Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
В точен ден и час, да.

# 316
Здравейте,
Днес бяхме до магазина, но част от нещата ги нямат там, а само онлайн.
Ако направя поръчка онлайн и си я взема от магазина, оскъпява ли се с нещо поръчката?
Благодаря

# 317
Здравейте,
Ако направя поръчка онлайн и си я взема от магазина, оскъпява ли се с нещо поръчката?
Благодаря
Не, не се. Безплатно е да вземеш от магазин.

# 318
Здравейте,
Благодаря

https://www.ikea.bg/customer-support/siteservices/click-and-collect/

.1. Потребителят може да избере и доставка/получаване на Стоките в някой от търговските обекти на Доставчика на територията на Република България. Потребителят не дължи Цена на Доставка, ако към момента на извършване на съответна Поръчка: (а) има регистриран Потребителски профил и прави Поръчката през него; и (б) е регистриран участник в програмата за лоялност IKEA FAMILY; и (в) е свързал Потребителския си профил с профила си в IKEA FAMILY. Във всички останали случаи, Потребителят дължи Цена на Доставка в размер на 10 (десет) лева за всяка отделна Поръчка, за която е избрал доставка/получаване на Стоките в някой от търговските обекти на Доставчика на територията на Република България. Временно е възможно, поради технически причини, процес на актуализация на системите или решение на Доставчика, таксата по предходното изречение да не се прилага.

# 319
# 320
3-7г го дават.

# 321
Ясно какво го дават . Те и бюрата ги пишат за толкоз, ама са си съвсем ок и за големи.
Затуй питам, ако някой има... Щерката иска син.

# 322
https://youtu.be/0eaCtzKE0Kg

https://youtube.com/shorts/o80oM31jN_0?feature=share
И още клипчета има по които се добива представа.

# 323
  • Пловдив
Духи, имахме два такива.
Малки са.
https://www.ikea.bg/rooms/home-office/desk-chairs/swivel-chairs/ … -se-stol/99416019
Сякаш този е по-голям.

# 324
  • София
То има размери, с един метър ще добиеш представа, за мен е прекалено мъничка и тесничка седалката, на макс височина може и да стане за пораснал човек, но като цяло са дребнички, ама зависи и щерка ти на колко е и с какви габарити. Но аз за дтол за бюро обичам да ми е комфортен и по-широчък, понеже обикновено е свързано със заседяване повече от15-30мин.

# 325
https://youtube.com/shorts/o80oM31jN_0?feature=share
И още клипчета има по които се добива представа.
Бюрото е същото, ама гледам столчето е за първолак 😊
Други ще ровя.

# 326
Бюрото е същото, ама гледам столчето е за първолак 😊
Моята си е първолак и си е съвсем ок за нея. То, ако става въпрос, и аз посядам отвреме-навреме, но за тийн над 11-12 може би няма да е комфортно вече.

# 327
Скрит текст:
Благодаря! Чакам рафтове във вторник и ще видя какво ще събере.
Станало е чудесно! Браво!

Преценете добре през какво разстояние ще слагате рафтовете, за да ви се побират кутиите с обувките на Animal Bug Simple Smile

Направо ви завидях за огледалата в коридора! Flowers Sunflower
Мисля да махна кутиите. Сега част от обувките ни са без, други с кутии. Много досадно е да отварям една по една и да търся. И така част от обувките даже не се носят, докато им е сезон. А и мисля, че ще се съберат повече. Хора, наистина имаме ужасно много обувки...С половинЪт сме планинари и освен обичайните джапанки, сандали, маратонки, ботуши и официални обувки, имаме и летни за планина, летни, но с гортекс, есенно-зимни ниски и високи, зимни за сняг, зимни за лед, котки с малки шипчета за ниската планина, котки с големи шипове за високата планина...ужас е! Smiling Imp. Смятах рафтовете да са на гъсто. Може би утре ще са готови и ще видя какво ще се събере. Не вярвам само в 75-цата да влязат. Може би ще сложа и на най-горните рафтове в дълбоките гардероби обувките, на които не им е сезон.
И да се посмеете малко . Гледам за десет дни едно куче у нас, собствениците му са на море. Вчера ММ точно прикрепи гардеробите за стената и четириногото взе, че изкара решетката на сифона (така ли се казва това, което се оттича водата долу на пода?), затъркаля я по пода на коридора и я вкара под някой от гардеробите. Laughing ММ не е видял точно къде е влязла, само е чул и пробва с един дълъг нож да я извади, но греда. Сега ще търся къде се продават нови такива решетки, че стоим с дупка в пода.  Laughing
[/quote]
Има ги във всяка железария, евтини са! Тъкмо ще се подновите и там!

# 328
  • Burgas
Здравейте!Вероятно темата е обсъждана ,но не успях да открия отговор тук,а в общите условия на Икеа фемили клуб също не ми се изясни.Проблема ми е ,че като правя онлайн поръчка не ми излиза опция да обменя натрупани точки...Натрупаните точки периодично се губят,  заради това ,че не мога да ги използвам онлайн,а трябва да отида на каса,където става.Има ли някакъв минимум точки,който трябва да се натрупа,за да се обмени?

# 329
Вие колко имате....недостатъчно предполагам, за да не ви  се появи опцията в количка.
2500 е минимума, 10 лв са това.

Общи условия

Активация на акаунт