Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 187
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мислех, че се бях определила за диван Екторп, но днес отидохме до Икея и повече ми допадна триместния Vimle.
По-удобен ми се стори.
Моля за мнения за него?

Ще се осмеля да повторя питането си за мнения относно Vimle диваните...
Благодаря предварително Simple Smile

# 226
  • Burgas
Happy Mijjj,ако никой тук не сподели мнение,може да видите отзивите в чуждестранните сайтове на Икеа-аз често проверявам английския за мнения,едва ли качеството на продуктите е толкова различно,спрямо тези които се продават в БГ.
https://www.ikea.com/gb/en/p/vimle-3-seat-sofa-with-chaise-longu … m-grey-s99399114/

# 227
  • София
ние си купихме триместен вимле с лежанка, обаче още не сме го въвели в употреба.
но доста време ходихме да седим и лежим на него в магазина, доста удобен ни се стори.
има едни допълнителни облегалки за глава, с тях е съвсем различно.

# 228
  • София
Vimle отдавна го харесам в магазин и на функционалност и на удобство. Колкото пъти ходим и седнем на нещо и кажа... Много ми харесва, все се оказва vimle като погледна етикета.... И накрая като тръгнахме да купуваме диван си взехме kivik... 🤷‍♀️ 😂 Щото мм се влюби, а аз съм отстъпчива. И сега си имам един наистина чудно удобен диван, но си нямам ни ракла, ни разтегаем диван, а исках тези неща... Та за съжаление не мога да споделя опит с лично ползване.

# 229
  • ENGLAND
Ние имаме Vimle двуместен с лежанка, удобен ми е, но аз си имам царското кресло, та мъжа ми е основно на дивана, много му харесва. А на мен най-вече ми харесва раклата под лежанката, толкова неща побра.

# 230
Ние имаме Vimle двуместен с лежанка, удобен ми е, но аз си имам царското кресло, та мъжа ми е основно на дивана, много му харесва. А на мен най-вече ми харесва раклата под лежанката, толкова неща побра.
А отдолу може ли да мине робот? Или да се сложат по-високи крака?

# 231
  • София
Не може да мине робот, доста е малко разстоянието между пода и дивана..
Евентуално крачета биха решили проблема.

# 232
  • Пловдив
Angel dust, и при нас така се получи - аз исках Vimle, но половинката избра Soderhamn. Нито се разтяга, нито ракла има, но поне отдолу може да минава робот.

# 233
  • София
Вкъщи съм с Вимле, тройка, двойка, ъглов модул и табуретка. На повечето от модулите имам и подглавниците, сив цвят е всичко. Няма нищо разтегателно. Наредил съм го на ъгъл, едниствено още съжалявам донякъде, че не взех лежанката, но пък дългата страна стига да се излегне човек, и да има 3 седящи до него, макар и до краката му. Вече е на 5 години, проблеми няма. В оригиналната версия робот определено НЕ може да мине под него, за почистване го местим, но си е мъка, предвид голямата комбинация.

# 234
  • София
Аз това съм си харесала за почистване под дивани/легла, но още не съм стигнала да си купя едно и да пробвам...

# 235
Що не ползваш направо една прахобърсачка, имам от юск с телескопична дръжка за 3 лева..същата работа ще върши си мисля ...
https://jysk.bg/dompotrebi/stoki-za-doma/pochistvaschi-produkti/ … a-brian-o10xv35sm

Дръжката си разгъва и става достат.длъжка..Simple Smile)

# 236
  • София
Може, то същото, само че самият прахосъбирач е дълъг и тънък.... 🤷‍♀️ Все си мисля, че може да стане с по-малко или без навеждане с това...

# 237
Този тип мопове влизат под най-ниските мебели и събират всичко. Конкретно този не съм ползвала, имам друг, но показвам типа, който имам предвид
https://www.masterhaus.bg/bg/product/220228-teleskopichen-magnit … syk-york-magnetic
https://levon.bg/image/cache/catalog/Products/By%20categories/Ho … ka-2-550x550h.jpg

# 238
Може, то същото, само че самият прахосъбирач е дълъг и тънък.... 🤷‍♀️ Все си мисля, че може да стане с по-малко или без навеждане с това...

Щом смяташ че без лягане може, сподели като купиш ...Hands V

# 239
  • 1st floor
Харесах си гардероб Pax, само още се чудя за вратите. И за рафтчетата - дали няма да ми излезнат по-евтини, ако ми ги отрежат в Практикер.
Въпросът ми е, ако виждам наличност на елементите на гардероба в магазина на Околовръстното, дали мога да запаля колата и да ида да си го натоваря? Или е по-добре да пусна поръчка онлайн с взимане от магазина? Лятото миналата година отказаха да ми дадат едно легло. Бях на място в магазина, налично беше, но нямало кой да го свали. Това инцидетно ли е било или по принцип е така?

Общи условия

Активация на акаунт