В момента чета ... 84

• 47 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Започнах "Хотел Ирис" на Йоко Огава - една от намалените книги на Колибри, които си купих преди време. Още нямам впечатления. Съвсем в началото съм.

# 421
Започнах "Хотел Ирис" на Йоко Огава - една от намалените книги на Колибри, които си купих преди време. Още нямам впечатления. Съвсем в началото съм.
Специфичен стил. Чела съм всичко на авторката, има по-добри книги, според мен.

# 422
Чета "Тайното познание" на Глен Клайър, много увлекателен и интересен трилър ,за тези които се интересуват от въпроси като-има ли живот след смъртта, съществува ли наистина Рай и Ад и какво става с душите преминали в отвъдното.
Преди нея прочетох "Другата" на Васил Панайотов, наглед книга за обикновените човешки взаимоотношения в един любовен триъгълник, но ме впечатлиха особено много разсъжденията на автора по много наболели въпроси в сем.живот. А най-вече бях много изненадана от края на книгата, неочакван и многозначителен.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 14:35 от Lioness77

# 423
Препоръчвам " Девет живота", много приятно криминале.Прилича на стила на А.Кристи.Започвам " Камериерката", дано ми хареса и тя.

# 424
Чета "Мрежата на Алис" на Кейт Куин. Малко ми е бавна, главите са ми дълги, а обичам къси Grinning Мисля обаче, че съвсем скоро ще се заплете работата и ще стане интересна. Другите книги на Кейт Куин досега винаги са ми харесвали.

# 425
Започнах Олив Китридж отново.
След като инкасирах загуба (не мога да реша дали по-голяма, защото си купих книгата или защото я четох мазохистично) с Танцуващата с вода, от която добутах до 260 страници и я зарязах.
Люцерна, камшици, господари, зайчарници, подземия, задължени, мизерни бели и какви ли още не тъмни, черни въжделения.

Та реших, че Олив може да ме спаси от тази тиня.
И да, ето 50 страници… Харвард, спортна кола, Ню Йорк, ново яке, еркерен прозорец, четка за зъби… на правилното място съм. Друго си е в цивилизования свят.

# 426
  • София
Прочетох "Били Съмърс", хареса ми без да е уау. Няма свърхестествени елементи, няма ужасии, типичен криминален роман. Казвам го за тези, които не посягат към Кинг заради типично "кинговото".
Сложих му 4*.

След Били почнах "Дом за нежелани момичета ". Така да не ми потръгна тази книга, така да не ме увлече...зарязах я.

Сега ще видя с какво ще продължа. Взела съм си "Малинверно" от библиотеката, но може и друго да подхвана Simple Smile

Аня, разочаровах се от "Танцуващата с вода" и я махнах от списъка си с желани.

# 427
"Момичетата от мочурището" не ми хареса. Липсваше ми дълбочина. Не знам как може да бъде сравнявана с "Където пеят раците". Дори и на корицата пише: "За всички, които обичат Кая и "Където пеят раците"".
Сега съм взела пет книги: "Ловен сезон", "Перфектната майка", "Черна светлина", "Смола" и "Стаята на чудесата". С последната май сгреших, но ще видя, когато започна да я чета. В момента съм на "Ловен сезон". Доста бързо и леко върви, но аз съм още в началото.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
Аз в момента съм започнала четири едновременно и ни една не ми харесва така, че да прочета всичко до край. В някаква книжна криза съм явно. Sad

# 429
Започнах книгата на Принц Хари и за сега задържа вниманието.Снощи даже четах на глас на Дреболяка😁🤷‍♀️

# 430
  • София
Започнах "Blindsighted", първата от серията за Грант каунти на Карин Слотър. Очертава се хубава като тези за Уил Трент. Жалко, че не е издадена на български и че не превеждат всичките й книги.

# 431

След Били почнах "Дом за нежелани момичета ". Така да не ми потръгна тази книга, така да не ме увлече...зарязах я.

Ех, а толкова много исках да я взема от панаира... Ще я видя пак и ще си помисля значи за нея. Имах доста високи очаквания...

# 432
  • София
Sparks, опасявам се, че само корицата ѝ е притегателна, но все пак я погледни, само на теб да ти допадне Simple Smile

# 433
Ее, Миж, жалко за гредата с нежеланите момичета. Аз много я харесах въпреки предвидимата история.

Аз започнах "Стълба към небето" , но поради липса на време не съм прочела много. И все пак, от малкото прочетено, се чувствам в свои води. Много мой е "почеркът" на Джон Бойн. Simple Smile

# 434
А аз чета "Уроци по химия" и ми е много приятно. Simple Smile Имах нужда от такова четиво след няколкото криминалета.

Общи условия

Активация на акаунт