Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 480
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Радио Веселина е и Нова са с един и същи собственик. Явно са решили да я пуснат да се изяви сред подходяща аудитория в конкретното радио. Просто пасва там.

# 196
  • София
Аз понеже радио не слушам, даже съм забравила,че и такъв уред съществува, не знаех, че има още радио Веселина.

# 197
Аз понеже радио не слушам, даже съм забравила,че и такъв уред съществува, не знаех, че има още радио Веселина.

Веселина е доста популярно радио. Повечето големи тв (като бтв и нова) притежават по няколко радиа с различна насоченост. Мисля, че феновете на Цветка са именно фенове и на Веселина.

# 198
Не само... Много ученици, например я харесват. Simple Smile  Не знае нищо, но непрекъснато я хвалят. Според мен детето има някакви образователни дефицити, не в медицински смисъл, но примерно са изпуснати някакви първоначални моменти в образованието и като няма намерение да наваксва ще си кара така.

За протокола, и аз съм сред феновете на Кристиан.

# 199
  • София
Аз пък съм фен на Асен.
Според мен Цвети е СОП.

# 200
Нормално физически и ментално си е Цвети.
Дете на съвремието, обичано, обгрижвано от родителите с много угаждане, пропуски в училище.  Но съвсем не е свита, а доста оправна и такива успяват в живота без много да го мислят.
Около мен пък сега с малки деца масово се търсят баячки и се бае, че детето било, нервно, свръх активно. Децата търсят внимание и занимаване с тях, нищо повече.
Друг повод за баене наскоро, че на 1,5 г детето не говорело...

# 201
  • София
Не знам, но очевидно около теб не са особено интелигентни. Може би, заради това смяташ, че Цветка е представител на днешните деца. Тези около мен са много различни.

# 202
Темата ще се измести почнем ли да си мерим чия среда е по интелигентна, особено тук във форума, където всички са лауреати.

Коментираме Цветомира в случая, въпреки че мястото и не беше до такъв етап от формата, извън нейните образователни пропуски продължавам да я определям като добро дете.

# 203
  • София
Аз съдя по постовете. Правя си изводи просто.

# 204
Ако още един път се опитате да  ми слагате етикети, ще ви докладвам

# 205
Аз също мисля, че Цвети е добро момиче. От предаването останах с впечатление, че не саботира съотборниците, старае се, като ѝ дадат задача я върши и работи в екип. Нещо, което много от останалите участници не правиха. Разбира се, че не заслужаваше да стигне до такъв етап, също и прекалиха с това да я карат да говори нарочно на диалект и подобни. Глупавка е, необразована, но добра. Според мен изгониха много по-добри готвачи преди нея и това не беше честно.

# 206
За Цветка едно разбрах, нищо не е научила вХК или харда ѝ е за смяна, че нищо не държи. Подсказваха ѝ като на двойкаджия с какви продукти е готвила, дори при Гала пролича колко не е в час с готвенето и продуктите.

# 207
  • Буркина Фасо
Аз също мисля, че Цвети е добро момиче. От предаването останах с впечатление, че не саботира съотборниците, старае се, като ѝ дадат задача я върши и работи в екип. Нещо, което много от останалите участници не правиха. Разбира се, че не заслужаваше да стигне до такъв етап, също и прекалиха с това да я карат да говори нарочно на диалект и подобни. Глупавка е, необразована, но добра. Според мен изгониха много по-добри готвачи преди нея и това не беше честно.
ами в това е проблема и негодуванието към нея.
можеше да бъде като отделен участник, без да зависи нещо от него и да не се състезаваше с другите. просто да
гледа и се учи до края на предаването. а те и пробутаха дори черната куртка. не знам къде я видя да работи и какво точно. не беше в кадър, а когато случайно попаднеше все се моткаше като пиле в калчища. другите затова и не споменаваха за нейни грешки защото нямаше поради нищоправене. Smiley

# 208
Особено в караваните, като са давали не съм виждала да се мотка. Там се правят и заготовки, примерно имат картофена салата. Ама картофите са сурови, трябва да се белят, режат, варят и тн. Разни такива неща никога не съм я виждала да скатава. Не че е за черна куртка, обаче поне каквото е по силите й, го правеше. Просто не беше редно да стига толкова напред. Можеше да й дадат шанс за 1-2 епизода и толкова. Не беше честно спрямо останалите, които са по-добри от нея и отпаднаха по-рано.

Примерно Богомил отпадна в много ранен етап, а според мен не заслужаваше. Пък Цветка остана. Имаше и други участници, разбира се. Просто Богомил отпадна съвсем в началото и не мисля, че го заслужаваше.

# 209
Днес гледах Цвети в сутрешния блок на Нова. Говореше по същия леко провлачен начин, но не с типичния за северозапада акцент. Иска да следва Начална педагогика...

Общи условия

Активация на акаунт