Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 477
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Аз също мисля, че Цвети е добро момиче. От предаването останах с впечатление, че не саботира съотборниците, старае се, като ѝ дадат задача я върши и работи в екип. Нещо, което много от останалите участници не правиха. Разбира се, че не заслужаваше да стигне до такъв етап, също и прекалиха с това да я карат да говори нарочно на диалект и подобни. Глупавка е, необразована, но добра. Според мен изгониха много по-добри готвачи преди нея и това не беше честно.
ами в това е проблема и негодуванието към нея.
можеше да бъде като отделен участник, без да зависи нещо от него и да не се състезаваше с другите. просто да
гледа и се учи до края на предаването. а те и пробутаха дори черната куртка. не знам къде я видя да работи и какво точно. не беше в кадър, а когато случайно попаднеше все се моткаше като пиле в калчища. другите затова и не споменаваха за нейни грешки защото нямаше поради нищоправене. Smiley

Едно много добро предложение! Даже вместо отбор на "златните", можеше да има отбор на млади, прохождащи готвачи, които да се състезават с другите.

# 211
  • Другата България
Трима готвачи, добри готвачи.

# 212
Да, Никола беше много свит от към поведение като участник,  червен като домат ставаше, но му се даде шанс и се разви.

Предложението на dina64 да съберат отбор гимназисти и на мен ще ми е по-любопитно, отколкото звезди.
Но не виждам как ще стане, работата с деца/младежи не е лесна, ще трябва цял екип да ги учи на умения и поведение с личен пример, а сега при звездите с един кючек и готово.

Даваха преди малко Джейми с  епизод  - 20 години юбилей на явлението Джейми. Лош ученик, напуснал училище, че не му се учи. Разказват как с книгите става милионер, а родителите му се усмихват в спомените разказвайки новината, че ще пише книга при условие, че не е чел нито една книга
За Дженаро, неговия ментор и приятел от 25 години и колко са важни хората които  преминават през живота.

# 213
Джейми има дислексия.

# 214
Да, но луди глави са били с неговия приятел от дете, другия готвач - Джими.

# 215
Джейми Heart Heart Heart
Толкова харизматичен и сладък! Може да не е най-великият готвач на света, но е най-чаровният!

# 216
  • София
И аз много харесвам Джейми, не готви сложни неща, не се прави на велик. Имал е мечта и си я е постигнал. Друго също ми харесва в него, че  обучаваше проблемни младежи и им даваше старт в живота.
Скрит текст:
Само веднъж ми беше смешно с него, като показваше готвене с продукти от килера, щото в килера ми е нещо друго, но не е за кулинарна тема.

Голям смях с тези гъби и сливочното масло, защо решиха,че е сливи?Общо взето и аз разбрах  повечето рецепти.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 20:55 от Тайна

# 217
Много ми е любим Къци обаче! Не искам да отпада! Joy

# 218
  • София
Ох, Роксана как не знае какво е чирикли? Като Виктор я пита каква циганка е, като не знае какво е чирикли, тя вика от Али експрес. Simple Smile

# 219
Защо жените от златните развяват тези коси?
Ако не се покажат плитките няма да я бъде.

# 220
Ех, щеше ми се да си ходи Роксана! И тя и Капитонката в комплект. Къци разби със соц хот-дога Joy

# 221
Ох, Роксана как не знае какво е чирикли? Като Виктор я пита каква циганка е, като не знае какво е чирикли, тя вика от Али експрес. Simple Smile 
Щото не знае цигански, но отвръща с "ох май год"  Simple Smile

Защо жените от златните развяват тези коси?
Ако не се покажат плитките няма да я бъде.
То не са само косите. маникюри, пръстени,  гледат си ТВ, телефони и др. златни простотии

Хвърлям по едно оЧо, че вирус ни е налегнал...

# 222
Само на Крис сметките да излязат грешни, че на финал го искам. Grinning

# 223
Капиталистически хот дог 😂

# 224
  • София
Само на Крис сметките да излязат грешни, че на финал го искам. Grinning
Не вярвам, че той сам го е решил, мисля, че е по сценарий, щото вече интриги няма.

Общи условия

Активация на акаунт