В момента чета ... 84

• 47 039
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Имам я на английски, ако ви върши работа, ще пратя линк Simple Smile
Благодаря, но на български ми трябва.

# 166
  • Plovdiv
Аз завърших "The Christmas Party" и за пореден път се изненадах как може някои книги на Карън Суон толкова да ми хареса, а други толкова да ме разочароват. Тази определено е от разочароващите. До края се надявах да се случи нещо голямо и изненадващо, е не се случи. Още една развръзка чаках и там греда.

Малко почивка от Коледни и Суон книги си давам. Продължавам с " Не толкова кратка история на самолета" на Захари Карабашлиев. С ръка на сърцето мога да кажа, че това е любимият ми български автор. Това е последната негова книга, която не бях чела. Като цяло обичам разкази и за сега книгатая върви доста добре. Исками се да имам повече време за четене, но уви. Докато се прибера от работа, оправя децата, къщата, сготвя и то времето е минало. Сядам с книга на дивана и да не казвам колко често заспивам с нея. Вие как успявате да четете толкова много?

# 167
Търся за приятелка "Трябва да поговорим за Кевин" от Лайънел Шрайвър в електронен вариант, някой ако я има моля да ми пише.

п.с. Питах в темата за Ел. Книги но никой не ми писа.

Какво ви трябва на Ел Кенеди и в ел . формат ли ?

# 168
Търся за приятелка "Трябва да поговорим за Кевин" от Лайънел Шрайвър в електронен вариант, някой ако я има моля да ми пише.

На телефона ще го чете но незнам с каква програма. Една съфорумка ми писа довечера ще ми изпрати на пощата дано стане,ако не да пробваме вашата.

# 169

На телефона ще го чете но незнам с каква програма. Една съфорумка ми писа довечера ще ми изпрати на пощата дано стане,ако не да пробваме вашата.

И аз чета на телефона програмата се казва ReadEra отваря всички формати . Много ми е удобна. Имам книги на Кенеди за това питам ако не става ще пратя . Няма проблеми. Имате едно лично съобщение.

# 170
Последно прочетох "Стените около нас" на Нова Рен Сума. Хареса ми много. Сега завършвам "Долината на куклите" на Джаклин Сюзън. Много силно ми въздейства. Препоръчвам ги и двете.
После започвам "Момичетата от мочурището" на Кели Мъстиан. "Където пеят раците" е една от най- стойностите книги, които прочетох през изминалата година. Надявам, че и тази ще ми хареса.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:21 от Forest rain

# 171
Малко ми остана до края на “Хари Потър и затворникът от Азкабан” , обаче нямам вече търпение да я дочета довечера, макар че знам историята (нали първо прочетох сюжета, описан в статия в уикипедия). Децата също стигнаха до третата книга, за тях чета първо от началото на книгата.
Когато беше хит поредицата бях във възраст да не ми е интересна, а сега покрай желанието на децата съвсем се заплеснах по нея…
Тъй като пак се спомена “Времеубежище” - много бавно ми вървеше тази книга, заради настроението, което носи, а иначе книгата има своите достойнства.
Вероятно затова сега искам просто да чета нещо за развлечение.

# 172
От магическия свят на "Маливерно" се прехвърлих в "Къщата на клоуните" Галин Никифоров,тук също се описва един чудат свят,поне в началото,много сладкодумно разказан.Стилът ми напомня на някои автори,но ще поизчакам още,за да се уверя.
Иначе с една друга негова книга "Лятото на неудачниците" ударих греда,еми не ми се чете за детството на група деца през комунизма,носталигия не изпитвам:) и смело я зарязах.

# 173

И аз чета на телефона програмата се казва ReadEra отваря всички формати . Много ми е удобна. Имам книги на Кенеди за това питам ако не става ще пратя . Няма проблеми. Имате едно лично съобщение.

Дамата пита за конкретна книга, а именно “Трябва да поговорим за Кевин”, която не е на Ел Кенеди. Може би всички, които писахте, се подведохте по послеписа, в който казва, че е писала в темата за Електронни книги. Не за Ел Кенеди.

# 174
Да явно някакво недоразумение се получи. 🤷‍♀️

Продължавам да я търся!

# 175
И аз се интересувам от книгата "Трябва да поговорим за Кевин". Преди време започнах да гледам филма, но не ме грабна и бързо го спрях. Онзи ден в библиотеката ми попадна точно тази книга, но след като прочетох анотацията, се отказах да я взема. Ще се радвам, ако някой я е чел, да сподели мнение.

# 176
И аз се интересувам от книгата "Трябва да поговорим за Кевин". Преди време започнах да гледам филма, но не ме грабна и бързо го спрях. Онзи ден в библиотеката ми попадна точно тази книга, но след като прочетох анотацията, се отказах да я взема. Ще се радвам, ако някой я е чел, да сподели мнение.

Преди 3-4 г.ми беше доста интересна. Стойностна за мен.

# 177
  • София
Аз също я бях оценила високо.
Шокираща история. Още повече сега, след случилата се трагедия в Белград...

Ето и мнението ми:

'' Трудно ми е да пиша за тази книга и за всички чувства и мисли, които предизвика у мен.
Смазваща история. Една книга, в която всички герои са жертви.
Мислех да не ѝ поставям оценка, но ще ѝ дам 5*, защото е наистина потресаваща и рядко съм чела подобна книга. "

# 178
  • София
В последно време масово харесваните тук в темата книги хич не ми допадат. Кевин го влача от година и не мога да се насиля да дочета. Не ме трогва, не ми харесва, не ме вълнува. "Малинверно" изоставих и не изпитвам угризения. Прочетох с кеф две на Крис Картър от поредицата за Робърт Хънтър и сега съм на "Треската" На Алма Катсу. Като че ли й се наситих на нея. Стува ми се, че доста се повтарят нещата при Алма Катсу. Все едно има един план, който е приложила при "Глад", сработил е и сега не спира да повтаря.

# 179
Ооо съжалявам. Просто исках да помогна. Извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт