Пускам си аз сутринта компютъра,влизам в темата,а от нея капе любезност и комплименти
Чак да ме хване още повче яд,че не съм била и няма кой да ме поФали и мен,а аз да съм толкова красива,умна и скромна

Пепърче,я се намеси!Само хубави неща ли имаше,нещо критика или нещо такова(ама не към мене,ей
Елиона,вие от къде си я намерихте тази учителка?
Момичета,пред мен стои една дилема-от 4 дена съм хремава и кихам.Обаче аз имам сенна хрема и се чуствам точно все едно ме е гепила алергията,ама в средата на януари сенна хрема ми звучи малко безумно,някой да има като мен
?Блу и Дани,да взема да ви препоръчам фризьор за тези коси на бебетата.Направо ви завиждам,че си имат толкова косичка,ние още сме си крайно плешиви

Блу,вие хубаво сте стояли почти до 5,ама ние в 15.30 трябваше да сме в нас,че ядем каша,за която аз се цедя и слагам и плодово пюре и е абсурд цялото това упражнение да стане навън

Като за финал пък ще ви кажа,че ако видите Айла,ще паднете-не само че не й личи да е раждала близнаци,ами изобщо не й личи да е раждала,хайде сега да видим кой кого ще хвали повече

Алуууууу,време е за тема!
Аз, вдъхновена от вашите разходки и предложения за нощен живот(които чакам да станат факт), формулирах следното:
АВГУСТовски майки хайманосват-бебетата май ще си сватосват
АВГУСТовски бебета заспали,мамите им в дискотека се събрали
) и, накрая,мами ,на които истински завидях- сбралите се около дървената маса,с биричките. Ами то,щом е на открито,винаги можем да посядваме на по биричка или кафенце. Това ли е Контесата? Щом на мама Иги й е близо,можем пак да се съберем там.
Затрудних се само с dusheto и blanc – тях не ги бях виждала на фото
. Тъй че двете мамите веднага да се изтипосат с някоя снимка в албумчето ни 

Аз кога ще съм като вас 

....
и от вчера съм почнала лунната диета -днес до 14.44ч., само на вода и чай, спрях да кърма вече, ама кантара още нъц