Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Чудесно е, че си доволна от покупката.  Ще може ли да снимаш как са огледалните врати на живо, ако е удобно естествено?

# 286
  • 1st floor
Чудесно е, че си доволна от покупката.  Ще може ли да снимаш как са огледалните врати на живо, ако е удобно естествено?
Да, разбира се. Само да монтират днес всичко и ще снимам крайния резултат.

# 287
Аз много харесвам бяло за коридор. Simple Smile

# 288
  • In transit
И у нас сме с бял гардероб в коридора. Много добре стои. Само, че нашия е PLATSA. Сега ме е яд, че не сложих по-голям или повече шкафове...винаги има с какво да ги напълня, ама мм тогава каза, че не трябвало да се затваря много коридора. Sad

# 289
  • 1st floor
Аз с последен въпрос за Pax Smile - отзад на гърба на гардероба се монтира една черна малка част, която никога не съм виждала - нещо като кръгче с продължение триъгълник. За какво служи това?

# 290
  • софия
Да не е планка за закрепване към стената?

# 291
  • Burgas
Това не е ли приспособлението, с което се забиват пироните на гръбчето...

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 10:54 от borka01

# 292
И аз мисля че е това.
Но инструкциите са така нагледни, че съм сигурна че Непокорна би го видяла там, има го на цели 2 страници.

# 293
Здравейте,
имам един въпрос за хората, които са по-запознати с асортимента на ИКЕА. Има ли вратички за долната част на библиотеки Били? Искам да затворя само долната част (2 или 3 рафта), но в сайта им намирам само цели врати.

Благодаря.

# 294
# 295
  • 1st floor
И аз мисля че е това.
Но инструкциите са така нагледни, че съм сигурна че Непокорна би го видяла там, има го на цели 2 страници.

Изхвърлиха ги монтажистите! Satisfied А черното остана на масата в хола. Сега ще видя на сайта..

# 296
НеПоКоРнА, със здраве да си ги ползвате! Така ме разсмя със стоножките, които живеят у вас! Simple Smile))

# 297
Горната половина на тази врата с прозрачно стъкло ли е или бяло. https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/bookcases-shelvin … -s-panel/50275558

# 298
В ревюто пише, че долу е плътна, а горе прозрачна. И на снимката така се вижда.

# 299
По арт.номер в youtube може да потърсиш клип.

Общи условия

Активация на акаунт