Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 70 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
И тук го няма.

# 301
Аз ще дам още един негативен коментар. Дивайн ще забравят за поръчки от мен. След като им изпратих  видео от отварянето на втората ми поръчка, от която пак липсваха два парфюма, две седмици търпеливо чаках отговор. /Бах се заблудила, че са писали, но не бяха/ Вчера им писах, нямало отговор от куриерската фирма, не можели да ми пратят парфюмите. При положение, че пакетът не беше отварян, не виждам какво общо има куриерската фирма, другите два парфюма просто не бяха сложени и това е по вина на техен служител. Мостри 3 броя, парфюм в реален размер- един. Снимано, документирано цялото отваряне. След отказа да ми изпратят парфюмите, си поисках връщане на парите и те го направиха на минутата/ по револют, а днес пристигнаха реално в сметката, при което върнаха цялата сума, включително  и за този парфюм, който аз получих. Въпреки че той ми излиза без пари, не смятам повече да се занимавам с тях поне докато не се убедя, че са коректни и са си оправили обслужването.Не че са ми притрябвали три парфюма, но съм си преценила, че вместо голямата доставка е по-добре да поръчам продукт. При положение обаче, че от три идва само един, ще ме извиняват.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 13:53 от *Emia*

# 302
  • Варна
Ами щом Ви харесват, няма значение, дали имитират нещо известно. Грабвайте ги и им се наслаждавайте Grinning

# 303
Интересно ми е дали Women е хубав на Мартинез.
Версията на Зак Зодиак ми харесва много!
Ако знам ,че ще ми хареса поръчвам го веднага.

# 304
Има ли някъде имитация на този парфюм? Пробвах го на летището във Виена и много ми хареса за лятото.

# 305
Ами щом Ви харесват, няма значение, дали имитират нещо известно. Грабвайте ги и им се наслаждавайте Grinning
Така ще стане, просто ми беше любопитно. Ако не забравя, ще ги снимам да ви ги покажа.

# 306
Здравейте ,може ли да ми препоръчате добра имитация на тези двата парфюма,благодаря

# 307
  • Варна
Здравейте ,може ли да ми препоръчате добра имитация на тези двата парфюма,благодаря
Имам мъжки Gucci Guilty Black от Eyfel само. Много изгоден, много близък до оригинала Gucci Guilty, представянето е средно до 5-6 часа. Но това все пак си е свеж летен аромат. Тествал съм само от Bargello, също добра имитация, но цените им са вече много високи.
Предполагам, че всички предлагат добри копия, т.к. това е приятен, лек, свеж и не особено комплексен аромат. И от доста време на пазара.
Аз и Милата много го харесваме, лесно носим и възприемчив от всеки.

# 308
Благодаря много , и аз много го харесах ,особено мъжкият, мислех ,че трудно ще се намери,че е стар модел . Видях го само при Рефан.

# 309
  • Deutschland
Гучи Гилти на Роксан, дамския вариант беше много добър.

# 310
Здравейте! Някой има ли мнение за Fleur de Portofino на Мартинез?

# 311
Gucci Guilty скоро си взех от Рефан и много ми хареса, но не знам колко е близък до оригинала.

# 312
Здравейте! Някой има ли мнение за Fleur de Portofino на Мартинез?
Един от любимите ми парфюми! 🥰
Когато го намалиха на 10 лв. си купих още два. Все още е намален.
Много хубаво преплетени бели цветя ,ром ,мед ,нероли ,без да си пречат или надпреварват.
Същевременно може да се усети всеки един от тях по отделно и едновременно да се слеят в едно цяло.
Свеж ,много траен аромат ,който си заслужава всяка една стотинка.
Лично аз ще го поддържам постоянно.

# 313
Официално съм влюбена в Martin Lion F68 GIVENCY-ANGLE OU DEMON LE SECRET. Имам чувството, че за първи път го помирисах този парфюм вчера. Не си го купих, за да го проверя как ще се развие, пръснах на ръцете и на яката си. Дрехата ми днес продължава да си ухае не просто на нещо, а съвсем отчетливо на парфюма, а ръцете ми миришеха дори след като ги измих. Моля по-запознатите да ми кажат кой от двата Le Secret имитира. Нямам спомен да съм срещала оригинала и не мога да преценя доколко близък е. Ще отскоча тези дни до Дъглас, за да проуча, но смятам утре сутринта да отида да си го взема този F68.

# 314
Дали някой знае  №006 на Refan - La Vie Est Belle Avec Toin EDP ли е? Пръснах си на китката, влизайки в магазина им на Витошка за минута, после ми хареса, но не знам дали е това?

Общи условия

Активация на акаунт