Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 551
  • 862
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За к18 също давам отзив че действа.
Да дам контекст - бодисвам се руса ниво 1-11, но косата ми хваща трудно зимата.
И понеже е ниско порьозна и трудно се разтваря косъма, все седи оранжево жълта и упорито отказваше да изсветлее.
Затова ми падна пердето и макар да знам че е противопоказно, няколко пъти боядисах цялта коса, включая вече изсввтлявани дължини със силно изсветляваа бо.
Ползвах олаплекс, но както се сещате дължините на тънкия ми косъм пострадаха.
Косата стана още по-суха и оплетена, найъсваше се и едва я сресвах.
Направих 3 терапии с к18 и беше ужас. Понеже не трябва да слагам маски и балсами, едва разресох.
На четвъртата се сетих да ползвам преса инфраред и оттогава косата ми се преобрази.
Та ако терапията няма ефект: или косата няма нужда от молекулярно възстановяване а си е суха по природа, или е здрава и не виждате разлика, или сте с ниско порьозна и не успява да проникне в косъма.

# 646
Косата ми е със същите показатели , но аз я водя високо порьозна Anguished  Твоята настръхва ли при влага . Та ти защо не ползваш балсам. Аз нанасям маската(на добре подсушена коса) , изчаквам няколко минути (докато пия кафето. Слагам балсама и отмивам - след това по стандартния ред . Термозащити,  издухвам

Си* - Потребител - арлен, но още ползвам старата маломерна доза от мейкъп, за тази нямам отзиви дали ще е същото

# 647
  • София
Косата ми е със същите показатели , но аз я водя високо порьозна Anguished  Твоята настръхва ли при влага . Та ти защо не ползваш балсам. Аз нанасям маската(на добре подсушена коса) , изчаквам няколко минути (докато пия кафето. Слагам балсама и отмивам - след това по стандартния ред . Термозащити,  издухвам
А защо отмивате К18? Нали е терапия без отмиване. Аз също не ползвам маски и балсами, когато слагам К18. Преди нея не се нанасят, а след като е без отмиване, следователно и след нея.

# 648
А защо отмивате К18? Нали е терапия без отмиване. Аз също не ползвам маски и балсами, когато слагам К18. Преди нея не се нанасят, а след като е без отмиване, следователно и след нея.

Първия път не я отмих - на главата ми стана нещо страшно. Окото ми не мигна, реших , че е поредната бля бля вързалка , купила съм я поне да я използвам-. Като я нанеса на много добре подсушена коса, тя добре си дърпа и попива , след това силиконовото балсамче, си я запечатва, и като слея само с водичка, няма проблем . Но на мен така ми действа по-добре, разбира се , за всеки е индивидуално

# 649
Моят опит с терапията К18 ми показва, че най- добрите резултати получавам след дълбоко почистващ шампоан и леко подсушена коса малко количество от продукта/ за моята тънка и дълга до раменете коса -2помпи/ добре разтъркано между дланите нанасям по дължината на косата. За този продукт определено не важи правилото колкото повече толкова по-добре, дори и на много увредена коса натрупването на количеството няма да подобри действието.
Много важен момент е да не се използва балсам или маска преди К18 защото блокират проникването на терапията, което е от вътре на вън. След препоръчаните 4минути може да се продължи с обичайните продукти аз използвам leave in и glossy nectar .

# 650
Много я хваля терапията к18, много се радвам, че открих действащ продукт, но си признавам, че не съм чела химичния и състав . (силно се надявам, да не е на базата на т.нар. кератинови терапии с формалдехид)

# 651
В тик ток ми попадна клипче , където слагат терапията и после слагат още един продукт на марката .. колко са пордуктите реално ?

# 652
В тик ток ми попадна клипче , където слагат терапията и после слагат още един продукт на марката .. колко са пордуктите реално ?
Най - вероятно продукта който слагат след терапията е K18 Biomimetic Hairscience Molecular Repair Hair Oil 30ml.
Има и два вида шампоан пептиден детоксикиращ и K18 Peptide Prep Ph-Maintenance Shampoo 250ml.
В листата ми са,но все още не съм ги поръчала,опитвам се да свърша натрупаните количества професионални продукти.

# 653
Моят опит с терапията К18 ми показва, че най- добрите резултати получавам след дълбоко почистващ шампоан и леко подсушена коса малко количество от продукта/ за моята тънка и дълга до раменете коса -2помпи/ добре разтъркано между дланите нанасям по дължината на косата. За този продукт определено не важи правилото колкото повече толкова по-добре, дори и на много увредена коса натрупването на количеството няма да подобри действието.
Много важен момент е да не се използва балсам или маска преди К18 защото блокират проникването на терапията, което е от вътре на вън. След препоръчаните 4минути може да се продължи с обичайните продукти аз използвам leave in и glossy nectar .
Какъв дълбоко почистващ шампоан ползвате преди К18?
И моята коса е тънка, боядисана в руса гама, мазен скалп със сухи краища и много склонна към пърхут.

# 654
Какъв дълбоко почистващ шампоан ползвате преди К18?
И моята коса е тънка, боядисана в руса гама, мазен скалп със сухи краища и много склонна към пърхут.

Vivid Mediceuticals, много добър ДПШ за моята тънка коса. Използвам го на всеки две седмици или по - често,ако имам нужда от рестарт след натрупани много продукти.
Има добри отзиви и за шампоана K18 PEPTIDE PREP DETOX SHAMPOO, но и цената му е доста висока,т.е. не е бюджетен вариант.

# 655
Гледам видеа в youtube, и се чудя - някой пробвал ли е leave in conditioner за запазване на влагата в косъма?

# 656
Гледам видеа в youtube, и се чудя - някой пробвал ли е leave in conditioner за запазване на влагата в косъма?

Аз използвам задължително. На само леко подсушена/попита с хавлия коса. Пръскам, леко разнасям с пръсти и после сресвам, слагам само по дължините. После продължавам с други продукти и изсушаване със сешоар и четка.

# 657
  • София

Си* - Потребител - арлен, но още ползвам старата маломерна доза от мейкъп, за тази нямам отзиви дали ще е същото

Еми зависи какво се има предвид под “настръхва”.
По скоро бих казала че при мен изпръхва
В момента съм ба влага, показвам

Но спореф теста с косъма и показателите е нископорьозна, и като цяло трудно приема някои продукти.
От терапии специално имам ефект само с преса (к18, еластисайзър и олаплекс).
За маски може и без, като топ фаворит за моята коса е мароканската но версията която е по тъмна и маслена, не бледата.
Иначе според описанието не се слага балсам с отмиване след к18 и предвид цената реших да не рискувам 😂

# 658
Привет!
Когато косъмът се тегли като ластик/дъвка и се къса трудно, но когато се скъса се накъдря в края, от какво има нужда косата? Благодаря!

# 659
ДПШ на Милк шейк щадящ ли е? Препоръчайте ми 2-3 марки за руса и много суха коса?

Общи условия

Активация на акаунт