Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Търся имитация на Soleil Blanc Tom Ford, прегледах сайтовете на Гиза, Мартинез, Парфен и Заг, но не го откривам. Благодаря!

# 286
  • BG-DE
Вижте в Нотино Just Jack Simply blanc той също е имитация на Солей блан.

# 287
Здравейте!

Не знам дали вече е коментиран този въпрос, затова искам да Ви попитам: Парфюмите на Аристеа в цветните шишенца същите ли са като тези във високите и тънки бутилчици? Защото имам добро впечатление от еднаквите бутилки, а не съм пробвала тези в разноцветните.

# 288
Момичета, споделете за този Alchimie на Rochas много ли е ретро, какъв е аромата?

# 289
  • София
Скрит текст:
Търся имитация на оригиналния Twilly d’Hermès. Някой да знае дали има? От всеизвестните марки не намирам.
Днес съвсем случайно ми попадна възможността да тествам в офиса ни оригиналния парфюм. На блотер пръснах. Не знаех какво да очаквам. Веднага ми се стори познат, а знам, че никога не съм го помирисвала, нито него, нито имитациите му познавам. Секунда по - късно се сетих какво ми напомня /при това в огромна степен!/. Ангел и Демон на Живанши /Ange ou Demon Givenchy/. Останах изумена от приликата.
Междувпрочем, една добра новина: писах на Иво от Базар /Заг Зодиак/. Продължава да работи Simple Smile Цените му са леко нагоре, но пак са една идея по - добри от останалите сайтове. Пък и качеството при него е проверено.
П.П. Не си е коригирал обаче цените в обявата. Реално са други цените му.
Скрит текст:

Вярвате или не, никога не съм помирисвала този парфюм. По пирамида много прилича, да, но с този шафран и мащерката не идва ли малко по тежък? Туилито е по - свежо, пролетно.
Добри имитации на Ангел и Демон можете ли да препоръчате, моля?
Благодаря! Simple Smile
Пробвах Демона, хареса ми, но не усещам и 50% прилика с оригиналното Туили. Липсва точно свежата игрива нотка.

# 290
Взех си поръчка от три парфюма и няколко писалки на Камея вчера и засега съм страшно разочарована. Някои се усещат едва-едва ако си залепя носа на китката, и дори най-силните не ги помирисвам на повече от десет сантиметра от кожата или дрехата. Тествах ги и на друг, пак същата работа. Черният жасмин на Булгари например е чист спирт. Надявам се след няколко месеца да живнат, но все пак засега са много слаба работа и пари, хвърлени на вятъра. Дано това да ме научи да не се хвърлям на сляпо така.

Имитацията на Туили беше най-силна. Мирише на захаросан джинджифил. За съжаление най-хубавият според мен аромат (Джинсите на Трусарди) е и най-незабележимият.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 17:15 от Съсънка

# 291
Здравейте на всички Simple Smile
Дали някой знае имитация на Moschino Toy 2?

# 292
Здравейте, някой запознат ли е с парфюмите в Reserved? Много харесах 2 вида: бял и черен, формата на шишето е еднаква, като кубче. Знаете ли на какво са реплика?

# 293
  • BG-DE
Ето тук са дадени парфюмите на Reserved, вижте дали ще намерите тези, които ви интересуват https://www.fragrantica.com/designers/Reserved.html

# 294
Точно вчера душих парфюмите на Reserved и мога да кажа, че един от тях е абсолютно копие на Decadence MJ (поне в началото, защото после се мокрих и да можах да го проследя адекватно), което ме навежда на мисълта, че е възможно да има и други. Специално в магазина в Бургас, парфюмите са различни от показаните в по-горния линк. Може просто да не са качени всички, или някои да са със сменен дизайн на шишенцето.

# 295
  • Варна
Взех си поръчка от три парфюма и няколко писалки на Камея вчера и засега съм страшно разочарована.
Пореден негативен коментар за Камея, а ми бяха от любимците.
Явно ще е по-добре да си купувам техни продукти директно на място, когато отскачам до Стара Загора и магазина им.
Миналия август тествах доста неща, включително и дамски, и бяха супер качество.
Дано с попрестояването да се подобрят, моите най-пресни са с производствена дата 2021г и са много добри към отлични. Но много време е минало от тогава, много пръскания са направени.
Отделно ми се е случвало да се наложи да изпръскам 10-15 пъти от флакон, докато спиртът изчезне, явно нещо се застоява в тръбичката на пулверизатора(имам предвид от всички доставчици или оригинали). Това съм го виждал да се коментира в ревюта в Youtube дори за много скъпи парфюми, престояли близо година без ползване.

# 296
Точно вчера душих парфюмите на Reserved и мога да кажа, че един от тях е абсолютно копие на Decadence MJ (поне в началото, защото после се мокрих и да можах да го проследя адекватно), което ме навежда на мисълта, че е възможно да има и други. Специално в магазина в Бургас, парфюмите са различни от показаните в по-горния линк. Може просто да не са качени всички, или някои да са със сменен дизайн на шишенцето.
Да, и аз не успях да намеря в този сайт това, което търся.

# 297
  • Варна
Да, и аз не успях да намеря в този сайт това, което търся.
https://www.parfumo.com/Perfumes/Reserved?order=n_asc
А тук?
Доста често ползвам този сайт вместо fragrantica.
Необходима е обаче регистрация, за да се види по-детайлна информация и сравнения.

# 298
Привет на всички пишещи тук за любителите на  Мартинез в момента има намаление на официалния им сайт. Мисля че ароматите си заслужават

# 299
Знаем, знаем... 8 парфюма взех от тази промоция. Греда имам само с един-306-или не му е времето или е прекалено слаб за мен... Просто не го усещам.. Имам едно питане за парфюмите на Мартинез-плениха ме-L,INTERDIT и Signature, някой знае ли по-успешна имитация на тези двата? Благодаря предварително 💐

Общи условия

Активация на акаунт