Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 464
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Оф неможе ли без тая Виктория ужасна ми е едвам е издържам.
Утре май е време на Асен да си тръгва.
той не си ли тръгна тази вечер?
Да
Оффф исках да напиша Васил,сега ще го поправя,благодаря Ви

# 241
  • София
И като всичко се говори пред камерите, а  изгониха друг, как да повярва човек ,че не е нагласено? Кристиян така хубаво си декламираше подадените му фрази, та трябва медал за най-добър актьор  да му дадат.

# 242
  • София
Hell's Kitchen (01.05.2023) - част 1 и 2

# 243
  • София
Един филм на Нетфликс на кухненска тематика, малко муден, но ми хареса. Съвсем случайно попаднах на откъс от него в тикток.Бях го загледала преди предаването, като свърши предаването го довърших.Има доста познати неща.

Скрит текст:

# 244
  • София
Кристиан започна да играе яко 'хийл'. И с покер фейс в определени ситуации. Егати и злодея, хаха 😈
Изложи ги всичките ама вече има мишена и от шефа, който може и да се кефи на злия му гений, ама нищо чудно на свой ред ще го насмете в някой кофти момент. Кристиан показа голяма самоувереност играейки малко антисистемно. За втори път прави подобни изпълнения пред шеф Ангелов и последния не знам дали ще му прости трети път... 😉
Всъщност точно този негов план дали ще сработи беше най-интересното нещо в целия епизод. Останалото скука. Твърде много време отделят на златните. То предаването е към края си, а златния отбор е с повече членове от черните куртки. 😄 Добре, че е Къци, който поне прави шоу. 😂

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 04:35 от Diavolo

# 245
  • Sunshine state
Честно да ви кажа Къци ме забавлява най-много от всички. Иначе гледам, колкото да не изтърва, че съм го започнала вече. Глупав сезон като цяло. Хубаво е да разчупят малко, че много банално взе да става.

# 246
  • София
Кой от всичките захарчета от миналия сезон ще участва и ако не е тайна - защо? Grinning

# 247
  • Пловдив
Вероятно Валентина - тя се обръщаше към всички със "захарче". Да не би да е време да играят срещу старите кучета?

# 248
  • София
Вероятно Валентина - тя се обръщаше към всички със "захарче". Да не би да е време да играят срещу старите кучета?
Сега гледах записа - Валентина, Камен, Виктория и Мариела от миналия сезон ще са в отбор срещу сегашните и май ще победят. И естествено отново викане и крещене от Валентина.

# 249
Вчера буквално се сблъсках с Цветка пред пещарата"Проходна"
Същата-мигли 2метра и грим 2 кила

# 250
  • София
Добре, че е Къци наистина, та малко да разведрява обстановката при златните, че са тотал щета. Никой не може да готви, с изключение на Емо, обаче самочувствието е до небето и са големите "звезди" - дори не са си направили труда да научат имената на участниците. Rolling Eyes
Никой не знае бъкел на никакъв език, Мирослава произнася "куКУРма", Виктория не може да различи сурово от сготвено месо, Роксана щяла да направи по-хубаво ризото от това на Виолета, само някой да й беше казал за гъбите. Joy Ама че дори не беше ползвала Арборио и ризотото й изобщо не беше кремообразно, а изглеждаше като пиле с ориз, това са някакви незначителни подробности. И са толкова гнусни с тези пуснати пирги, изкуствени мигли и нокти по 5 см.
Черните също демонстрираха за пореден път много ниска обща култура, този път в своята област. Доста рискова игра от страна на Кристиан, не съм сигурна, че си направи особена услуга за в бъдеще. Всяка вечер няколко човека се дънят на нещо, не беше нужно неговото любезно съдействие за отваряне на очите на Ангелов. Той досега два месеца ако не е видял и разбрал кой какво може... А и не смятам, че го отигра по най-добрия начин. Трябваше по някое време да направи нещо, че да спаси резервацията и да блесне, че може да се справи.

# 251
Кристиан започна да играе яко 'хийл'. И с покер фейс в определени ситуации. Егати и злодея, хаха 😈
Изложи ги всичките ама вече има мишена и от шефа, който може и да се кефи на злия му гений, ама нищо чудно на свой ред ще го насмете в някой кофти момент. Кристиан показа голяма самоувереност играейки малко антисистемно. За втори път прави подобни изпълнения пред шеф Ангелов и последния не знам дали ще му прости трети път... 😉
Всъщност точно този негов план дали ще сработи беше най-интересното нещо в целия епизод. Останалото скука. Твърде много време отделят на златните. То предаването е към края си, а златния отбор е с повече членове от черните куртки. 😄 Добре, че е Къци, който поне прави шоу. 😂

Сериозно ли вярваш, че Кристиян играе антисистемно? За много по-малко провинения Ангелов е изхвърлял участници.А сега Кристиян го лъже в очите( и шефа знае, че го лъже), проваля вечерната резервация напълно умишлено и се хили в лицето на шефа и всичко това ще му се размине?Всичко е постановка. И защо трябваше Асен да си тръгне?Нали човека на паса е длъжен да контролира всичко и ако не се справят да прави смени?Ако не беше идея на продукцията, Кристиян си беше пътник.
Много прозрачен е сценарият.Всеки път едно и също. В началото на епизода хвалят ли някой много, в края на епизода си тръгва.

# 252
  • Другата България
Довечера отново ще видим

# 253
  • София
Скрит текст:
Гади ми се от Виктория
.А едната даже не я помня.

# 254
  • София
Скрит текст:

Сериозно ли вярваш, че Кристиян играе антисистемно? За много по-малко провинения Ангелов е изхвърлял участници.А сега Кристиян го лъже в очите( и шефа знае, че го лъже), проваля вечерната резервация напълно умишлено и се хили в лицето на шефа и всичко това ще му се размине?Всичко е постановка. И защо трябваше Асен да си тръгне?Нали човека на паса е длъжен да контролира всичко и ако не се справят да прави смени?Ако не беше идея на продукцията, Кристиян си беше пътник.
Много прозрачен е сценарият.Всеки път едно и също. В началото на епизода хвалят ли някой много, в края на епизода си тръгва.[/quote]

Е, то е ясно това. Нали гледаме сериал? Това за мен не е нещо друго. Не и от Олд Скул.
Един филм/сериал се коментира по същия начин... Харесва ми героя просто и му се отдава. И отделно от всичко това готви най-добре от останалите. Ако беше истинско риалити топ 3 трябваше да са Кристиан, Иван и Асен.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 17:23 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт