Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 493
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Уфф, ще спим спокойно ...и сега кво, кого ще коментираме така оживено Grinning

# 151
  • Другата България
Мери, не темата. Предаването стана грозно и изкривено. Темата го следва. Кому беше нужно в кулинарно предаване шаврантия шоу? Днес изтормозиха Виолета, аха врачанското съкровище да остане. Няма лошо, но да беше заслужено.
Тотал щета е тоя сезон. Ще го догледам от инат само.
Факт. Ама някак не ми беше ок да чета само обиди и ...обиди, аз все пак знаеш, не гледам вече, само вас чета. Знам, че е неизбежно, защото това не  единствения ТВ формат, който следя, и тема, в която пиша, и аз съм хулила участници, ама после си казвам, че те не са виновни за продуцентските решения и това да ни се набиват в очите типажи, несъвместими с повечето ни разбирания за човешки качества. Ако знаеш в “Сървайвър“ как ги храним....ама повече с шеговит тон, саркастичен. Всъщност, всеки си пише каквото мисли, и каквото вижда, вие гледате изцяло, явно имате основание.
Позволих си да надникна във ФБ, че там е вой до небесата за Цветомира, за това, че е отпаднала, явно е харесван участник, обърках се вече. Все тая, аз го зарязах знаеш кога, и знаеш защо. Дотам ме докараха, любим формат да зарежа заради продуцентска немощ. Лошото е, че със “Сървайвър“ е почти същото. Но поне е смешно, много.

# 152
  • Велико Търново
На мен пък ми е странно, че никой не коментира гадното номерче на Кристиан с рибата. И в предаването също, не само в темата. Вероятно и то е част от сценария, но имайки предвид за други нередности как се мрънка и се изливат тонове негативи...

# 153
  • София

Hell's Kitchen (25.04.2023) - част 1 и 2

.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 00:36 от Mari_Mar

# 154
Много защитници и възхвали по адрес на Цвета- та във Фейсбук.
И една сляпа вяра колко била добра и свястна, скромна и тн .. все едно, че някога ще разберем истинската й същност след толкова режисура.
На моменти лъсна колко е " добричка", при вземането на куртките, когато обсъждаха другите с Виолета.
" Шоуто" става все по- безмислено и скучно, просто се опитват от 9 кладенеца вода да донесат, за да задържат зрителите..
Какво е направил Кристиян?. Все ми се струва, че се опитват да го изкарат по- черен, отколкото е. Не ми се вижда лош и подмолен, но кой знае..

# 155
🍷🍷🍷🍷🍷 черпя по повода!

Подозирам, че на финал са Кристиан и Станислав, Виолета е трета. Кристиан не ми харесва, че е влашка престилка, лицемерен и все друг е виновен. И Станислав не ми е 100% любимец, но го предпочитам пред Кристиан. Не е спойлер, само си разсъждавам.

# 156
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Готвачка в хелса, бореща се за 100 000, не познава продуктите. Не знае какво е артишок, какво е нори.
Не само не ги познава, но явно и изобщо не й е важно да ги научи как се произнасят правилно. Днес пак не пропусна да блесне: "Отгоре има сос Свирача". Полеонска му работа! Joy

# 157
  • София
Много защитници и възхвали по адрес на Цвета- та във Фейсбук..
Мноогоо,,действително..имам чувството,,че сме гледали различни предавания с тия хора..
 То са сърца,сълзи и сополи..

# 158
На мен пък ми е странно, че никой не коментира гадното номерче на Кристиан с рибата. И в предаването също, не само в темата. Вероятно и то е част от сценария, но имайки предвид за други нередности как се мрънка и се изливат тонове негативи...

Какво да му коментираме, като е ясно, че е от продукцията наредено.

# 159
  • София
Най-накрая ни отърваха от ''най-великата готвачка''
Прекалено късно за да се зарадвам.

Простотията в Берковица с маман Клавдия няма да я коментирам изобщо.

Кристиан отново блесна на Мастърс клас и то в много трудно изпитание, което беше направено да блесне любимеца на шеф Ангелов и продукцията, пернишкия бияч Аполончо дето благодареше на баща си, че го е научил да се бие... Да, ама не! Никой друг няма толкова много индивидуални победи през сезона колкото Кристиан. И то все на най-трудните задачи. Там си личи кой колко умее. Останалото е сценарий съшит с бели конци.

Това с кебапчийницата беше голям майтап, хаха

Виолета няма самочувствие и не е лидер, няма как да стане успешен Шеф така. Васко може да е всякакъв, но има много добър поглед над всеки един в ХК. Ами мениджър е все пак...

Това със Светла дето надъхваше Виолета беше най-голямата простотия в епизода и унижение за всички мъже. Див феминизъм, какъвто не знам дали и на Запад биха си позволили. Но какво можем да очакваме от чалгаджията Саръиванов... Значи мъжете са алчни животни, които се интересуват само от парите, а жените имат чувства и от пари не се интересуват. Доообреее беее, Мастър клас!

Кристиан видимо не харесва Виолета и я саботираше според мен, което не ми направи добро впечатление. Изложи се и с хвърлената риба под масата по-рано в епизода. Жалко. Най-добрия е там и само Асен може да му е конкуренция, но е завършен единак и егоист. А тази продуцентска къща обича да се гаври с такива индивидуалисти точно в последния момент. След всичките му изпълнения напоследък ми е трудно да повярвам, че ще вземе 100-те бона.

Трудно ми е да преценя кой ще си тръгне след Цвети. Или Васко или Асен. Ще трябва да хвърлям боб. Мисля си обаче, че Васил напоследък натрупа повече черни точки. 51 на 49% за Васил, че ще е следващия, който ще си тръгне.

# 160
  • София
Най-накрая си замина шутът на формата. Беше очаквано да си тръгне веднага след черната кОрка. Ангелов се излага с това, че тя била пример. Ако тя е пример, просто не знам какво да мисля.
Дано използва унижението в своя полза. Има шанс явно, защото масата и се кефи.
Това в Берковица не искам и да го коментирам.

# 161
  • София
След седмица 10

+
Кристиан

=/+
Асен

=
Виолета и Васил

-
Станислав

ТОП 5
Ами това е положението. Плюса за Кристиан е по-скоро символичен, защото все пак се откроява над останалите и искам да има някакво разграничение все пак. Въпреки издънките му си е последователен и от влизането си винаги е бил самостоятелен играч, другите така и не го приеха. Може и в него да е вината, няма как да знам. А на тези продуценти и техните монтажи  вяра нямам.

Минуса на пернишкия Аполон също е символичен. Пак за да има разграничение. Дразнители вече нямам.

Най-голямо падение бележи Виолета, която от първата седмица ми беше на плюса. И точно три седмици преди финала се издъни на няколко пъти със злобни и лицемерни подмятания. А шеф Светла и изписа вежди...

# 162
"Потвърди" ми се клюката за Виолета - че е приятелка на Светла и работи в ресторант на Ангелов. Вчера и във Фейса го бяха коментирали. Това обяснява много неща.

# 163
  • София
Е, не е истина.
Бахти и тъпотията.
Е, аз за какво изобщо правя прогнози и си блъскам главата риалити след риалити... :/
Да си правят тогава начертания отдавна финал между Станислав и Виолета. А другите за какво се борят??? Обикновено само един, макс двама стават по-популярни...

# 164
  • Варна
Ама Кристиян не е отишъл там, за да бъде отборен играч, нали? Отишъл е да спечели и има данни за това.

Общи условия

Активация на акаунт