ДЕКЕМВРИйки в кабинети ще нахлуят, силни сърчица да чуят - ТЕМА 2 (2023)

• 35 290
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
И аз се задъхвам по стълби особено  и имам сърцебиене понякога в спокойно положение. Аз съм 175 см на 54 кг, така че сами разбирате, че не е от килограмите Grinning иначе нямам сериозна умора - като се залежа се чувствам по-зле. Като направя 15 000 крачки/ден, зареждам батериите и енергията ми е +++. Гади ми се спорадично и не много силно. Веднъж повърнах, ама по-скоро, защото от лакомия - излапах храна набързо и коремът ме заболя - не я понесе.

# 586
9та и три дни съм. Аз имам травми от предишната бременост, макар че и със сина ми беше така, спираше тръгваше от към симптоми. Та ще си мрънкам тук, белким почне пак.

Забравих, че вървим заедно хаха, нека всичко е наред с бебето и да не повръщаме, че не е хубаво така хаха

И аз съм 9 та  и 7 дни,на прегледите би трябваше да съм 10 като ходих,но се оказа,че съм 9 и 4 дни поне като каза Аг  и излезна по размери

# 587
Здравейте😊 Имали ли сте болки около пъпа, не е много силна болката, но е неприятна и ми къркори коремчето… много се притеснявам, понеже от вчера изпитвам голям стрес и не мога да се успокоя 🥹

# 588
Дуфалак/ Лактулоза MIP може ли по време на бременност? Знам, че на теория и според листовката може, но някой ползвал ли го е на практика?

# 589
  • София, България
Аз Simple Smile почти цялата предна бременност изкарах на Лактулоза сироп.

# 590
Оле и аз се задъхвам,онзи ден на работа едвам правех изречения, че се движеха и говорех пред клиенти... Направо без въздух останах.

Мен пак ме хванаха лудите... Спря ми от вчера пак гадене и болки в гърдите и се почва филма. Направо ако не направя паник атака до вторник е цяло чудо.
Ако това ще те успокои при мен също е така. Гърдите не ме болят постоянно. Питах лекаря каза ми че изобщо не е притеснително това . О гаденето и при мен ту го има , ту го няма. Днес си мислех че не ми се е гадело и хоп прибрах се и се започна имах чувството че ще повърна всеки момент. Майка ми каза че ще изкара с мен още една бременност заради моите филми. Аз пък сега съм в драмите , че ми пари като пишкам, като пия повече вода изчезва, като не пия и ми пари. Но се опитвам да не отдавам значение на всяко нещо . Лекаря ми написа едно хомеопатично с червена боровинка , защото на този етап каза че антибиотик няма да ми даде да пия .
Аз се разтоварвам много в градината. Днес си присадих няколко цветя. С баба ми ще посадим домати , като тя копае аз само засаждам и определено ми действа много добре на психиката.

# 591
#Vivi sunny, и аз имах болка около пъпа и къркорене. При мен това беше индикация да хапна нещо, дори и малко.

# 592
Оле и аз се задъхвам,онзи ден на работа едвам правех изречения, че се движеха и говорех пред клиенти... Направо без въздух останах.

Мен пак ме хванаха лудите... Спря ми от вчера пак гадене и болки в гърдите и се почва филма. Направо ако не направя паник атака до вторник е цяло чудо.
Ако това ще те успокои при мен също е така. Гърдите не ме болят постоянно. Питах лекаря каза ми че изобщо не е притеснително това . О гаденето и при мен ту го има , ту го няма. Днес си мислех че не ми се е гадело и хоп прибрах се и се започна имах чувството че ще повърна всеки момент. Майка ми каза че ще изкара с мен още една бременност заради моите филми. Аз пък сега съм в драмите , че ми пари като пишкам, като пия повече вода изчезва, като не пия и ми пари. Но се опитвам да не отдавам значение на всяко нещо . Лекаря ми написа едно хомеопатично с червена боровинка , защото на този етап каза че антибиотик няма да ми даде да пия .
Аз се разтоварвам много в градината. Днес си присадих няколко цветя. С баба ми ще посадим домати , като тя копае аз само засаждам и определено ми действа много добре на психиката.
При мен с пишкането е подобно, като съм пила достатъчно течности нямам дискомфорт, но ако не съм, ми пари и се оказа, че имам E. coli.

# 593

При мен с пишкането е подобно, като съм пила достатъчно течности нямам дискомфорт, но ако не съм, ми пари и се оказа, че имам E. coli.
Аз си правих март месец пълни изследвания всичко беше наред. Но мисля че и тогава
Така ми ставаше. С антибиотик трябва да се лекува нали ?

# 594

Аз си правих март месец пълни изследвания всичко беше наред. Но мисля че и тогава
Така ми ставаше. С антибиотик трябва да се лекува нали ?
Да, с антибиотик, но още не ми е назначен, защото гинеколожката искаше първо да изследваме и вагинален секрет, за да се лекуват заедно, ако и там се изолира нещо (там поне не излезе нищо). И сега във вторник съм на преглед, когато трябва да ми изпише антибиотик.
Тук още една дама сподели, че са й изписали АБ за Е.coli.

# 595
На мен АГ ми каза че е рано за антибиотик и не иска да ми дава още и затова и не съм си пуснала
Още урина за изследване.

# 596
  • София
Да, аз бях тази с Е-коли, даже вече приключих антибиотика 5 дена го пих. Надявам се да съм се отървала от това.
Преди да започнем опититите за бебе бяхме изчистили всичко и мн.се озадачих като ми го откриха.
Както и да е, надявам  се че няма да има проблем от него.

Аз също се задъхвам и имам сърцебиене, но явно е нормално. Почти не ми се повдига вече, но как ме болят гърдите не е истина.
Друго исках да ви питам, изпитвате ли огромна жажда, аз от самото начало съм непрестанно жадна, постоянно нося шишета с вода и сигурно изпивам над 4 литра на ден. Нормално ли е това, нощем пия също вода.

Все още не мисля за тестове, живеем ден за ден, моята лекарка ми спомена нещо, че при тях ги правят-става дума за болница Лозенец и най-вероятно там ще ги направя.

Днес беше страхотен ден и се разходихме из Южния парк, най-накрая и аз да се сгрея и порадвам на слънчицето Yellow Heart.

# 597
Аз сега се притесних да нямам бактерия.🥹

# 598
Да, аз бях тази с Е-коли, даже вече приключих антибиотика 5 дена го пих. Надявам се да съм се отървала от това.
Преди да започнем опититите за бебе бяхме изчистили всичко и мн.се озадачих като ми го откриха.
Както и да е, надявам  се че няма да има проблем от него.

Аз също се задъхвам и имам сърцебиене, но явно е нормално. Почти не ми се повдига вече, но как ме болят гърдите не е истина.
Друго исках да ви питам, изпитвате ли огромна жажда, аз от самото начало съм непрестанно жадна, постоянно нося шишета с вода и сигурно изпивам над 4 литра на ден. Нормално ли е това, нощем пия също вода.

Все още не мисля за тестове, живеем ден за ден, моята лекарка ми спомена нещо, че при тях ги правят-става дума за болница Лозенец и най-вероятно там ще ги направя.

Днес беше страхотен ден и се разходихме из Южния парк, най-накрая и аз да се сгрея и порадвам на слънчицето Yellow Heart.
Това е страхотно, че ти се пие много вода, полезно е и за изчистването от бактерията.
За съжаление на мен ми става много гадно от чиста вода, дори вода с лимон (в период на почти непрестанно гадене и от време на време повръщане съм), трябва да е под формата на чай или фреш, за да мога да го пия…което пък не е добре точно за уринарния тракт.

# 599
  • София
И на мен ми се пие много вода, постоянно. Пия предимно чиста вода, както и смесена с лимон. От соковете, най-често пийвам фреш от портокал или ябълка и моркови, от т нар. натурални - ананас.

Общи условия

Активация на акаунт