В момента чета ... 84

• 47 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Plovdiv
"Гняв" я четох много отдавна и имам някакви бегли спомени, че ми хареса доста. Трябва пак да я прегледам

# 451
- Какво мислиш за Олив Китридж?
- За Олив ли? О, лично аз винаги съм я харесвала. Не е за всеки вкус, но на мен ми допада.

Цитатът е от Олив Китридж отново и не се сещам за по-точно описание на книгата от тези думи. Не с удоволствие, а с приковаващо внимание четох това заглавие. Вглъбих се толкова много в текста, пълен с тъга и доброта.
Странници, които няма как да не развълнуват с човешките си преживявания и историите си, толкова незабравими и така умело описани от Елизабет Страут.

Въздейства ми като магия. Много е особено чувството да се  усамотиш с тази книга, поне за мен. Като терапия е. Намирам себе си в Олив. Трогва ме, плаши ме, смирява ме.
Сега спокойно мога да не чета нищо две седмици.

# 452
  • София
Аня, колко истинско си го написала!
По същия начин се чувствам и аз по отношение на Олив Heart
Радвам се, че ми предстои скоро Heart

Иначе започнах "Виолета" (Исабел Алиенде). Въпреки ужасната си корица, ме грабна!

# 453
  • София
Coco и на мен много ми хареса Харем. Очаквах друг тип книга и ме изненада много приятно.

# 454
Приключих Приказка на Стивън Кинг. Чете се леко, интересна е и те кара да прелистиш и следващата страница. Но въпреки това, след края, съм със смесени чувства.
Сега си поръчах Червената вдовица и Дълбините на Алма Катсу. Миналата година четох Глад и ми допадна начина й на писане.

# 455
  • Mostly in my mind
Аня, колко истинско си го написала!
По същия начин се чувствам и аз по отношение на Олив Heart
Радвам се, че ми предстои скоро Heart

Иначе започнах "Виолета" (Исабел Алиенде). Въпреки ужасната си корица, ме грабна!
Надявам се да ти хареса, Миж. На мен пък и корица ми допада. Simple Smile
Аз точа "Нож в раната". До 90тата стр съм. Да си призная засега доста тегаво ми върви.

# 456
А на автора да му стискаме палци и чакаме утре новини за Букър наградата.
Току-що прочетох, че "Времеубежище" взима наградата, с което Георги Господинов става първият български писател, отличен с "Букър". Да му е честита! Много се радвам и му пожелавам още творчески успехи!

# 457
Честит 24-ти май! Balloon
Страхотна новина! Точно в навечерието на най-хубавия български празник!
Много се радвам за Георги Господинов!

# 458
Честит празник, момичета! Толкова ме развълнува новината за Георги Господинов. Ще се чете “Времеубежище”, макар че “Физика на тъгата” не беше моето.

# 459
Гордея се с Георги Господинов, наистна е чест.
Освен писател, е и изключителен джентълмен и човек.
Страхотна новина за 24 май! Честит празник, любима форумна компания!

# 460
  • Галифрей
Честит празник на всички!! 😘📖 Един от любимите ми празници 24 май.
И аз се радвам за Георги Господинов, голям е 👏🏻❤

# 461
Честит да е Георги Господинов!Респект!
Направо настръхнах! Честит празник 24 май,съфорумци!Това май тук ни е общия празник!
А аз да се оплача-вчера кучето ми изяде “Лисицата”,за първи път прави такива пакости,явно й е писнало от хвалбите за автора и ми се е ядосала😂.

# 462
Calabria, съгласна съм с кучето! По мое мнение точно тази лисица това заслужава… 🤭

# 463
  • София
Първото нещо, което прочетох тази сутрин е новината за Георги Господинов и веднага влизам тук, но вие сте много бързи. Simple Smile Много се развълнувах... Чудесна новина, чудесно признание за Господинов! Не съм чела все още нищо от него, но в най-скоро време ще се поправя.
Честит празник на всички в любимата ми форумна група! Тази награда идва много символично точно за празника!

Гняв съм чела мнооооого отдавна, вероятно миналия век, преди Стивън Кинг да ми омръзне, запомнила съм, че ми беше харесала.
Сега чета 'Уроци по химия', за момента ми допада.

# 464
Може ли да попитам за отзиви за това заглавие:
Жените в замъка

За Уроци по химия също се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт