Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 486
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сигурно сте коментирали, но аз хич не съм сериозна с писането напоследък, та да кажа, че съм изключително благодарна на екипа за подбора на участниците. Нормални, възпитани хора. Няма скандали, крясъци, припадания, линейки и прочее простотии, като от предишния сезон. В началото направо с уплах гледах дали няма да изтрещи някой. Идеята на златните я изпуснах, но все тая - и те са забавни.
За сега моят фаворит е Виолета, стискам и палци. Ако е вярно, че работи в ресторант на Ангелов - жалко. Би трябвало да не е по правилата.
🤣🤣🤣🤣🤣
Забавна си.
Иво, Рокси е доста по-поносима предвид етноса и.

# 181
  • Буркина Фасо
За сега моят фаворит е Виолета, стискам и палци. Ако е вярно, че работи в ресторант на Ангелов - жалко. Би трябвало да не е по правилата.
ние не знаем какви са правилата.
може би пък да е допустимо.

# 182
И тримата псуващи като каруцари не ми харесват. Айде Наталия си замина, останаха двамата Кристиян и Васил. Вчера беше грозно от страна на Кристиян.

# 183
По какъв повод се бяха паднали трътките на Виолета?
Ако не се лъжа, потърси помощ от Станислав, който ѝ обясни как се чистят трътки.
Въпреки това, тя ги беше направила непочистени... Защо?

# 184
Въпреки това, тя ги беше направила непочистени... Защо?
Тези на шиша ги беше изчистила от..., но имаха перушина. В чинията имаше една непочистена.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 22:33 от Bilyana14.

# 185
  • Велико Търново
Целият "спектакъл" е режисиран. Но пък се коментира, и се негодува срещу това или онова. Нищо, че е режисирано. Кристиан играе подмолно, но за това нищо не се споменава. Защото било режисирано.
Явно по-важното е кой точно е изпълнителят на режисурата...

# 186
  • Sunshine state
Виолета не ми харесва от самото начало, а сега и с тази нова информация... 🙄

# 187
  • София
Ако е истина, значи наистина са имали проблем с кастинга.

# 188
  • Sunshine state
Колкото и да не го харесвам Асен, нека той да спечели, та поне си оправят живота с майка му. Изстрадали хора изглеждат. Кристиан също нямам против да вземе парите. Деца, жена има. Връзкари на финал не ща.

# 189
  • София
Съмнявам се Виолета да вземе наградата. И аз симпатизирам на Кристиян. Не вярвам на скалъпените провокации. Асен не мога да кажа, че ми е симпатичен, както и майка му, но поне може да готви.

# 190
Цветка при Гала. Ще видим кое е игра, кое - не.

# 191
Цвети си се държи като 10 годишна, Гала и влиза тона и се възхищава.
Готова е  за стендъп комедия с нейните детинщини, много ефектно ги разправя.

# 192
  • Пловдив
Чак ме е срам да е гледам ,потресаващо се държи.Защо си мисли че е смешно това което разказва незнам,изключително просто момиче.

# 193
Цветка беше днес на интервю и в радио "Веселина"
Монетизира славата 🤣

# 194
  • София
Дано верно я монетизира, че иначе този резил е бил направен, а и тя май друго не може да постигне.
Знам, че в БГ се гледа малко от високо на готвачи, фризьори, козметици и подобни, но истината е, че не е лесен труд и изисква много учене и отдаденост.

Общи условия

Активация на акаунт