Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ама Кристиян не е отишъл там, за да бъде отборен играч, нали? Отишъл е да спечели и има данни за това.
То и наградата е само за един, вече е фазата на индивидуалната игра.

# 166
  • Варна
Ама Кристиян не е отишъл там, за да бъде отборен играч, нали? Отишъл е да спечели и има данни за това.
То и наградата е само за един, вече е фазата на индивидуалната игра.

Именно.

# 167
На мен пък ми е странно, че никой не коментира гадното номерче на Кристиан с рибата. И в предаването също, не само в темата. Вероятно и то е част от сценария, но имайки предвид за други нередности как се мрънка и се изливат тонове негативи...
Още снощи исках да го напиша. Много грозна постъпка от Кристиян.
За вас не знам, но на мен Асен ми става все по симпатичен. Рязка промяна в него след  отпадането на майка му

# 168
На мен пък ми е странно, че никой не коментира гадното номерче на Кристиан с рибата. И в предаването също, не само в темата. Вероятно и то е част от сценария, но имайки предвид за други нередности как се мрънка и се изливат тонове негативи...
Още снощи исках да го напиша. Много грозна постъпка от Кристиян.
За вас не знам, но на мен Асен ми става все по симпатичен. Рязка промяна в него след  отпадането на майка му

Аз пък се чудя, как все още има хора, които не са наясно, че участниците правят това, което им се каже. Та номерчето е на продукцията, не на Кристиян и не случайно наблегнаха на него, точно както в ИВ саботажа на Мани и Фейгин. Вече не им се връзвам на простотиите.

# 169
Е, разбира се, че всичко е по сценарий.
Това, че Асен взе Цвети в тях, че му "дооставиха " кандидат булки, че Кристиян хвърли рибата под масата и всички други нелепостти...

# 170
  • София
По сценарий докато Асен живее с майка си Клавдия, няма да се ожени.

# 171
Виолета ми се набива като незряла за възрастта си в много отношения.

Кристиан е индивидуалист, тук търсят и сработване с отбор. Сигурно пак е сценарий другите да мрънкат, че работел за себе си, защото всеки отделно от тях вижда заплаха в негово лице.

# 172
  • София
Вече всичко гледам с мисълта "я да видим този път ,какво са ни измислили сценаристите".

# 173
  • Другата България
Това за Виолета е интересно, ако е вярно.
Не е ли против правилата?
Има ли изобщо такива още?

Аз не го знаех, тоест, подозирах, но за мен сценарият от самото начало....хайде, от 1/3 епизоди сочеше финал именно Виолета - Станислав. Може и да греша де.

# 174
Аз вече мисля, че не гледам реалити, а филм. Просто му казват “реалити”. Тупарев опропастява всяка идея за чужд формат, която хване да прави. Ергенът е трагична боза, хк също. Сто процента сигурна съм, че много случки са подтикнати от сценаристите. Както и в Ергенът се каза, че много от очевидните глупости (като да си подариш гащите на Виктор) са планирани от продукцията, така и в ХК някои участници явно са задължени да играят по свирката на Тупарев. Просто вече е гнусно за гледане.

Жалко, че спряха мастършеф. Беше по-доброто предаване от ХК.

# 175
  • Варна
И в МШ е същото.

# 176
Победааааа!!!!!!

Днес гледах последният час от предаването снощи! Не мога да повярвам, или продуцентите са се усетили вече, че на хората им писна от тази Цвети, или и те вече не са издържали на "великият" й талант, сила/мощ, присъствие и квото там още я хвалиха ... Благодаря!

# 177
  • Буркина Фасо
Победааааа!!!!!!

Днес гледах последният час от предаването снощи! Не мога да повярвам, или продуцентите са се усетили вече, че на хората им писна от тази Цвети, или и те вече не са издържали на "великият" й талант, сила/мощ, присъствие и квото там още я хвалиха ... Благодаря!
идеята беше да "докажат", че младите са достойни наследници, че имат ли мечти ще се сбъднат.
в първият момент след получаването на черните пагони кокошинката трябваше да освободи предаването.

# 178
Сигурно сте коментирали, но аз хич не съм сериозна с писането напоследък, та да кажа, че съм изключително благодарна на екипа за подбора на участниците. Нормални, възпитани хора. Няма скандали, крясъци, припадания, линейки и прочее простотии, като от предишния сезон. В началото направо с уплах гледах дали няма да изтрещи някой. Идеята на златните я изпуснах, но все тая - и те са забавни.
За сега моят фаворит е Виолета, стискам и палци. Ако е вярно, че работи в ресторант на Ангелов - жалко. Би трябвало да не е по правилата.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 16:44 от Iseis

# 179
Махнаха Цветка,  но си имат още една ентелектуалка в лицето на Роксана

Общи условия

Активация на акаунт