Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 219
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Прозрачна е.

# 301
Хайде, връщам се пак са кажа, че днес отидохме и поръчахме всичко. Малко шизофренично се получи, но в крайна сметка претеглихме нещата, че за тази цена си струва покупката. Служителката отново беше с унила физиономия. Доста неприятно, забелязвам, че почти всички са на средна възраст с нежелание за работа. Някак не ми се връзва политиката на тази верига да толерира такова отношение към клиента. Един път не се усмихна тази жена, нито вчерашната. Само една имаше предния път на гардеробите, която беше много жива. Заплатите ли са им малки...

# 302
Юркат ги.

# 303
  • 1st floor
Много тъпо успях да ги снимам в коридора. Тесничък е. Simple Smile

В момента са затворени вратите към стаите, иначе влиза светлина и става супер светло.

# 304
Честито. Доста е мястото за съхранение според мен. Ние бяхме с плъзгане в ниша  от дълбоките корпуси 150/236 см. Ако имах и едно плитко, ехееее.... В едната 75-цата метални стелажи за обувки и нагоре 2 с дървени за кутиите. Много се събира. Чудесен гардероб!

# 305
  • In transit
Непокорна, супер е станало. Честито.

# 306
  • Burgas
Супер е гардероба -мнооого добра дължина имате,огледалните врати стоят много фино.Със здраве си го ползвайте!

# 307
  • 1st floor
Благодаря! Чакам рафтове във вторник и ще видя какво ще събере.

# 308
Забравих да кажа, транспорта ще ни излезе 105лв, доста скъпо ми се видя, но ММ не му се занимаваше и реши да си ги плати.

# 309
  • In transit
Забравих да кажа, транспорта ще ни излезе 105лв, доста скъпо ми се видя, но ММ не му се занимаваше и реши да си ги плати.
Ако си ги бяхте прибрали сами, нямаше да плащате доставка. Нали от магазина ги поръчахте? Не онлайн?

# 310
Ако си ги бяхте прибрали сами, нямаше да плащате доставка. Нали от магазина ги поръчахте? Не онлайн?
Да от магазина, но са много дълги някои части и не влизат в колата. Всъщност можеше, но не се сетихме дългите да оставим. Те обединяваха поръчки, незнам кво, нищо не обясняват като хората. Както и да е, свърши то. Честно казано новак съм в покупките от ИКЕА, само една детска масичка имаме поръчана он-лайн. 😁

# 311
Станало е чудесно! Браво!

Преценете добре през какво разстояние ще слагате рафтовете, за да ви се побират кутиите с обувките на Animal Bug Simple Smile

Направо ви завидях за огледалата в коридора! Flowers Sunflower

# 312
  • In transit
Фрейда, да, имат дълги части, но са добре опаковани и всичко се събира в кола, освен, ако не сте с някоя малка кола. Ние сме с комби и всичко сме си пренесли сами, вкл. гардеробите ПАКС, които са 235см. Май само единия матрак ни го носиха, но той беше в разгънат вид и тежеше ужасно.
Нищо, за друг път вече ще знаеш. Simple Smile

# 313
  • 1st floor
Станало е чудесно! Браво!

Преценете добре през какво разстояние ще слагате рафтовете, за да ви се побират кутиите с обувките на Animal Bug Simple Smile

Направо ви завидях за огледалата в коридора! Flowers Sunflower
Мисля да махна кутиите. Сега част от обувките ни са без, други с кутии. Много досадно е да отварям една по една и да търся. И така част от обувките даже не се носят, докато им е сезон. А и мисля, че ще се съберат повече. Хора, наистина имаме ужасно много обувки...С половинЪт сме планинари и освен обичайните джапанки, сандали, маратонки, ботуши и официални обувки, имаме и летни за планина, летни, но с гортекс, есенно-зимни ниски и високи, зимни за сняг, зимни за лед, котки с малки шипчета за ниската планина, котки с големи шипове за високата планина...ужас е! Smiling Imp. Смятах рафтовете да са на гъсто. Може би утре ще са готови и ще видя какво ще се събере. Не вярвам само в 75-цата да влязат. Може би ще сложа и на най-горните рафтове в дълбоките гардероби обувките, на които не им е сезон.
И да се посмеете малко . Гледам за десет дни едно куче у нас, собствениците му са на море. Вчера ММ точно прикрепи гардеробите за стената и четириногото взе, че изкара решетката на сифона (така ли се казва това, което се оттича водата долу на пода?), затъркаля я по пода на коридора и я вкара под някой от гардеробите. Laughing ММ не е видял точно къде е влязла, само е чул и пробва с един дълъг нож да я извади, но греда. Сега ще търся къде се продават нови такива решетки, че стоим с дупка в пода.  Laughing

# 314
Сега забелязах, че Стара Загора е с мобилен хъб редом до Велико Търново. Дали няма и тука да открият Икеа, чува ли се нещо? Някой поръчвал ли е чрез мобилен хъб, в точен ден и час трябва да си на камиона ли, как става получаването на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт