Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Трудна работа с намаленията.

Единични модули мнооогоооо рядко намалят.

БД са пускали за над 500 лв да речем...

И то това са им "намаленията"..

В чуждите икеи освен да видиш...
Поръчката е около 5 бона, ама не ми се дават толкова пари, затова се чудя има ли смисъл да чакам да ги пуснат на промо или няма да се случи.
А за карти за отстъпка не съм чувала, ама викам да питам за всеки случай.
То от чужбинска ИКЕА кой ще ми достави 400 кила пратки?

# 256
Най-много да пуснат 10% при следващо пазаруване като ваучер. Да купите за 4600 лв и с ваучера да докупите неща за 460 лв. Друго не са пускали от мнооого отдавна, което да лови Беста.

# 257
А, и някакво разсрочено плащане пускаха..

# 258
  • Бургас
А, и някакво разсрочено плащане пускаха..
И това пак е оферта, но сега не видях такова нещо

# 259
  • 1st floor
Аз пак на тема гардероби PAX.  Чудя се между четири врати на панти с огледала или две плъзгащи се огледални. https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/sliding-doo … ZmfiBOC7YB45noKak
За голям размер рамка за гардероб са - 100/58/236 - два броя. Това огледало сигурно тежи. Дали след време ще се изкривят вратите? Достатъчно надеждна ли е рамката за врата, плъзгащите се механизми? Също и от дълбочината на гардероба съм притеснена. Доколкото видях, няма разлика при давата типа врати. Така ли е? На снимки ми се струва ,че тези с плъзгане ще дойдат по-надпред от стандартните с панти, а мястото за минаване в коридора не искам повече да го стенявам. Към вратите от линка някакъв механизъм трябва ли да се добавя или е  включен. Има някакво описание, но не го разабирам. Flushed

# 260
Имам и с панти и с огледала 150 на 236 см. Идеален е,няма провисване. Всичко е тип топ.

# 261
По напред са плъзгащите. 66 е пълната дълбочина с тях
Не провисват, имам такива комбинация една стъклена непрозрачна+една огледална

# 262
За коридор май с плъзгащи е по-добре? Иначе да крачиш врати... не знам де..

# 263
  • Пловдив
Моят е с плъзгащи, с механизъм за плавно затваряне. Вече 2 години се ползва активно и няма проблем.
Дълбочината е такава по стандарт. Дреха на закачалка + аванс, иначе трябва да буташ по диагонал, за да се затваря.

# 264
Не знам за огледалните, но за другите плъзгащи се врати на голям гардероб PAX проблеми с провисването няма.
Единственото приключение беше монтирането. Що клипчета в ЮТуб изгледахме, докато успеем.

# 265
Да, има един трики момент с окачването, ние ходихме на място поне два пъти да гледаме как са ги направили😂😂

# 266
  • 1st floor
По напред са плъзгащите. 66 е пълната дълбочина с тях
Оф, три пъти гледах и пак съм недогледала. Видях ги с еднаква дълбочина и чак се зачудих как е възможно. Значи отпадат плъзгащите се врати. Обикновени ще са. Само да реша огледални или не.
Тета този гардероб почти няма да се отваря. Повече ме притеснява мястото, което остава пред него.

# 267
С плитката рамка не става ли тогава, или държите на нормален лост за дрехи да има?

# 268
  • 1st floor
Плитката я гледах. Много ми е плитка. Няма угодия.  На рамка за гардероб 100см широка, гърбът фазер ли е? Няколко парчета ли са или едно? Почвам да се чудя дали ще влезе всичко в колата. Дължината я има, широчината не знам. А за доставка у нас - сложна работа. Никога ни няма.

# 269
Не е цяла. Две части са сгънати и после се разпъват за да стане 1 м

Общи условия

Активация на акаунт