С Pampers гащички вече няма да се страхувате от протичане

• 8 577
  • 183
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се ,че е важно!
Случвало ми се с бебето да протича памперс докато спи в количката навън.Много неприятна ситуация.
Винаги разчитам на Pampers гащички

# 151
  • София
Предпазният джоб в новите Pampers Pants е за задържане и защита, като задържа бъркотията вътре в гащичките. ☺

# 152
На кой не му се е случвало да потече пелената? Ето днес се събуди целия мокър около коремчето. Много неприятно. Винаги съм в търсене на перфектния нощен памперс.

# 153
  • Стара Загора
Време е за втория ни въпрос към вас:

People Baby Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?
Това е едно от най-важните неща, естествено ми се е случвало да протича памперса и то винаги в най-неподходящият момент. Обикновено се случва навън, когато се е разместил памперса.

# 154
Много е важно пелените да не пропускат! Случвало се е в някои ситуации при невъзможност да се смени навреме и определено е много некомфортно и за бебето, и за майката (всичко за пране 😁).

# 155
Случвало се е през нощта, а смяната на дрехи и спално бельо разбужда бебето.

# 156
  • София
Важно е, за да се чувства добре детето, особено докато спи. Случва се да пропуснат, когато памперсът се препълни.

# 157
Важно е , за да има комфорт и сигурност и за бебето, и за майката да няма допълнителни грижи и притеснения. в интерес на истината , не съм имала случаи на сериозни пропускания/мокрения/цапане на дрехи и постелки.

# 158
Разбира се, това е много важно. Случвало се е, в много редки случаи, когато е имало голяма "изненада".

# 159
  • Монтана
Трябва да е чисто,нахранено и обичано Heart

# 160
За да е спокойно бебето, то трябва да е сухо. Затова е важно пелените никога да не протичат.
Пропускане ми се е случвало да има след нощния сън, т.е. когато памперса не е сменян дълго време.

# 161
Случвало се е, най-неприятно е било когато пропуснат по време на сън по средата на нощта и трябва да събудиш и да преобличаш едно сърдито и сънливо човече.

# 162
Pampers Pants са с джоб за задържане и защита. Той предпазва от пропускане на пелената.

# 163
Много се страхувам от протичащи пелени, особено нощно време. Дъщеря ми обикновено се буди, когато се измокри, но мен все ме е страх да не би да настине.

# 164
Защо е важно за вас бебето ви да е с пелени, които никога не протичат? Случвало ли ви се е да има пропускане и в каква ситуация?
Защото няма да му бъде комфортно на бебето, ако пелените протичат. Много е неприятно, случвало ми се е през ноща, когато детето спи и трябва да го събудиш, за да го смениш, не мен ми се спи, а то се сърди и плаче

Общи условия

Активация на акаунт