не виждам за какво я държи, при положение, че ако е толкова вървежен, има опашка от 20 годишни, които примират да го обслужват. Ако авторката наистина има образование и умения, не би следвало да я е страх, че ще си загуби работата, защото няма да е трудно да си намери нова. И щом е в по-голям град, би трябвало да знае, че нея не я познава всеки, както и тя не познава всички.

Така че дотук е абсурд след абсурда. Има нещо друго, с което този мъж я държи. Това, че не го е споменала в предишни теми, не значи, че не съществува.

# 97
Аз ако бях сама, имах апартамент и взимах 2.5 х, щях отдавна да съм избягала накъдето ми видят очите.
По отношение на работата - хората сменят работа от днес за утре. СВто си е твое, не е негово!!

Дали взема 2,5 хил. лв заплата? Все пак в провинцията не е много често срещана в такъв размер. Освен ако той не я е уредил някъде с връзки и тя се страхува да не я махнат, като го напусне. В провинцията хич не е лесно да се намери нова работа без да имаш гръб.....то и в София понякога.

Има доста спестени неща в темата, най-малкото авторката не отговаря на зададените въпроси.

# 98
От продавачка за има-няма две години се изстреля в голяма компания.
Е, недей така.
Не знам ССФ какво разбира под голяма компания (т.е.знам и в доста случаи се чудя над...доста неща), но аз съм работила във фирми с 300+ души персонал, стъпили международно и с милиони оборот. Е, да - български са, да - някои бяха селски тарикати, но не - не са били ЕТ Пенка Ставрева, управляваща нонстоп в Сунгурларе. И от продавачка, и от екскурзоводка съм скачала в администрацията, не като секретарица и не по втория начин.

# 99
...

Това не е точно от най-простите и евтини пързалки. Това е пързалка с предистория.             Smile
Хаха, абе кой знае 🙃

# 100
Това се нарича ''затвор в златна клетка" в буквалния и преносен смисъл. Намерила си богат мъж,за който очевидно не е това което си си го представила,вдигнала си нивото в всяко едно отношение, от отсрещната страна получаваш-нулево отношение,скандали,и куп други неща. Събирай си нещата,по-тихом,по-мълком и се изнасяй!
Спасение не виждам от тази ситуация.Друг ще те оцени много повече от него.

# 101
  • София
Прочетох темите на авторката.
Тя си има модел. Попада на неподходящи мъже, не иска да притеснява родителите си и винаги я е страх как уж ще я тормози бившият, но страда за него. На моменти все едно пише за един и същи мъж, но на различна възраст. Докато си пада по един и същи тип и действа идентично, може и на 60 да е в същото положение, стига да се тунингова достатъчно.
1200 лв. пише, че взима.

# 102
Авторката, ако уважава тук списващите, да вземе да отговори на някои въпроси, които бяха зададени, а не да мълчи и да отговаря само, където ѝ изнася....

Не знам в кой град е, ама едно е в Пловдив да вземаш 1200 лв. и да даваш квартира на някого, друго е в Сусурлево.
Но все пак авторката има родители, ако трябва ще отиде при тях за малко, докато си стъпи на краката. Че иначе става баш "Бий ме, обичам те!"

# 103
След 15-20г. Никой няма да е гледа колко е тунингована и колко не е.

# 104
Авторката, ако уважава тук списващите, да вземе да отговори на някои въпроси, които бяха зададени, а не да мълчи и да отговаря само, където ѝ изнася....

Не знам в кой град е, ама едно е в Пловдив да вземаш 1200 лв. и да даваш квартира на някого, друго е в Сусурлево.
Но все пак авторката има родители, ако трябва ще отиде при тях за малко, докато си стъпи на краката. Че иначе става баш "Бий ме, обичам те!"

Написала съм, че вземах 1200 преди години, когато работих в магазин за дрехи. Сега взимам двойно и работата ми харесва, не искам да ставам повод за клюки между колежките, защото е змиярник и няма да ми се отрази добре.

На конкретно зададените въпроси съм отговорила конкретно, с удоволствие ще отговоря каквото искате да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт