Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Именно... Иначе на нас младежа с камиона ни предложи помощ с дивана... Но си беше негова инициатива, не им е практика.

# 151
За щастие това ще ми е по-едрата покупка от там, нямаме нужда от други мебели, а за тези, както стана ясно, ще си осигурим превоза. Другите неща, които ще купя, са дреболии за дома и превозът не е проблем. Благодаря още веднъж за всички коментари и помощ. Приятен ден, дами!

# 152
  • София
Споко де, на всички ни стана ясно, а разговора мисля просто мина на общо ниво за икеа и доставките, не за вашия конкретен случай.

# 153
Аз поръчвам доставката до апартамента. Плащам си, регламентирано е. Не се молиш да ти го качат, не даваш пари на ръка.
Коментарите са излишни - пише го на сайта, цените са ясни, правиш си сметката.

# 154
  • София
Това е ценна информация, по принцип освен дивана, всичко сме си пренасяли сами, та не съм ровила, но може да ми е полезно в бедеще, така че благодаря.

# 155
Божее, добре, разбрах, бедна скръндза съм. Нали благодарих, не е нужно сега да ме линчувате, защото попитах и цената не ми харесва. Научих защо е такава, как се изчислява и че нямам право да имам мнение, щом нямам намерение да съм съгласна с нея. Много бяхте любезни и ми помогнахте.

# 156
  • София
Ама кой те линчува не мога да разбера, каквото такова, такива удловия ние или ги приемаме или си намираме друг начин... И това важи за всички ни. Да, солено е, понякога обаче е изгодно или равно на алтернативите, както беше при нас.
Нямат безплатна доставка, което за мен е донякъде разбираемо, защото с цените и обемите им реално вс почти би спаднало към тази категория🤷‍♀️

# 157
Споко бе, аз съм по-голяма скръндза от теб...Stuck Out Tongue Winking Eye
Като поръчвах малма скрин, до входна врата, нямаме асансьор, а мъжо и носачите леко се забавиха, та се справях сама с качването без асансьор, обаче цял  пакет не съм носила, не можах да го вдигна, а ги отварях долу и си ги качвах по две дъски...Grinning
Та от там знам че малмът е тежък.

Иначе легло и гардероб май дебнах безплатна доставка да има за моята зона 3.

# 158
Не си бедна скръндза, аз те подкрепям напълно в учудването ти от цените за доставка. Икеа също имат нужда от обратна връзка с клиентите си, за тях също е полезно това, което си пишем тук. 75 лв. е скъпо за такава доставка и е напълно вярно, че повечето магазини намаляват цената на доставката или тя става безплатна с покачването на цената на закупеното. Винаги ще се намери някой да каже 'Като не ти харесва, ходи другаде', но ако нещо ще се променя към по-хубаво, то промяната идва заради недоволните 😉 Особено в частния сектор.

# 159
  • София
Ами ако никой не им ползва доставките заради цените, то си е напълно достатъчна обратна връзка, тих бойкот
😂 😂 😂 А иначе силно се съмнявам, че от икеа са седнали да ни четат темата.

# 160
Като направиш поръчка, накрая има анкета. Споделих им впечатленията си, защото искат да знаят какви са, та все нещо от мненията ни стига до тях. Дали ще му обърнат внимание, не знам.

# 161
О, баш икея хич не се интересуват от обратни връзки.  Такива са ми впечатленията на мен, а и не само на мен....

# 162
От доста време дебна това огледало да дойде в наличност, но така и го няма. https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-mirrors/frack-ogledalo/38006200
В немската икеа, видях, че е налично и го мушнах в кошницата, доставката излезна 55 евро за Германия и се отказах много ясно, та не се дивете навсякъде е така.

# 163
Точно в немската не е възможно да се купи с доставка.
Скрит текст:

# 164
Какво пише ?

Общи условия

Активация на акаунт