Училищата в район Младост, София - VI част

• 36 631
  • 559
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив/София
Здравейте, търся мнения за учители на сегашни четвърти класове Шилер паралелки в 145то. Които ще поемат първи клас догодина
Каква е комуникацията с родители, домашните, политика за телефони и лафка, режим на излизания и игра, инициативи извън училище?
Пипи, няма тенденция да се въртят учителите, всичко е на абсолютно случаен принцип.Нито да се запазва преподавателя от 1 до 4 клас.

Хм, как така, винаги 4 клас взима първи и винаги едни и същи учители са на Шилер паралелки.
Вие на база личен опит в 145то ли го мислите?

# 556
  • София
Здравейте, търся мнения за учители на сегашни четвърти класове Шилер паралелки в 145то. Които ще поемат първи клас догодина
Каква е комуникацията с родители, домашните, политика за телефони и лафка, режим на излизания и игра, инициативи извън училище?
Пипи, няма тенденция да се въртят учителите, всичко е на абсолютно случаен принцип.Нито да се запазва преподавателя от 1 до 4 клас.

Хм, как така, винаги 4 клас взима първи и винаги едни и същи учители са на Шилер паралелки.
Вие на база личен опит в 145то ли го мислите?
Ох, извинявай ... чела - недочела и недоспала.
Така е,да.
Аз за учителите по немски език си мисля, не за началните.

# 557
  • София
Абсолютно. Може от Шилер да отиде в Дикенс и обратно. Няма гаранция

# 558
  • София
Ама началните учители не са обвързани със сдруженията, а с училищата.
Просто в нашето училище определени учители си поемат Шилерските паралелки, но те нямат нищо общо със сдружението.
Дори не съм сигурна дали просто не е до клас, примерно един учител като изведе 4В клас ,после си поема 1В, без значение Шилер ли е ,Луис Карол или без езици е.

# 559
Здравейте, някакви наблюдения за ПГ и началното училище 10 СУ Младост 1?

Общи условия

Активация на акаунт