Бъбреци,пикочни пътища или гинеколкогично

• 628
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
С този Гентамицин освен пробиотици, поискай да ти изпишат противогъбично по схема, че може да гъбясаш жестоко, особено след като си пила и други АБ скоро.
И си направи после контролна МБ на влагалищен секрет, за да видиш там какво е положението.
Иначе - имала съм, но не в урината, а във влагалището, много са упорити.
Какво мога да използвам противогъбично?Ползвам пробиотици и за стомаха и глобули за влагалище,друго?

# 16
Какви глобули слагаш?
Иначе - пие се Микомакс/Дифлукан (то е едно и също) по схема.
Питай лекуващия да ти изпише.
Ако не - схемата е 1-4-7 ден от АБ, ако се пие (влива) 10 дни, още едно и на 11-тия ден.

# 17
Здравейте! Имам следният проблем - от 2 месеца имам ужасно парене, дискомфорт(не само при уриниране, а постоянен ниско долу), болки в бъбреците от време на време, но не са силни. Опитах какво ли не.. Чай от мечо грозде, червена боровинка, Уринал Акут, Златна пръчица и редица още пробиотици и тем подобни, но, уви… без резултат. Пуснах урина, имаше наличие на белтък, след това пуснах стерилна, която излезе напълно чиста.  Все отбягвах да ми изпишат антибиотик, защото кърмех и исках да продължа поне до годинката, тъй като кърма имах в изобилие, но от 4 дни забелязах, че урината ми е розова.. Изпишках се в една чаша и имаше съсиреци със нещо като слуз, а паренето, когато изкарвам тези съсиреци е ужасяващо болезнено.. Та, така или иначе се стигна до антибиотик след преглед при Уролог, бъбреците са чисти, пикочният мехур също. Изписан ми бе Азитрокс + едни хапчета за подтискане на призива за често уриниране. Днес е 4 ден откакто ги пия, още на ден 2 от приема имах подобрение, но тази вечер нещата са същите… Болка при уриниране, розова урина и съсиреци…
Моля някой от вас ако се е сблъскал със това нека даде съвет, защото вече се изморих от всичко това… Благодаря предварително, че ме изчетохте! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт