1. Този апартамент можеш ли сама да му плащаш вноската на банката? Ако се прехвърлиш да живееш там ще успяваш ли да си плащаш сметките и покриваш разходите? Ако да - действай! Подай предизвестие на наемателите, след това сменяш ключалката и се нанасяш. Ако не можеш - тук вече трябва да проучиш дали приятеля ти иска да го задържи с инвестиционна цел и евентуално да му прехвърлиш и кредита и имота(задължително среща с адвокат и никакви половинчати истории като нека така да остане сега положението, а аз ще плащам).
2. Харесваш ли си по-хубавата работа или си там заради него?
3. Харесваш ли си населеното място?
4. За приятели и семейството ти. Може да не застанат на твоя страна, може да не те разбират и да не те подкрепят. Ти си достатъчно голяма да вземаш решенията си сама. Прочети си и пак отговорите в темата, май нямаше потребител който те съветва да продължиш пътя си с този мъж.
5. Последно с реномето(малко се посмях с тази дума) и малкия град. В началото ще е трудно, защото всичко което каже той и семейството му ще стига и до теб. Ще са грозни и често неверни неща. Нооо и това отминава. Измисляш си някаква неутрална дежурна реплика и не влизаш в обяснителни режими с хората които те разпитват или носят информация. Дръж се на положение. Не се излагай и не влизай в спорове, от които като гледам колко си разклатена изобщо няма да излезеш победител.
Общо взето това е. Надявам се да имаш куража да промениш дните си и да си щастлива!
2. Харесвам си работата и сама съм си заслужила с много труд и обучения да съм на тази позиция.
3. Да, и не става въпрос за някое село, а за изобщо не малък град и тук си ми харесва.
4 и 5 - Родителите ми ще ги убедя, само ако им покажа часовете ни. Но не желая да ги безпокоя прекалено, не искам тези панаири да ги тревожат прекалено. Приятелите са на моя страна, те ми предлагат да замина с тях в чужбина за известно време, мога да работя хоум офис за месец и нещо, не е проблем, докато утихнат нещата.
Реномето ми - никой не харесва хора, около които има панаири и скандали, най- малкото не искам да излизат наяве неща от личния ми живот като аборта и т.н, а и той с удоволствие би си измислил какво ли не, за да ме очерни и "никой друг да не ме вземе".
[/quote]
1. Оправдания
2. Оправдания
3. Оправдания
4 и 5. Оправдания
Реномето - смях в залата. И оправдания.