АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А добър ден Heart Eyes
Пускам си аз сутринта компютъра,влизам в темата,а от нея капе любезност и комплименти JoyЧак да ме хване още повче яд,че не съм била и няма кой да ме поФали и мен,а аз да съм толкова красива,умна и скромна hahaha Blush
Пепърче,я се намеси!Само хубави неща ли имаше,нещо критика или нещо такова(ама не към мене,ей  Twisted Evil)То наистина си е верно,че изглеждате страхотно и хората ще вземат да решат,че разхождате я братче,а сестриче,я нечие дете Mr. Green
Елиона,вие от къде си я намерихте тази учителка?
Момичета,пред мен стои една дилема-от 4 дена съм хремава и кихам.Обаче аз имам сенна хрема и се чуствам точно все едно ме е гепила алергията,ама в средата на януари сенна хрема ми звучи малко безумно,някой да има като мен newsm78?
Блу и Дани,да взема да ви препоръчам фризьор за тези коси на бебетата.Направо ви завиждам,че си имат толкова косичка,ние още сме си крайно плешиви Crazy
Блу,вие хубаво сте стояли почти до 5,ама ние в 15.30 трябваше да сме в нас,че ядем каша,за която аз се цедя и слагам и плодово пюре и е абсурд цялото това упражнение да стане навън Sad
Като за финал пък ще ви кажа,че ако видите Айла,ще паднете-не само че не й личи да е раждала близнаци,ами изобщо не й личи да е раждала,хайде сега да видим кой кого ще хвали повече Joy
Алуууууу,време е за тема!
Аз, вдъхновена от вашите разходки и предложения за нощен живот(които чакам да станат факт), формулирах следното:

АВГУСТовски майки хайманосват-бебетата май ще си сватосват Mr. Green
АВГУСТовски бебета заспали,мамите им в дискотека се събрали Twisted Evil

# 286
  • гр.София
Не знам,колко време сте стояли вчера навън,ама аз-срам не срам,ще ви кажа,че такава половиндневна разходка досега не сме имали със София. Та, Велмар,тя спа нощес като къпана и сега пак така. А и е в сравнително добро настроение,като никога.
 Ох,аз класацията мога да я продължа до безкрайност: мами с токчета и мами-хипарки;мами,кърмили на чист въздух;най-джиджана количка;най-готин млад дядо;най-неудържима мама( тя си го е написала в аватара);най-технически грамотни мами( фотографките-  bouquet) и, накрая,мами ,на които истински завидях- сбралите се около дървената маса,с биричките. Ами то,щом е на открито,винаги можем да посядваме на по биричка или кафенце. Това ли е Контесата? Щом на мама Иги й е близо,можем пак да се съберем там.

# 287
Честито на висчки месечинковци и месечинки  Heart Eyes
dianadimitrova, добре дошла при нас и от мен   bouquet

Ама хубавици бе, пу браво! Изглеждате прекрасно!   bouquet
Иначе аз само докато ви видя и ви разпознах  Laughing – това визия и ник ги вързвам чудесно  Grinning Затрудних се само с dusheto и blanc  – тях не ги бях виждала на фото  Sunglasses. Тъй че двете мамите веднага да се изтипосат с някоя снимка в албумчето ни  Peace

blanc, браво мило от твоята класация ми се разясни туй-онуй  Wink

Mama Igi, хайде да си идвате на гости в Русе и дето вика cvetyab да се съберем и тука, че и без това не сме се събирали всички на куп от бременния ни период  Joy

Еliona, ще чакаме с нетърпение материала за малката плувкиня  Heart Eyes

Ralka Balka, рождениците ги има изброени в заглавната страница на форума горе над основното меню - Помощ/ Търси/ Профил/ Календар/ Изход  Peace А също като влезеш и в календара Peace

Айде сега очаквам останалите снимки да ви гледам и тайно да завиждам за срещичката  Blush

Хехехе Бубе разби ме с това  newsm10

# 288
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!
Много ми хареса разбора на blanc! Е, и как няма, като съм в една от най-трудните категории - най-готини бъдещи свекърви Mr. Green Ама не съм съгласна с едно - тя може да влезе в поне 2 от тях - за най-слаби и за най-барнати мацки Peace, но явно и тя скромничи! И ако все пак, изглежда толкова добре без да се е погледнала в огледалото, какво ли ще стане, ако се погледне Flutter
Да и аз съм съгласна. Peace  Особено като с има в предвид,че е майка на две слънца.  Laughing
Eliona много съм любопитна за плуването - ако измислиш нещо прати ми и на мен да го гледам.
Ами Лора все пак е малко по голяма от нашите бебета, нормално е да е по любопитна и палава, но си е екстра детенцето.
dani777k ама как пропуснах значи да ти видя циците отблизо.   Joy  Много ме е яд.
Аз нагушках чуждите бебета докато моя ревльо спеше и така - готова съм и за енда принцеса.  Laughing
Хайде до писане!  Heart Eyes

# 289
Олеее сега гледам качените нови снимки..............
Ама много сте слаби всички бее   smile3514 Аз кога ще съм като вас  smile3511

dani777k ама как пропуснах значи да ти видя циците отблизо.   Joy 
Аз пък търся снимков материал с тях  Joy   
dani777k love001

# 290
Абе- май няка снимки с тях, ми да вземе Дани да ка4и Mr. Green, 4е много желаещи има Joy

# 291
Ама много сте слаби всички бее   smile3514 Аз кога ще съм като вас  smile3511
Валка и ти си в тази категория. А питаш ли ме мен - аз бях най-закръглената от цялата компания.  Sick

# 292
  • гр.София
bubche, нали се сещаш,че ако се сберем всички мами в една къща,като в Биг Брадър да поживеем заедно, друга песен ще запеем. А сега,само мъжете и майките ни знаят,дали сме скрити лимонки.
 Срам ме беше да повдигам темата,ама явно ще трябва да организираме специална среща-демонстрация, по на топличко, с едничко условие: Дани по БЮСТИЕ!

# 293
Здравейте, момичета!!!

ЧЕСТИТИ месечинки на всички днес!
dianadimitrova добре дошла при нас и от твоята адашка!   bouquet

Направо сте страхотни мацки всичките, срещата е била супер като гледам снимките! И всиииички сте в идеална форма, все едно не сте раждали, а аз за мой срам имам още да свалям Embarassed  Следващата среща няма да я пропусна и аз, а за тази се въздържах, че бях болна близките дни и се притеснявах как ще се придвижим, но следващия път ще намеря начин.
А и ще се включа в наздравицата с биричка  Laughing

Бубче идеята за темата наистина е страхотно:
АВГУСТовски майки хайманосват-бебетата май ще си сватосват
 Laughing

Хубав ден на всички вас и много целувки на бебоците! Hug

# 294
Хайде и аз да се включа с коментари за срещата! Mr. Green

blanc , значи ти затова така седеше отстрани и замислено ни наблюдавахте със София...събирала си данни за статистиката! Mr. Green Ама наистина си изкара една голяяяммо черпене с тази класация... bowuu
Та по този повод, имам идея -- след като запознахме бебоците и ги сватосахме е време  да затвърдим роднинските връзки на едно ЖЕНСКО ПАРТИ и веднага следва предложение: СЪБОТА, 20 ЯНУАРИ.

bubcheto15 и този път да не съм чула/прочела...ама, аз, таковата, нямам настроение и т.н, в крайна сметка целта е само стимулиране на лактацията. Mr. Green А за хремата аз също съм така от няколко дни и си пръскам спрей Олинт в носа и пия Колдрекс.

Eliona, чакаме кадри с малката шампионка! Hug

# 295

Хехехе Бубе разби ме с това  newsm10
[/quote]
 ХИ,ХИ,ХИ,ХИ,ХИ,ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ

# 296
Dreams, много мило злато, ама нали се виждам  newsm45
Явно с тебе не ни остава нищо друго освен да си мислим, че от пълничките лъха повече сексапил и определено има с к'во да напълним шепите на мъжете си   newsm48

# 297
  • София
Валка и ти си в тази категория. А питаш ли ме мен - аз бях най-закръглената от цялата компания.  Sick

а, не, тук ще поспорим за призовото място Mr. Green
- че е готин, готин е, ама не е кой знае колко млад, по-скоро е младолик Laughing
то май важи и за майка ми - питали я веднъж като разхождала Ивчо дали има кърма Joy hahaha

# 298
  • софия
Здравейте,муцки  Hug!
Лелееееееее,ама к'ви сте значи като мъже  hahaha,ще покажа,ама колко давате  Money Money Money?'Щото така без кеш нищо не показвааааам  smile3534....
Спинки,първия ден направих една лъжичка от кашата такава мерителна на Аптамил разтворена с преварена вода на око,докато стане кашичка.Втория ден- две лъжички каша,третия-четири,четвъртия- осем и днes или,ще дам десет или,ще дам пюренце от морков  newsm78..

Peace!

# 299
  • Някъде там...
Еййййййййййй ама мнооо сте убави бе, браво!!!

И аз като ви гледам кви сте слабички направо аз съм като ....  Embarassed, имам да свалям цели 15 кг Cry и от вчера съм почнала лунната диета -днес до 14.44ч., само на вода и чай, спрях да кърма вече, ама кантара още нъц Sad
Иначе аз си карам още на на антибиотици, днес май ми е по-добре вече, но бебчо е почнал да киха и от време на време да кашля Sick

Айде чао , че се събуди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт