Само че! Аз забележки, подмятания, неуважение не търпя, агресия още по-малко. Момичета като мен искат обгрижване и да не са ангажирани с битовизми, аз никога няма да се умилквам на мъж като теб, моите желания са заповед за него. Иначе искам точно връзка с пътувания, някои да ми плаща второто и третото висше, да ме глези, да ме обгрижва, пръста да не си мърдам, да ми купи и апартаментче, да има какво да науча от него, тъй като мъжът е за да улеснява живота, не да го утежнява.
Гарантирам ти, че на секундата ми е приел поканата за приятелство и ти гарантирам, че мога да го накарам да дойде до София да се видим, мога да ти пратя и скрийншоти на целият ни чат след това. Така че не се притеснявай, той че не те обича не те, просто още няма никоя партия на хоризонта, която да иска да е с него във връзка.
Аз като го забаламосам много лесно ще те пусне без да ти прави никакви проблеми, че даже и сам ще те помоли да се разделите, по този начин ще ти помогна да продължиш живота си без да се тревожиш за никакви последствия или тормоз!