Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 499
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Ураааааа най после доживяхме да видим гърба на Цветомираааааа

# 136
Тъкмо писах, че се е спасила 🤣

# 137
Крайно време беше, заради нея по-добри готвачи си тръгнаха. Бутана от Ангелов и продукция до там стигнаха.

# 138
Гледаме сълзи на радост в очите на съотборниците й. Васил така си отдъхна, камък му падна от сърцето. Тая Виолета защо рИве?

# 139
Уаууу...това беше неочаквано!! Стана ми мъчно обаче 🥺 миличката как плаче

# 140
  • На Изток от Рая
Май нещо няма много кандидати за предаването, като гледам какво е нивото този сезон и сега надъхват младите и не ориентирани готвачи да са следващите най-млади черни кОртки.

# 141
Не мога да повярвам Grin

# 142
  • София
Само на мен и ми се струва, че номера със зелето за салата Цезар съм го гледал в миналия сезон.

# 143
  • Варна
Шеф Ангелов прекаляава…
Какво хвърля тази  храната по хората ,в лудницата ли се намира ..ужас
Какви са тези викове,..

# 144
И Крис с оранжева престилка 😩

# 145
  • София
Пфуу, да изпусна най-върховния момент и аз...

# 146
Признавам си, че ще ми липсва Цветомира с искреността си и липсата на всякаква злобливост. Вече останаха само акули. Асен е донякъде по-искрен. Но пък Цвети отдавна можеше да е потеглила ако гледаха готварски умения.
Залагам на финал Кристиян-Станислав с победител Кристиян. Отдавна го писах. Но като гледам как подло го подкара Кристиян почвам да се съмнявам, че ще спечели. Мисля, че Вили ще е трета, четвърти Васил, а пети Асен.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 23:17 от EdelV

# 147
Май нещо няма много кандидати за предаването, като гледам какво е нивото този сезон и сега надъхват младите и не ориентирани готвачи да са следващите най-млади черни кОртки.
Кой уважаващ себе си реномиран готвач ще дойде този пишман черпаклия Ангелов да хвърля храна по него и да го залива със сосове?

# 148
  • Другата България
Разбирам, че Цвети си е тръгнала. Най-сетне, напълно очаквано беше всъщност.
Достигна максимума, който ѝ бяха поставили продуцентите. Сега я очаквам в някое друго шоу, тепърва ще я виждаме според мен, и нея, и изявите ѝ. Вероятно в “Черешката на тортата“, на първо време.
Дано поне малко хейта спре, че темата беше станала грозна.
Следващия според мен ще е Васил. После Асен, Кристиан, и...така.
А шоуто в Берковица разбирам, че заслужава да се види. Ще го гледам до края на седмицата със сигурност, да се посмея.

# 149
Мери, не темата. Предаването стана грозно и изкривено. Темата го следва. Кому беше нужно в кулинарно предаване шаврантия шоу? Днес изтормозиха Виолета, аха врачанското съкровище да остане. Няма лошо, но да беше заслужено.
Тотал щета е тоя сезон. Ще го догледам от инат само.

Общи условия

Активация на акаунт